Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konu sadakat olunca bunu bir erkekten beklemek bu devirde lüks. Bu yüzden hayır artı menfaat olmadan bir kadını sadece gözlerini yüreğini sevecek adamlar da artık yok ben ise bunların olmadığı yerde zaten yıllardır yokum. Kimseye belki de bu yüzden kalbim de geçmiyor çocuk evlilik derdim de olmadığı için kimseye gerek kalmıyor karar yine de sizin kendi adınıza
Herkesi bir kefeye koymayın, kötü insanların hayat enerjinizi sevincinizi almasina izin vermeyin, siz kendinizi iyi zannediyorsanız demek ki iyi insanlar da var ✋
Cevap
13Cevap
Birini sevmek ona hayatını adamak bence mantık dışında ve zaten aşk ta tam bu. Beynin devre dışında değilse aşk ta yok demektir
İstediğin kadar sev sonuç kötü sen okursun
Hiç de mantıklı değil.
Eğer doğru kişiyse evet mantıklı ama ölçülü sevmek lazım çünkü kimse bu dünyada kalıcı değildir
Sevmenin kitabında mantık yoktur sevmenin zamanı saati vakti de yoktur bir anda aşık olursun beklemediğin bir anda
Sevmenin zamanı olmaz , aynı şekilde sevilmenin zamanı olamayacağı gibi.
Doğru insan olduktan sonra her zaman mümkün.
Tercih ve seçimler.
İnsanlara güvenim git gide azalıyor ne kadar onlaara inanmak istesemde
Sevmek insanın kendisine yapacağı en iyi sey lâkin belli etmemek gerekiyor
Doğru kişiyse mantlı, değilse mantıksız dicem de doğru kişi var mı ki zaten
Doğru kişiyi tanımlar mısın?
@Meksikalı_bjk herkese göre değişir bu. Herkesin doğruları farklıdır
Tabi ki öyledir, bulamadığınız o özellikleri merak ettim. Nasıl bir erkek doğru kişidir mesela?
@Meksikalı_bjk benim gibi biri. Benim düşüncemde, benim kafa yapımda, benim bakış açıma benzer bakış açısına sahip olan biri mesela. Tabiki sadece bu değil ama bu bile tek başına zor.
Ben seni tanımadığım için seninle aynı fikirlere sahip bir erkek var mıdır bilemiyorum. Ancak şunu biliyorum ki her konuda kendine bu kadar benzeyen birini bulmak çok zor. İki kardeş bile çok farklı iken birinin senin bakış açından hayata bakmasını beklemek ütopik. Kaldı ki bence sevgi karşındaki kişiyi kusurlarıyla, fikir ayrılıklarıyla birlikte kabul edip sevmektir.
@Meksikalı_bjk kusur farklı bişey, düşünce yapısı farklı bişey. İkisi farklı konular.
Aynı fikir derken tabiki insan birebir aynı fikirde olamaz. Ben de zaten aynı demedim, benzer dedim. Bakış açısı bana yakın olmayan biriyle ben yapamam. Ha arkadaş olursun vs. o farklı konu ama hayatıma alamam
Ben kusuru ekledim, senin için fikir ayrılıkları diye belirttim
Alsam da mutlu olamam zaten anlamsız olur yani
Ama zaten öyle biri olduğuna da pek ihtimal vermediğim için sorun yok :)
Çoğu kişi gerçekten birine değer vermiyor maalesef artık, herkes takılma peşinde. Bende bazı şeylere inancımı yitirdim, o yüzden doğrudur 👍🏻 😊
@Meksikalı_bjk evet o yüzden pek inanmıyorum artık öyle biri olduğuna. Varsa da az var o da beni bulmaz muhtemelen
Bulsa da ben güvenmem
Sen yine de böyle ön yargılı olma belki zamanı henüz gelmemiştir.
O, gökleri ve yeri hiç yoktan ve benzersiz olarak yaratandır. Bir işi murad ettiğinde sadece “Ol” der; o da oluverir. Gökleri ve yeri, güzelliklerle donatarak yaratan Bedî' O'dur. Bir şeyin olmasına karar verdi mi ona sadece "Ol!" der.
Bakara 117
😊
@Meksikalı_bjk hahaha yorum yapmadan önce profilime mi baktın :)
Evet son yorumdan önce baktım 😊 sevdiğim ve inandığım bir ayettir.
@Meksikalı_bjk inanmayan Müslüman olamaz zaten o ayrı konu :)
Yani dediğim gibi. İmkansız demiyorum ama çok da ihtimal vermiyorum
Tüm umutlar tükendiğinde, bir gün bir kapı açılır önüne. Sonra dersin ki bundan önce kapanan tüm kapılara şükürler olsun şu açılan kapının güzelliğine bir bak :)
@Meksikalı_bjk inşallah öyle olur ne diyim
Boş ver bende çok inanarak söylemedim ahahah 😂
@Meksikalı_bjk hahaha
Bu hissi yaşayanlar oluyor tabi çok da karamsar bakmamak lazım.
😂
Benim kararlılık seviyesi ektedir asdasd 😂
@Meksikalı_bjk aynen %180 derece döndün az önce :)
% yanlış oldu
Aslında bende senin gibiyim çok inanmak istiyorum ama inanamıyorum maalesef bizim gibi düşünceli, değer veren erkekleri çok üzdüler. Güvenimiz kalmadı kimseye.
@Meksikalı_bjk Allah Allah benim gibi olduğunu mu iddia ediyorsun😂
Ben seni ikna ediyordum yahu sen beni ne ara ikna ettin bu terslikte bir işlik var ahahaha 😂
@Meksikalı_bjk ben ne konuda ikna ettim ki seni
Öyle biri olup olmadığı konusunda
@Meksikalı_bjk ben hâlâ aynı fikirdeyim. Varsa bile başka bişeyi uymaz yine olmaz bence zaten. Yani en azından şu an düşüncem bu
Ohoo sende çok karamsarsın 🙄 illaki vardır o kadar da değil
@Meksikalı_bjk bilemiyorum artık
Sevmenin mantığı yoktur, bu yüzden zeki insanlar yalnızdırlar.
Sevgi insanı ayakta tutan tek şey doğru kişi olduğunda evet sonuna kadar mantıklı
Sevilmeyi hak eden birini sevmek mantıklı gayet sevmek sevilmek güzel duygular
Sevme, gezme, harcama, yeme niye geldik biz bu hayata...
Sevgi bir insanı hayatta tutan tek şeydir
Sevgide mantık olmaz sadece seversin.
Sevmek kadar güzel bir duygu mu var mantık aramayın sevgide hakeden varsa sevin
Sevgi ne zamandan beri mantık işi oldu..
👏🏻 Zaten mantıklı düşünebilsek sevmeyiz :) süper cevap
@Meksikalı_bjk teşekkür ederim
Sahte kurgusal insanlarla birlikte olmayı sevmiyorum seni kullanırlar sonrada bırakır giderler
Toplum insanlar çok bozulmuş doğru düzgün birini bulmak kolay değil canım
Kimse güven vermediği için
Sevgi mantık aranacak bir konu değil
Bunların zamanla bir ilgisi yok ki
Birini sevmek zor bence
Hayırlı biri ise evet
Değil tabii ki ekonomi berbat
Sevmek istiyorum 😂
Ekonomik acidan hayır
Hayirrr
hayır değil
Mantıklı