Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yo hayır denk gelmiyorsunuz! yaşamın boyunca bir tane kadının bir tarafına bakmadım kimsenin arkasından konuşmadım bazıları tarafından canım olarak yorumlandı. Ha karşıma düzgün kişiler çıkmadı mı? Ama arkasından da aksilikler geldi. Bir ara kendimi aştım Tabiri yerindeyse şerefsiz gibi davrandın etrafın kızlarla doldu ilk başlarda hoşuma gitti ama sonra kendimi kötü hissettim çünkü o ben değildim eski halime döndüm şimdi yine Yapayalnızım o yüzden sizin dediğiniz gibi olmuyor
Cevap
13Cevap
aşk yok ki çıkar var sadece..
kimilerine göre mantıklıdır kimilerine göre mantıksızdır
Eger seviyorsan evet , ama aldatmak amacli ise hayır mantiksiz
31 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı. Bence gerek yok.
O yüzden mutsuz eşek demek ki
Tek derdim o olsa ohoo.
Niye gereksiz diyorsun o zaman
Bunca derdim arasında bu en sonuncusu çünkü.
Belki bu olsa diğerlerinin çözülmesi hızlanırdı
Sanmam. Annem felç hastası. Onun bakımı ve tedavisiyle uğraşıyoruz. Onun iyileşeceği günü can atarak bekliyorum. İnşallah iyileşir. Annem iyi olsun da sevgilim hiç olmasa da olur. Ki 31 yıldır yok.
Küçük sorunların çözümü büyük sorunların çözümü için kafayı boşaltır sen bilirsin. Bende senin yoldan gidiyorum zaten
Belki de haklısın ama yaşın doğruysa daha gençsin.
Genç olsam neye yarar ki
Her şey bir rüya gibi geçiyor.
@King_Leonidas kroelflskkdskkdkakd
Neye gülüyorsun @Karanfılkara
Kafanıza uymayan biriyle olursanız hayatınız zindan olur hele evlenirseniz işiniz yaş. Sana benzeyen birini bulabilirsen iyi olur sakın zıt şeyler daha iyi vs deme hayat çekilmes oluyor bi noktadan sonra
Asla değil çünkü bu devirdeki sevgililik mevzusu farklı bir amaca kaçıyor:((( o yüzden bu devirde sap olcan , düzgün kişiyi bulunca nikah dairesine gidecen:))
Hangi marketlerde bulunuyorlar söyler misiniz biz de o tarafa gidelim ya da pazar ya da hangi ağaçta yetişiyorlar
Temiz göz mü ben gözlerimi her gün yıkıyorum hanımefendi. kimseye bugüne kadar kötü gözle bakmadım kimse benim ailemden birisine kötü gözle bakmasın diye bir şey diyebildi de hakkım olsun diye saygılarımla
Değil. Sevgili yapmak diye bir şey yok. Sevgili olmak diye bir şey var.
Hayat pahalılığını ele alırsak cıks.
Malzemeler neler
Mantığını boş ver şimdi istesen şimdi olacak mı?
Askin zamani olmaz
Değil
Hiçbir zaman, asla
Dertsiz başıma dert etme de uzat dur
Düzgün birini bul ve çekil en doğrusu nikahı bas
Mantikli
Hayır
Neden böyle bi gayret içine girilir anlamıyorum.
Masraflı
Gereksiz
Evet mantıklı
hayır
evet
Asla değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?