- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnızlık en güzeli hayatına birini alıp insanın özgürlüğünün kısıtlanması kadar kötü bir şey yok ve kadınların kıskançlıkları olur olmaz böyle iyi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu an yalnız değilim. 2,5 aydır seviyeli ilerleyen bir ilişkim var. Kız, güvenilir bir insan ama arzu hissetmiyorum. Arzudan kastım cinsellik değil. Gerçi kızla iki aydır bir kez bile cinsellik konuşmadık, teşebbüs de yok. Kız, yüreğimin telini titretmiyor. Güven var, arzu yok ama kızın bana ilgisi var. Onunla evlenmek isteyip istemediğimden bile emin değilim. Ama bırakmak da istemiyorum. En azından yaşadığım duygusal boşluğu atlatana kadar.
Aşk benden geçti. Ben artık aşık olamıyorum. Çünkü ben daha önce o kadar ulaşma ihtimalimin olmadığı kadar üst ligde bir kıza sevdalandım ki... O a öyle bir bağlandım ki zamanında. Şimdi çözülme evresindeyim 3 aydır ve canım çok yanıyor, ruhum çok kanıyor.
Aşık olmuş erkek, bitmiş erkektir. Aşk, çocukluk döneminde çekirdekten betalize edilmiş zayıf karakterli erkek özelliğidir. Kaliteli erkek, aşık erkek değildir. Seks almak için kadınların peşinde koşan erkek de değildir. Yüksek değerli erkek, kadınları kendine aşık edebilen, onları kendine aşık edebilen erkektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yüksek değerli erkek, kadınları kendine aşık edebilen, onları kendi peşinden koşturan erkektir.
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yanlızlığımın sebebini açıklıyorum : Kaderin cilvesi
13 Yorumla- +1 yıl
Cilveli kader mi aldı yalnızlığını djjd
- +1 yıl
Ah yenge vah yenge dhsj
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız değilim. Hayatıma boyunca hiç yalnız olmadim. Hayat aşktan ibaret değil. Hayatim ailem ve sevdiklerimle dolu oldu. Evlendim aşık oldum daha kalabalık olduk ve böyle çoğalarak devam ediyoruz.
714 Yorumla- +1 yıl
Maşallah mavişime 🧿
- +1 yıl
Teşekkür ederim sosimm😘
- +1 yıl
Yuvanız şen + huzurlu + sevgi ve saygı çerçevesinde yaşamanızı en içten dileklerimle isterim MAŞALLAH
**AMA**
SİZDEN DE Bİ RİCAM OLACAK LÜTFEN MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞMANIZ YAZIKTIR GÖZÜ VAR HASEDİ VAR PİS NEFESİ VAR HAN EVİNİ HAREBE ETME LÜTFEN MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN BUNDAN DA KİMSENİN HABERİ OLMASIN. BENCE TABİ BENİM GÖRÜŞÜM BU ŞEKİLDE KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZLIK VERDİM..
HAYIRLI AKŞAMLAR SAYGILAR - +1 yıl
@Genco2779 teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 rica ederim anlayış ile karşılaştığınız için asıl ben teşekkür ederim..
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi kalbimi kırdığından dolayı, off bak zaten fel fenayim😄
24 Yorumla- +1 yıl
Fel fena olma balım :D
- +1 yıl
Ooff tamam bebişim 😅
- +1 yıl
Her anın tadını çıkarmalı djsj
- +1 yıl
Öyle tabiisii
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Doğru sandığınız insanin eğri çıkması 👌
72 Yorumla- +1 yıl
Sanmamak lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seviyorum yalnızlığı alışkanlık oldu bende
21 Yorumla- +1 yıl
Evet insan alışıyor sanırım o rahatlığa
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yalnızlığımı aldatmak istemiyorum hshdhd
51 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden yıllardır yalnızım :/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara güvenilmez cmfm kullandıkları her platformda bir listeleri var cncn
Bankada fiş alır gibi fişini alıp sıranın sana gelmesini bekliyorsun :D
Tatminsiz doyumsuz ilgi budalaligi , bir erkeğin her şeyi olabileceklerini gördükleri yerde bu cepte diğerlerine de bakayım dur modundalar :D
Özel gününde elini sen koysan ağrımaz diyip genel gününde acaba bugün kim bana koysa modunda bir çoğu
10 Yorumla
+1 yılKendinle hayatla uyumlu bir iç dünya kurduğunda yalnızlık sorun olmuyor önemli olan seven ve kıymet bilen insanlarla kenetlenmek. Yalnız uyumuşsun uyumamışsın önemi yok. Sıcak ve temiz kalplere denk gelmek dileğiyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin ağğmmin
+1 yılValla hiç sevgilim olmadı hiç aşık olmadım desem yalan olur belki olmuşumdur bilemem yalnız şunu düşünüyorum "No manita No dırdır"
Keyfim yerinde Trip atan yok kendi halimdeyim iyi böyle bir kızı hayatıma almak onunla ilgilenmek vs şimdi olmasa daha iyi olur gibi sonrasını bilemem10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Öneve Emircan olmalıyız öyle bir kız için yanlış yaklaşmış biz öyle bir kız için olsak olsak görünmez adam oluruz. Neyse zaten bizim istediğimiz öyle bir kız değil biz Hz. Fatıma'nın 4 te 2 sini yaşayan biraz da beğeneceğimiz birini bulsak yeterli olur. Rabb'im tez zamanda nasip etsin inşallah tüm benim gibi dünyada öteki tekini bulamayanlara.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Nerdesin?
Ne zaman geleceksin?
Neden mesaja bakmıyorsun?
Aradığımda niye açmıyorsun?
Aşkım solucan olsam yine beni sever misin?
Aşkım ben güzel miyim?
Gibi sorulara maruz kalmamak için.12 Yorumla- +1 yıl
Aa ne güzel sorular bunlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Canım sevdiceğim beni bulamadığı için ya da ben ısrarla reddediiyor da olabilirim bilmiyorum Sosyeticccc içime sinmiyorr jxbdjdbdj
13 Yorumla- +1 yıl
Reddedeni reddet :D
- +1 yıl
Hayır :D değmez hapislere düşersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalıştığım kazandığım parayı kimseye yedirmemek için YANLIZLIĞI tercih ederim
...
Doğrusu maddi ekonomimiz sınırlı o yüzden aşk değil şu anda yüklü para kazanacak iş lazım
Çalıştığımız işlerde ücret ancak kendimize Yeter
Ekonomi sıkıntı yok maddi durumu ancak sadece kendimi doyuruyorum
Böyle bir ekonomide zengin bayan çok önemli ya da işletme sahibi müdür hanım da olabilir
Yüklü parası olan birine aşık olabilirim yaşı kilosu sorun olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlızım çünki ne zaman birne odaklansam, bana tam olarak :
Neden yanlız olmamın daha iyi olduğunu gösteriyorlar.12 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
🙏🙏
+1 yılNe bileyim ben
https://open. spotify. com/track/0JnzeLqGmsaa2W2DuclOyt? si=TDT4-EHVTUOEeULWhQA6nw14 Yorumla- +1 yıl
Bu gönderdiğin ne
- +1 yıl
Şarkı (MFÖ- Ne bileyim ben)
- +1 yıl
Tamam ☺️
- +1 yıl
Güzel şarkı ama şu anki şarkı beni daha iyi ifade ediyor (MFÖ - Vurgun Yedim)
+1 yılBunu bende kendime soruyorum ve cevap veremiyorum demek ki gerçekten seviyorum, yalnızlığıma yakıyorum 🚬🚬
15 Yorumla- +1 yıl
Yak gitsin 🚬
- +1 yıl
Çarkıya favv
- +1 yıl
Şarkı mı?
- +1 yıl
Evet *Şarkı çok iyi 😄
- +1 yıl
Evet🥳🥳🥳
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Biri büyü yapmış diye düşünüyorum artık fkxjmxm
24 Yorumla- +1 yıl
Vay hadsiz hududsuzlar
- +1 yıl
Bu büyüyü bozmalı 😅
- +1 yıl
Sjabdyigkekslgnt
Ciddiyet insanıyım olursa evlilik için görüşürüm biriyle ama rahata o kadar alışmışım ki aşk meşk benden uzak olsun diyorum. Tabi birde gerçekten beni bu düşüncelerimden vazgeçirecek kimse olmadı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın...
O değilde yalnızlık iyi eyvallah... Devamlı yalnız yaşamak... Kötü aga beee... 😞
Devamlı evden işe işten eve 4 duvar sana bakıyor... Belli zaman sonunda bunalıma giriyor insan :/11 Yorumla- +1 yıl
Günoo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlıktan kasıt; aşk ise sebebi basit.
Benim baktığım bana bakmadı,
Bana bakana ben bakmadım.
Bakıştıklarımla da bir süre sonra frekanslar uyuşmadı.
Aşk dışında ise gayet kalabalık ve geniş bir çevreye sahibim (🙏)10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tercih meselesi. Henüz beni kandırıp da tercihlerimi değiştirecek güce sahip kadın bulunamadığından. Belki de daha doğmamıştır 😂
10 YorumlaÇünkü nerede bir o*spu evladı var, elimle koymuş gibi buluyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevemiyorum
guvenemiyorum
sevildigimi goremiyor hissedemiyorum
uzun iliski istemiyorum ama ayni zamanda uzun sureli iliskimde olsun istiyorum
kafa yapima uyacak biri var mi emin degilim
ama ondan once odemem gereken cok borc var10 Yorumla Manitam olsun diyorum da olmuyor işte
Herkesin varmış gibi , nerde bu bekar kadınlar?12 Yorumla- +1 yıl
Bağ, bahçe ne varsa satıp gittiler
Hay sizin aşkınıza... halinize şükredin aw benim bir tane dertlesip laflayacak arkadaşım bile yok
11 Yorumla- +1 yıl
Oh no, üzdün 🥹
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Şükürler olsun ki yalnızlık geride kalıyor sanırım 😊 Allah kimseyi yalnızlıkla sınamasın 🤲🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Amin 🙏
+1 yılBulamıyoruz o özel kişiyi bulduk sanıyoruz ama bulamıyoruz işte 😬
12 Yorumla- +1 yıl
İyi saklanmış :D
- +1 yıl
Sağlık olsun 😊
Bilmiyorum sen buldun mu bunun sebebini yani bulduysan bana da anlatır mısın?
12 Yorumla- +1 yıl
Yok bulamadım
Kafam daha rahat çünkü :))
Hiç duygusal sorumluluk alacak bir dönemde değilim.17 Yorumla- +1 yıl
Beni al sen sorumluluğun da ben olayım :D
- +1 yıl
Nerden bela ettim bunu başıma diyor musun bazen :D
- +1 yıl
Biliyorum :D yine de sorayım dedim ❤️😘
- +1 yıl
☺️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Begendiklerim beni beğenmiyor beni beğeneni ben sevemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
😅 İsmail yk esintisi
Gizli Üye(18-24)+1 yılsöyleki, birinin benimle birlikte olabilmesi için öyle bir sevap işlemesi gerekiyor ki allah beni o kişinin karşısına çıkarsin
13 Yorumla- +1 yıl
😅 hıı demek öyle
- +1 yıl
Nerelisin bilelim de karşına biri çıksın 😊
Cevap sahibi+1 yıl@addicted3319 sivasli
İlişkiler artık çıkara dayalı olmuş durumda, ya da ben öyle düşünüyorum. Karşı cinsin her zaman bir beklenti içerisine girip, beklediğini alamadığı zamanlarda bunu bahane edip tartışma yaratması kadar saçma bir şey yok. Bu söylediklerimin cinsiyeti fark etmez. Her insan beklentiye girerek ilişkiyi daha da çıkmaza sokar. Benimle uyumlu insanlarla denk geleceğimi düşünmüyorum. Onlar da benim gibi kabuğuna çekilmiştir büyük ihtimalle..
10 Yorumla1 sene yalansız geçirdiğim bir ilişkim vardı 29 yaşıma girecem Şubat 'ta bu yaşıma kadar yalansız nasıl yaşanır diye düşünenler vardır. Onu da yaşadım sırf evliliğin kutsallığını o denli sağlam benimsemiş bir zihniyet.. yalansız geçen 1 senelik ilişkinin bile bittiğini görünce..
Bıraktım herşeyi...
Yapılacakların ben tarafından zirvesiydi, zirvede bile ayrılık geldiyse başa.
Beklerim artık koşturma işi bitti , köşeme çekildim bekliyorum 🤷🏼10 YorumlaÇünkü karşılaştığım insanlar ilk hafta çok hoşlandım bayilijogum ölüyorum deyip seks konuşmaya çalışıyor yok deyincede pat die gidiyor karşımda değer kıymet sevginin anlamını bilen biri olmadığı sürece yanlızım
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞ. e. r. e. f. s. i. zlerle sınanıyorum zaten sevdiğim yok annem istemiyor sosyal değilim falan baya sorunlu hayat herhalde bu gidişle annem kimseye vermez öyle düşünüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik görünce kalbimin yerinden çıktığı ve bende daha iyi ve daha özel insan olma isteği uyandıran biri olmadığı için
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olacağım biri yok. Karşıma çıkana kadar da yalnız olmaya devam edicem. Çıkacağını da pek sanmıyorum gerçi
26 Yorumla- +1 yıl
Çıkar
- +1 yıl
@muhammet0707 sanmıyorum
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Görüşümü yaptım o kadar. Uzatmaya gerek yok bence
- +1 yıl
Hayırlı sı
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerkedildim ama bir ay oldu geri döndümsü gibi bsey. Flört ediyor benle. Garip Bi his bazen eskisi gibi mutlu oluyorum bazen buna inanıyor musun gerçekten maptal olma kızım düşme diyorum. Bi ordayım Bi burada hayırlısı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yıl6 yıl oldu boşanalı üç çocuğuma kendim bakıyorum , huzur doluyum hayatım çok şükür mükemmel , en kötü yalnızlık huzursuzluktan iyidir buna emin olun
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevebilecegim kimse çıkmadı karşıma , 1 kişi oldu ama tabi ben hazır değildim. Geçici ilişkilerden de bıktım. Hayırlısı
10 YorumlaBenim için çok sakıncalı bir olay değil. İnsan kendisiyle mutluysa illa biri olsun diye de zorlamıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana böyle kızlar güzel gelmiyor siyah saç beyaz kumral esmer fark etmez çene hatları belirgin hafif hem sert hem tatlı mizacı olan kızlar hoşuma gidiyor böyle biri olursa yalnız kalmam şimdilik öbür dandikler ile takılmaca
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıymetimi bağlamışlar başka açıklaması yok skxkskxkxnn
12 Yorumla- +1 yıl
Şükür kısmetini bağlamamışlar 😅
Cevap sahibi+1 yılAnaaaa 😂😂😂
Yordu artık, bir yere kadar şansımı denedim şimdi baştan başlasam biriyle şansımı denesem yine aynı şeyler olacak en güzeli artık yalnızlığa alışmak
10 Yorumla
+1 yılZamana yayıyoruz asjsjs
16 Yorumla- +1 yıl
Yayalım yavru 😃
- +1 yıl
Zaman ya deli edecek ya da çıtır çerez olacağız 😅
- +1 yıl
İkincisi olalım 😌
- +1 yıl
Yıllandıkça şarap gibi olalım balmumu heykelimizi diksinler siteye asksjs bir de putperestlerin tapması yok mu 😅
- +1 yıl
Oha süper ya :D sevdim bunu, aynen bundan olsun djsjs
- +1 yıl
😘
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendime göre ve güvenilecek birini bulamadığım için yalnızım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılKariyerime odaklıyım bir kadının tribinini, kıskancını çekemem :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Seviyorum:) kendimle sohbet etmeyi ve çok iyi anlaşıyoruz:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Stres stres babacığım ne yapayım kendimi mi keseyim
10 Yorumla
+1 yılOlması için epeydir uğraşmıyorum. Piyasaya yeni çıktım. Alıp hatunumu çekilecem
10 Yorumla
+1 yılsustuklarımı duyan biriyle henüz karşılaşmadım sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir kalpte olmaktansa şu anlık yalnızlık iyidir. İleride ne olur bilemem tabi ki
10 Yorumla Seviyorum yanlızlıgı mı gercek duygularımı yaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız insan çok az ve birbirlerini bulamıyorlarki. Yeterince istek yok. Diğer bende yalnızım diyen sahtelere denk gelsinler anca. İnsan beklenti içinde olamayınca rahatlıyor gerçekten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsam yapayım yakişli değilim ve statüsü yüksek bir iştede çalişmiyorum o yüzden
10 Yorumla Bilmem kimse gelip bana aşkını itiraf etmedi ondan sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
Zaman la olur
+1 yılSayın müstakbel henüz hayatıma teşrif etmediği için
10 Yorumla
+1 yılEvdeyim çok fazla sosyal hayatım ya da gelirim yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hem seviyorum hem de kendi tercihim. Kimseyi yalnızlığımı paylaşmaya değer görmüyorum
10 Yorumla
+1 yılTer ihim böyle ama yalnız değişşm çok kız var etrafımda sadece sevgişi olmuyorum
10 YorumlaBirincisi gecmiste yasiyorum gelecege bakamiyorum 2. Olarakda sevdigim kizi unutamiyorum ve dolayisiyla da ondan vazgecemeyince de olmuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Gönlünüze göre dengini bulamazsanız yalnız kalırsınız.
10 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat