Bunu kuzenimle bugün yaşadığım telefon konuşmasıyla özetliyorum.
+Kanka Akifin manitası yokmuş.
- Ee?
+ İşte yok yani bil.
- Ne alaka şimdi kızım?
+ KANKA ARTIK YAZ YANİ ŞU ÇOCUĞA BAK ASKERE GİDECEK NOLUR ÖLMEZSİN
- canım canım konuşacaksan kapat telefonu
+ BİR KERE YAZ BİR DAHA YAZMA
- Ne diyon ya
+ Kanka bak ben sürekli soruyorum Akifin manitası var mı falan diye şüphelendiler zaten. Sen de yaz işte.
- Ben mi sordurdum kızım bana ne şüphelendilerse.. Sal abi beni doğru dürüst tanımıyorum bile. Ayrıca uğraşamam şu an.
+ Var mı konuştuğun biri?
- Yok
+ OFF BARİ OKULDAN BİRİYLE KONUŞ yok mu SINIFINDA YAKIŞIKLI BİR MÜHENDİS FALAN
- Niye mühendis?
+ Yani Kars Süt ürünleri mi okusun?
- Ulan Akif okumuyor bile ona okaysin Kars Süt Ürünleri okuyan biri getirince mi değilsin
+ Kanka lan.. Akif tekstilde çalışıyormuş. Hem de orta okuldan beri falan..
- Genç daha keşke başka bir yerde daha iyi bir meslek öğrenseymiş.
+ Öğrense okay misin?
- Ney?
+ Akif meslek öğrensin evlenin
- Ya ne alaka ya kapat şu telefonu
Meslekle ilgili bir derdim yok linçlenmeden belirteyim dedim. Ben işe giderken aradı kuzenim sabah sabah darladı biriyle konuşayım diye yalvardı. Çocukla oturup pes oynadık daha önce o kadar. İlgimi de çekmemişti zaten o zaman. Bilmiyorum ya ben ilgi duymuyorum galiba insanlara. Sadece sevgili değil arkadaş edinirken de böyle. Bir kuzenim var o da kan bağından, beraber büyümemizden falan kaynaklı. Yoksa yakınlaşamıyorum insanlara. Ondan sanırım. Tanımakla uğraşamam ya kimseyi, çok yorucu.
Yalnız değilim. Bazen insan mesafelerin ve ayrılıkların ne derece önemsiz olduğunu idrak ediyor.. Bazı insanlar vardır onlarla ruhunuz, beyniniz, kalbiniz ne kadar uzakta olursa olsun hep aynı bedende gibi hissettirir.. Keyifli günler..
Çünkü ben sevgililik değil evlilik istiyorum, dağa önce evlendim boşandım ve annesinde kalan bir kızım var... Bu yüzden de kimse istemiyor beni inşallah onlar çok daha iyisini bulur ne diyeyim
Düzgün kız yok Abi bende ölene kadar bekar yaşıcam daha yaşım 27 🙂 Anne ve Babama evlenmeyi düşünmüyorum dedim, Kadınlar Çok siLik arka plan duruyo Ben öylesiine bakmam yoksayar geçerim, Huri istiyom zaten, Ömrümde kızlarla gezip tozmadım salla gitsin bekarlık en güzeli 😎👍🏻🙊
Çünkü sevgiliye ne gerek var? Yaşıyorum işte rahat rahat
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, kaslı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer vb. özelliklere sahip değilim ve bu yüzden hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek.
Ben de gerçekten çok sevmiştim bütün aileyi sülaleyi siler düğünü tek yapardım yok deseler bile bizimkiler o da bunu biliyordu ama kıymetimi bilmedi bilemedi seni anlayabiliyorum özelden yazarsan dinlerim çünkü bilirim böyle setler ne kadar zaman geçerse geçsin içinde kalır ve haykırmak herkese anlatmak istersin
Olsun olsun tek başıma hayat ta herkesle herseyle uğraşıyorum hamt olsun bu günlerime herkesi götnü görmüş oldum gece sabaha kadar ateşli günlerimi ben bilirim kimseye ihtiyacı olmayan adam Allah cc olsun bana yeter hayat sizin olsun😉