Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginlikten tanımınızın ne olduğuna bağlı. Eğer birkaç evi olsun iki üç arabası olsun-sa okay. Hatta bir tane fabrikaları da olabilir orada çalışıyor çok güzel gelir elde ediyor da olabilir.
Ama iş cemiyet tadında zenginliğe gidiyorsa (ki genellikle kızların hayal kurduğu bu oluyor) İşte bu Yalı Çapkını olsun, Kızılcık Şerbeti olsun, Adını Feriha Koydum olsun diziler kızları o tip zenginliğe özendiriyor.
Üniversitede çok iyi okul kazanan bir arkadaşım oldu. Koç'da okuyordu. Bu okulda bahsettiğim tarzda zenginlerden çok oluyor. Arkadaşımın arkadaşları ile oturuyordum. Bir çocuk geldi yanımıza. Birinin liseden arkadaşı. Çocuk Amerikada okumuş orada yasıyor. Zaten liseyi de Robert mi Galatasaray mı öyle bir şeyde bitirmişler. Çünkü "gerçekten zengin" insanların çocukları oralara giriyor lisede, kazanamazlarsa yurtdışında bir lise.
Çocuğun porsche'u ve yatı olduğunu duyduğumda çok şaşırdım. Ama çocuk bunları ailesinin aldığını kendisinin sadece şanslı bir ailede doğduğunu söyledi.Çocuğun sevgilisi var. Amerikada, kız yabancı uyruklu. Oldukça güzel bir kadın. Resim gibi bir şey okuyormus. Yani Amerikada standart zeka ve başarıda bir kız. Çocuk evlenmek istiyor. Ama ailesi onaylamıyor kızı. Diyorlar tanıdık ailelerden birisinin kızıyla görüş. Yani size gösterilen o zengin- fakir hikayeleri imkansız oluyor.
Bu çocukla tanışmak için ya çok başarılı olman lazım ki aynı okullara gidesin ya da zengin olman gerekiyor.033 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm çocuğa. Sevdg biriyle bile evlenmesine izn yk ki ailesine karşı gelse zenginlignden vazgecmek zorunda birakilacak
Cevap sahibi+1 yılbir şekilde halledeceklerini düşünüyorum.. ama fark ettiyseniz zengin kız fakir oğlan hikayesindeki fakir kız yabancı uyruklu... yurtdışından zengin çocuk türkiyeye gelip okumayacağı için.. zengin erkeklerle tanışmanızın tek şansı başarılı bir kadın olmaktan geçiyor
- +1 yıl
Hcbir başarısı olmayan ama zengin erkek diye diretenler Esra Erol a çıkan tarz ya da eş cort.
Cevap sahibi+1 yılSalladığımı düşünebilirsiniz ama açıkcası sizin o bahsettiğiniz zengin insanlarla tanışacak ortamınız bile olmuyor. Ronaldo'nun karısı gibi zengin insanlara bir seyler satmak için o tarz dükkanlarda ya da restolarda çalısırsanız (çok güzel ve cilveli olursanız belki)... ama ronaldo da karısıyla evlenmedi ve ronaldo'nun önceki sevgilisi de kendisi gibi ünlü irina shayktı
- +1 yıl
Böyle diyorsunda sen de o insanla arkadaş vasıtasıyla bir ortamda bulunmuşsun😆 sana da hayal yani
- +1 yıl
Tanışacak ortamım yok zaten tanıyorum evlat senin göremeyeceğin zengin insanlar tanıdım senin zenginlikten kastın porsche ve yat sadece çünkü vizyonun yok. Düzgün elit insan olmakla para ile vizyon sahibi olunmuyor önce bunu idrak et. Paranın ve imanın kimde olduğunu bilemezsin. Acaba hiç ceo ve yönetici tanıdın mı? Ben bu insanlarla çalıştım ve arkadaş oldum:d galerici insanlar tanıdım. Senin o imkansız gördüğün kesimi cebinden çıkartırız. Konuşma çok.
- +1 yıl
Kız adamı gömdün burada 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Vinditina Hanımefendi. Beni tanımadan yorum yapmışsınız. Size bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim. Sadece söylemek istediğim hiç bir Sabancı tanıdınız mı? Ben tanıdım. Sabancı zenginliğinde insanlarla karşılaşabilirsiniz, tabi ki şirketlerinde çalışıp arkadaş dost da olabilirsiniz. Hatta sevgili de olabilirsiniz. Ancak hepsiyle tanışma şansınız olmayacak. Çünkü o cemiyette bulunan o cemiyetin "sayılı insanları ve aileleri" davet ettiği o ortamlarda bulunma şansınız olmuyor. Oluyorsa ne ala. Dediğiniz gibi olsaydı eğer şu an Ali Koç kendisi gibi okumuş bir kadınla beraber olmazdı diye düsünüyorum. Ya da Hakan Sabanci ünlü kadınlarla takılmazdı.
Amacım sizi aşağılamak ya da küçümsemek değil. Türkiye'de yaşayan belki Türkiye'den dışarı çıkmamış, dünya kültürlerini deneyimlememiş, yeteri kadar eğitimli olmayan "ortalama" insanlarız hepimiz. Bu aşağılanacak küçümsenecek bir şey değil. Dünyada "zengin, milyoner, milyarder" denen kesim sadece dünyanın %15ine denk geliyor. Bu kadar sinirlenmenizi de anlamıyorum.
Umarım zengin insanlarla daha çok tanışır daha çok beraber olursunuz hepiniz. Ama zenginliğin yürekte olduğuna inanıyorum. Size iyi davranacak ve size elinden geldiğince cenneti yaşatabilecek birisiyle daha çok mutlu olursunuz. Tabi ki karakterinizi bilemem. Sadece o kadar zengin insanla aynı ortamda bulunma şansınızın çok düşük olduğunu düşündüğümü söylemek istedim. Çoğu yurtdışına çıkıp orada yaşadığı için -şirketin başına geçmek için dönmezlerse.
Amacım kimseyi kırmak hayallerini yıkmak değildi.
Cevap sahibi+1 yılAmacım hayallerinizi yıkmak değil ama mark zuckerberg kendisi ile Harvard'dan mezun bir kadınla evli. Bill Gates'in karısı amerikanın sayılı okullarından Duke mezunu. Jeff Bezos'un karısı kendisiyle aynı okul olan Princeton üniversitesinden mezun ki bu da çok sayılı bir okuldur. Bu adamlar dünyanın en iyi şirketlerinin CEOsu. Dünyanın en güçlü CEOlarının eşi kendileri ile aynı akademik seviyeye sahip kadınlar. Bekar CEOlar ise ünlü kadınlarla takılmış manken/ şarkıcı. Hayallerinizi yıkmak istemem ama Türk dizilerinde kadınların kız cocuklarının çok fazla kafası yıkanıyor. Keşke kızlarımıza okuyup başarılı olup güzel yerlere gelip güzel yerlerde istedikleri erkekleri kendilerinin seçtiği öğretilse. İyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendimi övmek istemiyorum. Ancak ben de Türkiye'de güzel bir okulu bitirdim. Yurtdışında master yaptım. Şimdi yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum. Çalıştığım şirket çalıştığım yerin en ünlü şirketi. Bulunduğum şirkette de çok güzel bir pozisyondayım. Tabi ki CEO olmama bu gibi şeylere yaş olarak daha zamanım var. Ancak kazancım gayet iyi. Porsche alabilirim. Ancak vergisi hayat standartlarımı etkiler, henüz o kadar refah seviyesine kavuşamadım. Zamanla kurarım inşallah onu da.
Bu siteyi açtım çünkü hayatımdaki kadınla bazı duygusal sorunlar yaşadım ve soru sormak istedim. Yurtdışında konuşabileceğim güvenebileceğim çok fazla insan olmadığı için anonim sorular soruyorum. Mesela benimle sizin tanışma şansınız çok az olurdu. Çünkü ben İstanbula yılda 1-2 gelip ailemi ziyaret edip dönüyorum. Ben bile bahsettiğiniz zenginlikte birisi değilim.- +1 yıl
O saydığın isimler ortalama ailelerden geliyor zaten o başarıyı kendileri elde etti bende aman aman bir aileden çıkmadım ve saydığın isimler üniversite mezunu bile değil bu arada. Konunun üniversite değil zeka olduğunu ne zaman anlayacaksın bilmiyorum. Ben zengin insan tanıdım demedim çalıştım dedim. Sen kendini ne zannediyorsun bu kadar gelip herkes öyle olmak değil deyip yüzdelik vermemişsin de dünyada çok fazla fakir ülke var. Amerikada zengin yaşam dediğimiz oran %35 ve bu yüksek. Avrupa ülkeri de buna yakın. Rusya da yüksek. Ama geri kalan ğşke yoksulluk yaşıyor ve bu yaşadığın coğrafya ile alakalı. Ben ne sinirlenicem sen kendin daha cin olmadan şeytan çarpmaya çalışmışsın. Yani kısaca çok boş yapmışsın ve sallamışsın. Gelip ben zengin tanıdım yazman ergen ergen hareketler. İlla sana kendimi kanıtlamam gerekmiyor. Bize ortalama demişsin ama ben bu yaz boyu 40 bin dolar kazanıyordum her ay. Sonra kendimi övmem demişsin cebinde para mı var acaba :d öyle iyi bir üniversite okumakla olmuyor benden sana abla tavsiyesi olsun. Zenginlik değip elon gibi mark gibi isimleri verebilmişsin madem tanıyorsun tanıdıklarının ismini ver o halde.
- +1 yıl
Babam o tanışmak için dört döndüğün Sabancı’larla çalışmış insan @mk yazmayayım diyorum zorla yazdıracak çevremde Kanada mezunu Fransa’da yaşayan kripto para ile ilgilenen insanlar dolu yönetici ve galerici insanlarla çalışıyorum 2 dil biliyorum yaşım 21 daha eğitim olarak tamamlanmadım ama kazanıyorum illa yazmayacağım buraya. Kaldı ki Avrupa vatandaşlığım bile var. Çifte vatandaşım. Gelip şuraya boş boş şeyler yazıyorsun ağzımı açtırtıyorsun. Yüzdeye vurursan düşer zaten matematikten de sınıfta kalmışsın. Cidden senin gibi varoşlar yüzüne girmiyorum bile buraya artık. Porsche almak zenginlik degil sana erkek arkadaşımın galerisinden ayarlayayım mı illa? Daha 2 ay önce bordeaux a gittim. Bunları ben tek başıma yaşıyorum aile ile ilgisi yok ulan. Zorla yaptırtacaksınız illa. Önce okulunu bitir sonra öğretirim bunları. Tek 1 iş yaparak zengin olunmayacağını öğretmemişler sana daha :d uğraşamam aq bune
- +1 yıl
Bu tipler neyin kafasını yaşıyor?
Bu tipler neyin kafasını yaşıyor? ↗
Cevap sahibi+1 yıl@Vinditina Hanımefendi ben kendi sınırımı ve seviyemi biliyorum. Zengin olmak gibi bir gayem de yok. Yaşantımdan da oldukça mutluyum. Güzel bir kız arkadaşım iyi bir işim var. Elimden geldiğince de güzel yerlere gelmek için çabalıyorum. Hiçbir zaman çok para peşinde koşan birisi olmadım. Tek aradığım şey huzur oldu.
Sadece yeteri kadar okumamış etmemiş bir insan benle bile tanışamazken benden daha iyi bir maddi duruma sahip birisiyle nerede tanışabilir demek istedim. Benim de tanıdığım çok zengin insanlar oldu. Denk geldi aynı ortamlarda oturdum konuştum. Bir şekilde benim için denk gelen tesadüflerdi. Sadece random Türkiye'deki küçük bir şehirde okumuş bir kızla Amerika'daki zengin çocuk nasıl konuşsun? Ne paylaşsın? Aynı dili bile konuşmakta zorlanırlar demek istedim.
Partnerim yabancı bir kadın ve biz bile çoğu zaman kültür farklılığı yaşayıp çözüyoruz. Emin olun zengin birisi ile fakir birisi hayatında daha çok deneyim-yaşanmışlık-eğitim-kültür farkı olabiliyor. Sizi gocundurmak alındırmak istemedim. Sadece siz yaşamışsınız tanımışsınızdır. Ama her kadının böyle bir şansı yok. Tek demek istediğim bu.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar agresif davranmanıza hiç gerek yoktu. Ben kimseyi küçümsemiyorum. Benim ailem çok fakir bir aileydi. Üniversite sınavında iyi bir okul kazandım. Yurtdışına zar zor gittim. Masterı zar zor bitirdim bir yandan da çalıştığım için. Birkaç yıl düşük poziyonlarda çalıştım az kazandım, güzel okullar bitirmenin faydası hiç olmadı. Aylarca aileme para yardımları yaptım. Ben fakir bir aileden çıkmış kendi çabasıyla yurtdışına gidebilmiş bir insanım. Ben fakir insanı asla küçümsemiyorum.
Ben bu kadar şey çabalamışken üniversite sınavına çalışmışken, aileme iyi bir hayat sunabilmek için yurt dışı hedeflemişken bazı insanlar bunu yapmıyordu bile. Onlar güzelliklerini kullanıp zengin koca peşinde koştu. Bunu yapan çok insan tanıdım. Çok azı o zengin insanlarla evlenebildi.
Sizin gibi aylık 40 bin dolar kazanmıyorum ama aylık 6 bin euroya yakın kazanıyorum. Bu bile yetiyor da artıyor. Aileme de yollayabiliyorum. Hiç fazlasında gözüm olmadı. Partnerim de çok güzel işi olan bir avukat. Bana yük olmuyor. Aksine elinden geldiğince maddi olarak destek oluyor ailemin Türkiyede zorluk yaşadığını bildiği için. Hiçbir zengin kadını da bu kıza değişmem. Çünkü kalbi ve yüreği benim için herkesten güzel. Benim gözümde güçlü ve her şeyi başarabilecek zekada ve yetenekte bir kadın.
Umarım diğer kadınlar istediği zenginlikte erkeği bulur. Kim arıyorsa bulsun. Ama ben ben zengin olmasam da benim kücük bir aileden çıktığımı ve buralara ellerimle kazıyarak geldiğimi bilen ve buna saygı duyan bir kadınla mutluyum. Bir gün olsun parama bakmadı. Bu bir erkek için dünyanın en değerli şeyi. Bu yüzden ömrümün sonuna kadar onu sevip ona sadık kalacağım. Çoğu zengin erkek size bunu garanti etmeyebilir. Çünkü sizin de onu para? olarak gördüğünüzü düşünebilir. Umarım çok güzel ilişkileriniz olur da bunlar yaşanmaz. Hoşça kalın.
- +1 yıl
@Vinditina vay yavrum vay adama laf sallayacağım diye amma dil dökmüṣsün ama boṣ 😂 Seni hedef alan olmamıṣ ki niye salça oluyorsun? adam sallıyorsada sanane sallamıyorsada sanane? ben ṣunu tanıyorum ben bunu tanıyorum babam ṣununla bununla fotosu var ne ya 😂 bu nasıl eziklikdir. Kendi baṣarıların olsa önce onlardan bahsederdin. Hem mahalle ağzı ile konuṣuyor hemde boṣ yapıyorsun. Hangi çingene mahallesinden ithal ediyorusunuz böyle sonradan görme havaları merak ediyorum. Durumun çok gülünç.
En İyi Cevaplar
Artık filmlerde bile zengin , zenginle evleniyor.
Zengin ve fakirin evlenmesi için
Kadının çok güzel , seksi ama fakir olması lazım yoksa zengin erkekle evlenemez. Ama güzel değilsen bırak zengini fakir bile almıyor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tabii ki böyle şeyler oluyordur ama dizilerde o kadar sık rastlanılan bir durum ki
gerçek hayatta bu kadar sık rastlanmaz
Bide insanın genelde çevresinde yine ona
benzeyen onun takıldığı ortamlarda takılan
onun yaptıklarını yapan insanlar olur
Yani o fakir kız istisna ise mesela çok güzelse
pahalı okullarda burslu okuyacak kadar zeki ise
Veya şanslı ise flan filan yani bireylerde öne cikabilirse belki
Üni 3. Sınıfta 6,7 kişiye ders anlatıyordum
bunların 3 ü birbiriyle arkadaş aşırı zengin ailelerin çocuklarıydı
1 yıl boyunca ders verdim ve gözlemlediğim kadarıyla takıldıkları neredeyse herkes yine kendi seviyelerinden
fakiri bırak orta gelirli diyecek insan bile görmedim yanlarında01 Yorumla
+1 yılŞimdi benim arkadaşım durumuok iyi olmayan bir kızdı fakat elit kesimden olunca takıldıkları kişiler, giyimi, seçimleri onu o kadar kaliteli gösteriyordu ki fakir mi zengin mi belli olmuyordu evlendiği kişi zengindi arkadaş ortamında tanıştık ama dediğim gibi kompleksli olmamak gerek zaten filmlerdeki gibi olmuyor emin olun. Ben üni yi burslu okudum ama herkes herkesle arkadaştı kimse zengin fakir ayrımı yapmıyordu bilmiyorum bu kültürel gelişmişlikten dolayı da olabilir fakirlik göze çarpmıyor yani
116 Yorumla- +1 yıl
@viridian çünkü o yüzlerini görücek kadar akıllı değilsin çünkü beyninizi kenara atıyosunuz , mesela bir ksfede etrafı kız dolu bı erkek görünce hemen atlıyosunuz , ya da sessiz sessiz emo kılıkla dolaşan tiplere kapılıyosununz hiç bir duruyim düşüniyim demiyorsunuz , aklınızda kalıp var o da düzgün erkeklerin sıkıcı olduğu , pısırık olduğu efendi demedim he dikkat et düzgün dedim sizin aptallığınız hemen hayran hayran bakıyosunuz bu tiplere , iyi ki bı insan içinde çığıra cığıra konuşuyor ağızı laf yapıyor diye
- +1 yıl
@Cemeren__ ben duygularımla hareket eden bir insanım evet genel olarak kızlar zengin istiyor olabilir ama ben aşk insanıyım ve aşık olup gemileri yaktım evlendiğim kişi borçları olan biriydi ama umursamadım senelerce sefalet çektik ama asla pes etmedik dua ettim sabrettim Allaha çok şükür şimdi düzeldik insan olmayı gerektiren vasıf da budur. Ama günümüz dünyasına gelirsek her şey çok pahalı şuanda da aynı şeyi yapacağımı düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılZengin insanın kibri egosu ve cimriliği çekilmez çalışkan erkek zaten sevdiği kadına sonuna kadar bakar diye düşünüyorum. Herşeyde denklik iyidir
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zaten normal aşk bile yok ki.. sadece filmler de aşk var gerisi yalan
20 Yorumla
+1 yılZengin kız fakir oğlan aşkı daha gerçekçi geliyor bana çünkü erkeklerin büyük çoğunluğu parayı araç olarak görür ve bunun bir etkileyici gücü pek yoktur. Bu açıdan duygular daha gerçeğe yakındır tek sorun erkeğin gücünü hissedememesi ve kadının maddi gücü altında ezilme riskini doğurur. Ama yine de diğer ilişki türüne göre daha gerçekçi olacaktır. Kadın fıtratı gereği güce dayanamaz bu sadece maddi güç değildir elbette ama maddi gücün yanında getirdiği saygınlık konfor lüks yaşam beyni yanılgıya düşürür ve duygusal karmaşa yaşar...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçek hayatta da var zengin bir adam fakir bir kadınla evlenmiyor mu gayette doğal bir şekilde evleniyor bence asıl sorun edilecek konu şu ki hiç bir zengin kadın fakir bir erkekle evlenmez aslında biz niye evleniyoruz bu durumda zengin koca arayışlarını kadınların boykot etmemiz lazim tüm erkeklere çağrım zengin koca avcilarini ticaret evlilik arayışında olanları zenginlik sevdalıları boykot etmeye çağırıyorum tüm erkekleri denginizle evlenin kendinize gelin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo gerçekdede var. Zenginlik neye göre? kız eğer ilk okul mezunu evden çıkmamıṣ sadece koca beklemiṣ ise normal bi iṣcide o kız için "zengin" konumundadır. Benim bi tanıdığın kızını sırf erkek memur diye verdiler. Yani "memur" olmak o kesim için zenginlik belirtisi. Dolayısı ile fakir oğlan zengin kız durumu gerçek - sadece perspektifini değiṣtirmen gerek 😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yooo gercek hayatta da olabilliyor bu. erkek zengin ise bunun avatnaj oldugunu bilir. sanırım eskiden ailelerde kızlarını böyle zenginlere vermeye meyiliymişler. filmlerde bile işlenirdi bu. kızlardada zengin koca askı var. yani dogal olarak bu yasanabiliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBende böyle parsı için evlilik yaşıyanları anlamıyorum. Nasıl olur da zamanla geldiğiniz yeri ya da bulunduğunuz konumu yüzünüze vurmasında korkmuyorsunuz. Yani bence filmlerde olur. Çevremde zenginle evlenen var. Bence bu istisna.
12 Yorumla- +1 yıl
@Cemeren__ sapk gbi herkesin yorumuna atlamayı kendine huy mu edindin defol insanların yorumundan sanane kim neyi tercih ediyorsa eder sana mı soruck
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında aşkı böyle şeylerle karşılaştırmamak bile gerekir ama maalesef ki sadece filmlerde görüyoruz. Ne zaman dış görünüşe önem vermeyi veya insanları sınıflandırmayı bırakırsak işte o zaman filmler dışında da görürüz bence... 🤔
00 Yorumla
+1 yılŞimdi enflasyondan dolayı çoğu fakir zaten de ortada fark kalmadı gibi fakirim diyenin bile cep telefonu, kiyafeti zenginin ki ile aynı ben asıl fakiri filmlerde görüyorum şimdi statü yarisiyo para değil bence
00 Yorumlaİnsanlar uyumun kendisi olduktan sonra, esas olanlar birbirlerini bulduktan sonra; para, yaş, dil, din, ırk hiçbir şey engel olamaz olacak olması gerekene.
10 Yorumla
+1 yılBen zengin kızla asla evlenmek istemem.
Hatta dengim biri yerine fakir aileden kız tercih ederim
Çünkü hayatını tamamen değiştirip onu daha mutlu ede bilirim ve bende mutlu olurum ama zengin birini mutlu etmem çok daha zor o yüzden gerek yok.00 YorumlaHayat gerçekte de var... Ama "Zengin kız fakir oğlan aşkı sadece filmlerde mi olur? diye soru başlığını değiştirseydin, "evet, filmlerde olur" derdim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet filmlerde olur zengin olanın hayat görüşü ufku yüksektir vizyonsuz fakire neden baksın
Not: aşağılamak için söylemiyorum gerçekler kimse fakirle hayat sürmek istemez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece filmlerde olan bir durum değil. Bu günlük hayattada da çok sık karşımıza çıkıyor. Zengin kız fakir erkek kombinasyonu sadece filmlerde oluyor diyebiliriz
00 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka, işin içinde gerçek sevgi aşk varsa gerisi boş hem zengin oğlan fakir kızmı kaldı, kimse kusura bakmasın artık millet mala mülke tamah salmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence günümüzde var o kadar şeye sahip olmayan zenginle evleniyor mesela en son hep derdi ve hedefine ulaştı sonunda sonra biri daha var zenginle evli biri daha aynı şekilde
00 Yorumla
+1 yılZengin erkek arayan kız kalitesizdir. Hiçbir sağlıklı ve kendine saygısı olan bir erkek de öyle bir kızla çıkmak istemez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bir ask hikayeside benim arkadasim yaşamıştı oda baska bir gezegenden ne idüğu belirsiz bir uzayliya aşık olduydu enazindan konusamiyor abi kafam rahat diyodu zengin ogalan fakir kiz iliskide buna benzer birsey işte cokta şaaapmamak lazim
00 Yorumla
+1 yıl'Zengin bir adam bir kasiyer ile evlenebilir ve kadının hayatını güzelleştirebilir. Zengin kadın o binanın önünden bile geçmez.'
014 Yorumla- +1 yıl
@crimsoon gözümün önünde yaşandı hanfendi 2 çocukları var tabi bizi tanımıyorlar ayrı mesele 😂😂
- +1 yıl
@crimsoon köşeye sıkınca istisna deme ya, kaideyi bozan istisnalar üretmektir işim hanfendi 😅
- +1 yıl
@crimsoon hanfendi bunu yapan kadınlar işte, ülkede değil dünyada bunun örneği çok. Kadınların kendinden fakirlere karşı ilgisi olmaz. Hep kendilerinden daha iyileri ile ilişki kurarlar. Erkeklerde yok ben hiç zengin bir kadının fakir bir erkekle birlikteliğini görmedim diziler filmler ve kitaplar hariç. Kültürlü olmak parayla ölçülmez o ayrı mevzu. Atanamayan öğretmenler falan hep bimde
- +1 yıl
Yalnız dediklerimi çarptırıyosun farklı algılayıp boş boş duyar kasma Fakir veya "kültürsüz" insanlarla olan ilişkiler azaldı dedim parası olmayan kültürsüzdür demedim ayrıca sizinde olduğu gibi bizimde zengin tanıdıklarımız çevremiz var yani bizde şahit oluyoruz "Genel" olarak nasıl olduğuna
- +1 yıl
@crimsoon çarpıtma yok velhasıl kelam hanfendi zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
- +1 yıl
sen genellemeye karşı çıkıyosan bende zengin kadın o binanın önündende geçer fakirinde koluna girer diyebilirim ama genelleme neyse onu konuşuyoruz o yuzden karşı çıkmadım
yani zengin bir kadın bi zahmette kasiyerlede evlenmesin herkes dengiyle olmalı o ilişki belli bi zaman sonra denk olmadıkları için bozulur - +1 yıl
@crimsoon insan ilişkilerinde ve Türkiye de yazmaz ama hanfendi her davul denktir. Ülkemiz gibi ülkelerde bu paran kadar çalış, paran kadar konuş olduğu için böyle empoze ediyor. Mesele davul da değil aslında ülkenin kanayan yarası elalem ne der, korkusu yatar. Elalemi çıkarırsak ülkece daha insansı ilişkiler kurabiliriz. Genelleme olması için birçok örneği olması lazım. Erkek tarafında bir sürü var. Kadın tarafında yok. Şunu unutmayın erkekler koşullu sevilir, erkek ise koşulsuz sever. Teşekkürler.
- +1 yıl
Erkekler koşulsuz sever diye birsey yok erkekleri korumaya çalışma biraz gercekci ol bak ben kadınlar seçicidir dedim ve öyle olmalı dedim arada maddi fark olan ilişkilerde "üstünlük" vardır bunu bence kimsede inkar edemez %100 mutlu zengin fakir ilişkisi sadece film ve dizilerde var buna kalıbımı basarım
ben mesela zengin değilim ve bu yuzden zengin biriyle olmak istemem yani eğer maddi durumum kötü değilse benimle aynı zenginlikte biriyle olurum maalesef herkes denk değil bunu fark etmek lazım - +1 yıl
@crimsoon o zaman mutluluklar dilerim hanfendi. Israrla zenginlik ve maddi durumlardan bahsediyorsunuz lakin maddiyat konusunu arkada bırakalı çok oldu. Kötü olan her şeyi büyürken tanır insan. Çocukluktan yetişkinliğe geçerken çok şey kaybediyoruz lakin dediğim gibi elalemi aşamadığınız sürece beni anlayamayacaksınız.
- +1 yıl
@crimsoon haklısınız hanfendi, iyi geceler
+1 yılYoo benim dayımın oğlu evlencek dayımın oğlunun durumu gayaet iyi ama kız fakir gercekten fakir küçümsemek adına söylemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖrnekleri var çok distopik veya ütopik bir şey değil gönül bu kime ne zaman ne şekilde kayacağı belli olmaz
00 Yorumla Erkekler genelde kadının parasıyla ilgilenmez , tam tersi olur
Arada feminen yapıda olan , kadın parasını yemeyi seven erkeğimsier de var00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Filmlerde olur. Erkek diploma olarak, gelir olarak kendine denk istiyor artık. Eskidendi evimin kadını çocuklarımın anası ol durumu..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDayılarımın eşleri temsili. Sonradan görme oldular ve havalarından geçinmiyor. En iyisi herkes dengiyle evlensin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Aynen öyle sadece filmlerde olur ama görselde ki farklıydı Feriha fakirdi ama donanımlı kültürlü biriydi.
10 Yorumla
+1 yılHayır gerçek hayatta var fakat dolandırıcılar ülkesinde olduğumuz için genelde kadınlar kendilerini ona kaptırırlar
00 YorumlaGerçekte de çok var ama kız çok fakir değilse olur yoksa nanay
11 Yorumla
+1 yılfilmlerde olur zengin erkeğin fakir kızla işi olmaz yüzüne bile bakmaz
12 Yorumla- +1 yıl
@guntinus evet her şey para parası olmayanı annesi bile sevmez
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Filmlerde gerçek hayattan sahneler de olur yani tabii ki hayır
00 Yorumla
+1 yılvar var. gerçek hayatta da var. kesmeyin ümidinizi :)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zengin kişi fakir birine bakmaz. Cinsiyet farketmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılbelki olur ama filmlerdeki gibi mutlu bir ask hayatlari olduğunu hic sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBizim zengin kız fakir oğlandı. 5 yıldır 🤷🏽♀️ gidiyor iyi kötü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gerçek hayatta çok fazla, defalarca şahit oldum
00 Yorumla
+1 yılGünümüz evlilikleri böyle. Çocuklar da kadının ipsiz sapsız eski sevgilisinden.
00 Yorumla
+1 yılZengin kız fakir oğlan olsun bi kere de. Tutmuyo dimi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gerçekten güzelsen hayır öyle olan tanıdıklarım varr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gerçekte de olur. Erkekler birlikte olduğu kızın maddiyatına önem vermez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yooo zaten hep erkekler , kızlardan daha zengin oluyor yoksa kızlar evlenmez ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTersi olsa ve gerçek olsa iç güveyi gelebilirim😅😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Evet, nerde görülmüş zenginle fakiein evlendigu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakir erkek, zengin kız olayı çok nadir oluyor genelde ama Fakir kız Zengin erkek birlikteliği çok var, erkek için kızın güzel ve seksi olması yeterli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. dizilerdeki gibi gercek hayatta fazla yaygin olan bi sey degildir bence cok nadir oluyodur
00 YorumlaEvet bu konuda haklısınız denge arar insanlar bence aşka ihanet bu
00 YorumlaHayır. Tam tersi olursa filmlerde olur. Zengin kız, fakir oğlan olursa.
00 YorumlaYoo kimler kimleri tavlıyor kadının güzel olması yetiyor.
01 Yorumla
+1 yılYoo. Çevremde çok tanık oldum. Asıl zengin kız fakir oğlan evliliğine rastlamak zor.
00 Yorumla
+1 yılYoo eşim zengin ben fakir hahahaha şaka ailem zengin eşimin ailesi fakir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZengin oğlan fakir kız olur ama fakir erkek zengin kadın olmaz
00 Yorumla
+1 yılaynen. zenginler zenginleri tercih eder. fakirler için çekiliyor o saçma pembe diziler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kullanır bu zamanın erkeği ;) karadenize aşık demek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet benim çevremdeki zengin oğlanla evlenen kızlar hep prenses gibiydi babaları araba alıyor anaokulundan beri kolejlerde okuyor estetik bakım gırla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu hep olan hikayede değil asıl hikaye olan zengin kız fakir oğlan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekte de olur ama sadece filmlerde olanı mutlu olmaları gerçekte ailenin kabul ettiği ve sevdiğinle bile mutlu olamayabiliyosun çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVarlıklı bir aileye beş kuruşsuz gelin gittim gerçek hayatta da var yani
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten böyle mi
+1 yılYok canım!!! zengin erkek kızın yedi sülalesi borçlu olsa bile evlenir ama ben her kızın bitmek bilmeyen baba evinde bile görmediği maddi konforu istediklerine kaç defa şahit oldum.
02 Yorumla- +1 yıl
Baba evinde paraszliktan sahip olamadg şeyi koca evinde yaşamak görmek istiyor imkan varsa
- +1 yıl
İşte buna görmemişlik denir
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye de öyle bir şey mümkün degil. Zengin olmayı geçtim, insanlarda tepeden bakma diye bir huy var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVarlıklı bir kız olarak valıklı bir erkek istemiyorum kendilerini bir b.. O... K sanıyorlar.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar vardır ama kaideyi bozmaz. Yinede fakir birini almayın orta halli en azından iyi bir bölüm okumuş kültürlü birini alın zengin olması şart değil ama kıtlıktan çıkmış bir erkekte olmasın çünkü Allah bir erkek fakirde olsa evlendiği zaman o erkeği zenginleştiriyor sonra o erkeklerin eşlerine neler yaptığını hepiniz biliyorsunuz atalarımız boşuna dememiş ' sonradan görme gavurdan dönme diye ' o yüzden iyi okutulmuş orta halli bir ailenin çocuğunu alın terbiyeli namazlı kuranlı imanlı olsun sonradan görme olmasın zengin olmasıda şart değil hem zengin olmaması daha iyi seçeneği az olur aklı gücü para kazanmakta faturayı kirayı ödemekte olur bu şekilde sizden başkasına bakmaya fırsatı olmaz size zor bakıyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılKirada oturmayı kabul etseniz bile ev almaya güçleri olmaya bilir o anlık. Mehiri sağlam alın ki en ufak bir kavgada sizi boşamasın ben buna bu kadar altın taktım boşa gitmesin diye düşüncek katlancak. Unutmayın eğer altınları geri verirseniz borç adı altında o size asla geri gelmez. Evlilik birliğiniz sarsılır çünkü size mehir verdiği için sinir olduğunda boşayamıyordu artık altınlarıda verdiniz korkacağın bir şey kalmadı en ufak birşeyde kolay boşar olan size olur adınızda dula çıkar o yüzden asla altınlarınızı vermeyin senetle alın. Dini nikah sırasında 2. Eş yasağı getirin.
+1 yılFilmlerde olan bir şey değil zaten filmlerde zaten bizim gündelik hayatımızı yansıtıyorlar ve zengin kız veya Fakir Oğlan da yani normal gündelik yaşantımızda da olan şeyler ya da tersi de olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaşandı yürümesi günümüzde çok zor. egon kaldırmıyor onun şımarıklığını.
00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat