Şimdi benim erkek arkadaşlarım eline ve vücuduna erkek eli değmemiş Ve bu zamana kadar erkeklerle hiç konuşmamış bir kız istiyorlar Ama kendilerinin onca flörtü ve sevgilileri oldu Hatta sarılma, öpüşme, el ele tutuşma gibi eylemleri de oldu Bir arkadaşım ablamı çok beğenmiş Ve hoşuna gitmiş Ama benim ablam çarşaflı Sohbet hocası olmak istiyor Ondan abdülkadir geylaniye bağlı kuran kursuna gidiyor Bu zamana kadar hiçbir erkekle sohbet ve muhabbet etmedi Eline ve vücuduna erkek eli dahi değmedi Hatta erkeklerle nasıl konuşulur Onu dahi bilmiyor Namazını vaktinde kılar Kuranını tecvidli okumaya gayret eder Evde canı sıkıldığında ilahi açıp gezenerek söylemeye başlar Ve kendisi çarşafa 12 yaşında girdi şu an ise 22 yaşında Allahın izniyle de çıkarmayı düşünmüyor Bana ve diğer kızlara dinle ilgili öğütler veriyor Çünkü benim ve diğer kızların doğru yola gitmesini istiyor Ondan ablam ona bakmayacağını söyledim Ama beni dinlemedi Ne var ki halimde Bütün kızlar beni beğeniyor Hem yakışıklıyım da Sen onu düşünme Onu tavlamam hemencik hallolur dedi Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim Ondan sessiz kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun oldu Ama okırsanız ve cevaplarsanız sevinirim Şimdiden okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşıksam evet
Ben öyle bir kızı tercih ettim ama düşündüğün gibi değil yani
Nasıl yani Anlamadım?
Yani tavlaması biraz zor ama sonrası çok sıkıntı olmuyor, ilişki sürecinde yani. Biraz fazla temkinli utangaç ve çekimserler
Ya zaten tavlasa bile o ilişki yürümez Benim arkadaşım sigara içen ve ağzı bozuk biri
Bende sigara kullanıyorum bunu en başta sorun edebilirdi belki ama bunu öğrenmeden sevgili olduk sevgili olduktan sonra bunu büyütmedi sigarayı yani. Bu arada o arkadaşın nasıl ablanı beğendi ben kuzeni sayesinde açık fotosunu görüp beğenmiştim
Ya aslında ablamın eline ve vücuduna erkek eli eğmediğini ve bu zamana kadar erkeklerle konuşmadığı için Kendiside zaten öyle bir sevgili arıyordu Ondan ablam onun hoşuna gitmiş Hem o arkadaşım çarşaflıları süpriz yumurta gibi görüyor Yani sadece ona açılan bir hediye gibi gördüğü için Oda hoşuna gitmiş
Valla ben buna katılmıyorum, tamam sürpriz yumurta haklı bişe demiyorum ama sonuçta yüzünü falan beğenmek icap eder insan sonuçta beğenmeli değil mi. Yani umarım hikayeden yaklaşmıyprdur. Ha ben gördüm ama benimkinin haberi yoktu gördüğümden kuzenine çok kızar bilse çünkü çarşaflı kızın başı açık ne bilim ev hali işte o şekilde gördüm
Ya aslında ablamın hiç açık saçlı fotoğrafı yok Ve bulundurmazda Hem zaten o arkadaşım ablamı 14 yaşında tanıdı Yani ablamın o zaman yüzü açıktı 16 yaşında yüzünü kapattı Çünkü o zamanlar daha yeni dinle ilgili ve kapanmakla ilgili bilgiler öğreniyordu
Bende sana bişey deyim dış dünyaya öyleler ama iç dünyalarına kabul ettikleri bir erkek olunca iç dunyaları renkli diyebilirim
Hm bunu dediğin iyi oldu Demek sen bu konularda bilgilisin Ben bile çarşaflı kızlar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim
Bende çok ön yargılıydım aslında normal koşullarda çarşaflı olunca insan biraz düşünüyor yani bir sürü sınırlama vs olur diye evet sınırlamalar var ama sevdiyse kız çok farklı oluyor gerçekten
Ayy senin konuşmanı çok sevdim he İnşallah hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce göre olsun Umarım iyisindir Ve karşına uzun ömür boyu geçireceğin birlikte olacağın bir kızla olursun
Teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyor , ve daha itaatkar oluyorlar bu tarz kızlar kısıtlama oluyor ama sınırlama olmuyormuş bende yaşayarak öğrendim
Valla seni alan yaşadı he Bayağı bilgilisin sonuçta
Teşekkür ederim ☺️ sende çok tatlı dilli birisin sormak öğrenmek istediğin bişey olursa sorabilirsin
Tabiki de ay valla böyle bir eniştem olmasını çok isterim
Ahaha ablanın sırlarını öğrenmek gibi 🙈 😅
Evet biraz öyle olur
Çok fena bir baldız olurdun 😂
Haha yok be O kadar değil Hem eğer eniştem senin gibi olsaydı Oho onlan neler yapmazdım ki
Bilmiyorum güven versen ama benden öğrenemiceğn bişey olmazdı. Bu arada takip eden benim
Heracloss senin hesabın mı
Evet
Tamam takip ediyorum
Yani çok zor değil mi sence de?
Zor değil mi derken Neyi kastediyorsun
Ablan ve o erkeklerden herhangi birinin birlikte olması
Ablan dindar birisi değil mi 12 yaş birazz... bilemedim ama Allah ile onun arasında ona bir şey diyemem. Ayrıca vakıflarda vs yetiştirilen kızlar yine o vakıf ve çevresinden evleniyor genelde ablan da yüksek ihtimal o şekilde olur Allah karşısına layığını çıkarsın.
Yok ya Ablam o erkeklerle birlikte olmadı Zaten ben ne zaman arkadaşlarımla buluşacam sende gel desem O bana istemiyorum sen bensiz git Hemde dikkat et Onlarla çok içli dışlı olma der Sadece benim arkadaşlarımdan biri ablamı beğenmiş Kendisi daha 20 yaşında Yani ablamdan 2 yaş küçük
Benden de 2 yaş büyük Bunuda söylemeyi unuttum
Anladımm yani çok erken yaşta çarşafa girmiş ailenin bir baskısı olmamıştır umarım
He şimdi anladım Kusura bakma ben yanlış anladım Evet haklısın benim arkadaşlarımın hepsi sigara içen ve ağzı küfür eden tipler Ondan hiçde güzel eş ve koca olmazlar Hem dinen uymaz
Yok ya aile baskısı olmadı Zaten babam çarşaflılardan nefret ediyor Onlara kara böcük gelmiş diyor Ama ablam girince tabi öyle demiyor Ay kızım ne kadar güzel yakışmış falan diyor Ta bazen ablamada yüzüne karşı Kızım bak ben çarşaflılardan nefret ediyorum Yani bunu sende iyi biliyorsun falan diyor