Siz böyle bir kızı tercih eder miydiniz Cevaplarınızı merak ediyorum açıkçası?

Şimdi benim erkek arkadaşlarım eline ve vücuduna erkek eli değmemiş Ve bu zamana kadar erkeklerle hiç konuşmamış bir kız istiyorlar Ama kendilerinin onca flörtü ve sevgilileri oldu Hatta sarılma, öpüşme, el ele tutuşma gibi eylemleri de oldu Bir arkadaşım ablamı çok beğenmiş Ve hoşuna gitmiş Ama benim ablam çarşaflı Sohbet hocası olmak istiyor Ondan abdülkadir geylaniye bağlı kuran kursuna gidiyor Bu zamana kadar hiçbir erkekle sohbet ve muhabbet etmedi Eline ve vücuduna erkek eli dahi değmedi Hatta erkeklerle nasıl konuşulur Onu dahi bilmiyor Namazını vaktinde kılar Kuranını tecvidli okumaya gayret eder Evde canı sıkıldığında ilahi açıp gezenerek söylemeye başlar Ve kendisi çarşafa 12 yaşında girdi şu an ise 22 yaşında Allahın izniyle de çıkarmayı düşünmüyor Bana ve diğer kızlara dinle ilgili öğütler veriyor Çünkü benim ve diğer kızların doğru yola gitmesini istiyor Ondan ablam ona bakmayacağını söyledim Ama beni dinlemedi Ne var ki halimde Bütün kızlar beni beğeniyor Hem yakışıklıyım da Sen onu düşünme Onu tavlamam hemencik hallolur dedi Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim Ondan sessiz kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun oldu Ama okırsanız ve cevaplarsanız sevinirim Şimdiden okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim
Siz böyle bir kızı tercih eder miydiniz Cevaplarınızı merak ediyorum açıkçası?