Piyasa da eril enerjili erkek kalmamış
Ya yalancı ya nazlı ya tripli kadından herseyi bekleyen türevlerle dolu dümdüz erkek yok
Ya yalancı ya nazlı ya tripli kadından herseyi bekleyen türevlerle dolu dümdüz erkek yok
Bazıları evet öyle. yani gerçekten seven karakterli insan az kaldı.. insanlar da gerçekten güveneceği birilerine hasret kaldı. hem arkadaş dost olarak hem de sevgili olarak.. tabi ki de yine sırf bu yüzden de boşluğa düşüp de yanlış kişilere gitmemesi gerekiyor insanın bence.. doğru kişiyi beklemesi lazım.
Olsa da sizden bir cacık olmaz. Geçmişinizden kalan yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünüzden beri gözlerinizin altı kibirle şişmiş kimseyi görmez olmuşsunuz. Menfaatlerinize sevmek yalanlarınıza da mutluluk adı vermişsiniz.
Aynen erkek sürekli gôt yalasın, prenses gibi hissettirsin, trip çeksin, alttan alsın kanka. Karşılığında sunduğun tek şey karı oluşun olsun, güzel yere tezgah açtınız he :d
Usluba gel
Cevap
15Cevap
Aslında haklı bir serzeniş. Toplumda duruşu olan erkek çok az kaldı. Saçını boyatan, kaçlarını aldıran, dapdar pantolon giyen, kızlara hesap ödeten erkeklerle doldu piyasa. Özellikle nazlanma konusuna sonuna kadar katılıyorum. Kadınlarda daha çok ilgi bekler oldular.
Bizde gerçekten bizim hakkımızı veren bi kiza hasretiz bir kiz olsun istiyorum ona baktikca mutlu olayim gozlerimin ici gulsun beraber gulelim aglayalim mutlu olalim uzulelim bana deger verdiğini goreyim onun icin canımı feda edeyim ona dokunmaya kiyamim saatlerce ona sarilip kalp seslerini duymak istim disaridan koruyayim onu ciceklerle hediyelerle mutlu edeyim herkes bizi kiskansin yolda el ele sarilarak yuruyelim isterim tabiki ama siz kizlar nerde o cocugu nerde bad boy nerde serefsiz ona sey edionuz tek kriteriniz agzi biraz laf yapsin iyi giyinsin tipi yerinde olsun birazda serserilik olsun icinde
dümdüz erkeği kaldıracak kız da yok.. eril dediğin çoğu özelliği isteyerek ya da mecbur kalarak çok fazla üstlendik. denge bozuldu... şimdi ya kızlar eril ve anne gibi ya erkekler dişil ve baba gibi.. bu dengesizlik çağında da has erkekler ve kadınlar ya birbirini bulur ya kafayı ter herhalde..
😂😂
poter mı? havuç kafa mı?
Ron weasley
doğru tercih beni de çok benzetirlerdi lisede ron a :D
Sana katılıyorum ama dişil enerjiye sahip kızda gorunmuyor hicbir ortamda ne yazik ki.
Ne gbi mesela
Frikik ve bol makyaj ile disil enerjiye ulasacagini zannederek kendini boyayan kadinlarla dolu heryer. E bu kadinlarida erkekler basit gordugunden daimi degil tek gecelik dusunuyor. Dişil enerji bir bakış bir hareket ve davranış bicimleriyle etkiler erkeği. Sahsen ben yeryer benimle oturup siyaset, gundem yer yer tatil seyahat, yer yer oturup icecegim ama kendini kaybetmeyecek kadin duruşunu hickimsede bulamiyorum. Evet hepsi kadin ama dişil enerji hicbirinde yok. Hepsi fabrikadan cikmis gibi tek tip.
Sende kendince haklısın
Aslında ben dümdüz kütük gibiyim. Ama kıymetimi bilen yok 😃🤣
Evet. Dedigin gibi hepsi bi premses bi narin pasif agresifler..
Ortalıkta kaplumbağa gibi gezen kızlar eril enerjili erkek arıyor. :D
Biri var onu untabilsem başka erkek arardım da o adamdı be. Unutamıyorum o yüzden hayır
nazlı yalancı ilgi bagımlısı borc ısteyen dolu
Ne verelim ablama sorusunun en net cvbı galiba bu 😅
Erkekler iyice prensesliği eline aldı sjsj
Cunku artik erkekler enayi degil
Var ama görmüyorsunuz
Var da sana var mı asıl konu bu bence :D
O cesur kızlardan kaldı mı ya?
Sonunda değerimin anlaşılacağını biliyodum
mini eteğim nerede?
Dümdüz erkek mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?