Hoşlandgm kisiye açıldım internet üzerinden tabi yakından tanımıyoruz birbirimizi resmimi istedi attım sen benim görüşeceğim biri değilsin daha iyilerine layıksın dedi beni beğenmedin dedim beğenmedim demedim dedi biraz clup ortamı vardı sizce amaç nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Onun clup ortamı vardı bende öyle değildim ama beğenmedim demedim dedi?
Saçmalamış açıkçası dış görünüşünü beğenmemiş başka bahaneler üretmiş bence düşünmene bile gerek yok yoluna bak derim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence beğeniyor seni ama anlaşabileceğinizi düşünmüyor o yüzden hiç girmiyorum bu mevzulara. Eğer niyeti böyleyse helal olsun baştan umut vermemiş işte
daha iyileri çıkacaktır demek istediĝi şey senin için hayırlı olabilecek biri demek. yalnız bu hayırlısı mantığı erkeklerde farklıdır her zaman, her şerde bir hayır vardır gibi de düşünerek söylemiş olabilir.
aynı anda yazdik sanırım. senin acından düşünerek demiştir. ama bu akıl oyunları işleri beni darlıyor uzun zamandır, ben olsam basit konuşurum duygusala bağlamam, kafamız uymaz senle güzelim fiziki uyum olabilir ama geçici olur bu şekilde uzun ilişki arıyorum der mevzuyu kapatırım.
İslam'da azgınlığı olan kimselerin azgınlığını arttırmak da günah sayılmıyor, varsa ve dönecek gibi değilse ekteki ayetlerin işaret ettiği sonuç deniyor ona. Bu yüzden bazı erkekler kadınlarla yatar yatar, yaşlanınca helalinden bir köyden genç kız aldım der, onu da hizmetçi yapar, mirasının bir kısmını bırakır ölür gider. evlenmeyenler evlenirse ancak bu çeşit evlenir.
“Asıl Allah onlarla alay ediyor azgınlıklarını arttırıyor da şaşkınlık ve şüphe içinde kalıyorlar." (Bakara, 2/15)
İnkâr edenler sanmasınlar ki, kendilerine mühlet vermemiz onlar için daha hayırlıdır. Onlara ancak günahlarını arttırmaları için fırsat veriyoruz. Onlar için alçaltıcı bir azap vardır.(Ali İmran 178)
Şimdi, islamda erkekler kadına sadece begeni olarak bakmaz, ahlaki açıdan hangimiz daha şerli diye düşünür, erkek şerliyse yani kötü alışkanlıklıysa ve bu kadının hoşuna gitmeyecekse erkek kendini düzeltebilir, erkeğin nefis kontrolü daha kolaydır derler. Ama kadının kötü görünen alışkanlıkları daha fazlaysa erkeğin bunu düzeltmesi zor olacağından kısaca sen benden daha iyisini bulursun derler. Buradaki iyiliğin mantığı, karşına senin gibi alışkanlıklarda biri çıkarsa o sana zaten ders olur, şerden hayır dogmuş olur mantığında bir iyiliktir. Tabiri caize ders alacağın yolda kimse sana dur demez. ok?
yok club'da görünen sen oldugun icin begense de daha iyilerine layıksın diyerek kalp kırmadan başından savmış anlamında anlatmaya çalıştım. eger bu şekildeyse durum farklı tabi, ahlakla felan ilgisi yok tip olarak begenmemiş ama kalp kırmamaya çalışmış diyebiliriz, benim zırvalıkları unut o zaman, tabi ortam şartları yine degişmezse diye diyorum bak 😂
Kardeşim yapay zeka mısın nesin, ne konuşmaya çalışsam aksi bir şekle bürünüyor olay, yaşamadım bilmiyorum aslında o yüzden bu tarz sorulara cevap vermem genellikle, ben yoktum orada no ben 😂
Sende o tarz bir enerji almadığı için söylememiştir erkekler önce bir tartar durumları eğer karşı tarafta da bir ışık var ise bu konularda teklif yapar
boş ver gece kulübünde ne olursa olsun çalışması kötü ya bir sürü kişi içiyor ne yaptığı belli değil çoğu kişinin amacı cinsellik. Birde hâlâ onu mh istiyorsun 😂😂
Erkekler Ne Diyor
Saçmalamış açıkçası dış görünüşünü beğenmemiş başka bahaneler üretmiş bence düşünmene bile gerek yok yoluna bak derim.
Bence beğeniyor seni ama anlaşabileceğinizi düşünmüyor o yüzden hiç girmiyorum bu mevzulara. Eğer niyeti böyleyse helal olsun baştan umut vermemiş işte
Aynen umut vermedi zarar vermedi
Zorlamamanı tavsiye ederim çocuk iyi bir ilişki yaşayacağına inansa zaten kabul ederdi. Başkalarına yönel
Aynen günü Birlik istiyor belki de
kafana uymayacağını düşünmüş, ortamdan dolayıdır aynen.
Beğenmedim demedim dedi..
fiziki olarak begenmiş, kafa olarak beğenmemiş iste
Beğendini nasıl anladın ki
beğenmedim demedim demiş ya?
Daha iyileri çıkacaktır karşına dedi bide
beğendim dese her şeyinle çok iyi gördügünü anlayabilirsin, arefte kaldıgını belli etmiş işte
Aynen
daha iyileri çıkacaktır demek istediĝi şey senin için hayırlı olabilecek biri demek. yalnız bu hayırlısı mantığı erkeklerde farklıdır her zaman, her şerde bir hayır vardır gibi de düşünerek söylemiş olabilir.
yani senin icin şer olacak tipler aslında senin hayrına olabilecek olarak düşünebilirler
Buda güzel bir şey
Nasıl yanı şer olacak kişi hayrima olacak ki
aynı anda yazdik sanırım. senin acından düşünerek demiştir. ama bu akıl oyunları işleri beni darlıyor uzun zamandır, ben olsam basit konuşurum duygusala bağlamam, kafamız uymaz senle güzelim fiziki uyum olabilir ama geçici olur bu şekilde uzun ilişki arıyorum der mevzuyu kapatırım.
O niye böyle yapmadı ki
İslam'da azgınlığı olan kimselerin azgınlığını arttırmak da günah sayılmıyor, varsa ve dönecek gibi değilse ekteki ayetlerin işaret ettiği sonuç deniyor ona. Bu yüzden bazı erkekler kadınlarla yatar yatar, yaşlanınca helalinden bir köyden genç kız aldım der, onu da hizmetçi yapar, mirasının bir kısmını bırakır ölür gider. evlenmeyenler evlenirse ancak bu çeşit evlenir.
“Asıl Allah onlarla alay ediyor azgınlıklarını arttırıyor da şaşkınlık ve şüphe içinde kalıyorlar." (Bakara, 2/15)
İnkâr edenler sanmasınlar ki, kendilerine mühlet vermemiz onlar için daha hayırlıdır. Onlara ancak günahlarını arttırmaları için fırsat veriyoruz. Onlar için alçaltıcı bir azap vardır.(Ali İmran 178)
Biraz sinir bozucu gelebilir ama bazı alışılagelmiş yanlış yorumlar, yanlış alışkanlıklara sebep oluyor maalesef.
Anlamadım ki
zaten bu saatte mesajla nasıl anlatabilirimki, pek iyi yazamıyorum, uyku saatim düzenliydi normalde, sesli mesaj olsa veya arama anlatırdım mantığını.
Kısa özet olarak yazabilirsin 😍
Şimdi, islamda erkekler kadına sadece begeni olarak bakmaz, ahlaki açıdan hangimiz daha şerli diye düşünür, erkek şerliyse yani kötü alışkanlıklıysa ve bu kadının hoşuna gitmeyecekse erkek kendini düzeltebilir, erkeğin nefis kontrolü daha kolaydır derler. Ama kadının kötü görünen alışkanlıkları daha fazlaysa erkeğin bunu düzeltmesi zor olacağından kısaca sen benden daha iyisini bulursun derler. Buradaki iyiliğin mantığı, karşına senin gibi alışkanlıklarda biri çıkarsa o sana zaten ders olur, şerden hayır dogmuş olur mantığında bir iyiliktir. Tabiri caize ders alacağın yolda kimse sana dur demez. ok?
Anladım bunu böyle söylemesi güzel en azından zarar vermedi..
bazi ayetlerin yanlış yorumlanmasından süre gelen bir batıni inançtır diyebilirim.
Başka biri olsa belki Zarar verebilirdi..
evet kalp kırmadan söylemiş vatandaş
Yani bazıları çok kırıcı oluyor çirkinsin beğenmedim gibi
ben olsam kalp kırıcı olsun olmasına bakmam açık konuşurum. zaten ikinci bir anlamla konuşan insanları hiç sevmem.
Bende öyleyim ama sert konuşunca da daha çok üzülür insan
sana o kişi zaten görünüşün bakımından söylememiş daha iyisini bulursunu ortamından dolayı demiştir
Aynen ortamı kötü onun benden iyisine layıksın dedi
şahsı tanımadıgım icin biraz da o yüzden kendime göre düşünerek yorumladım, fark anlaşılmış süper 👍🏻
Nasıl yani?
club ortamı olan sendin diye anladım ben, güncellemede club ortamı onun olmuş, geyiğinizi sizin ben var ya, çok fena çete olmuşsunuz alayınız 😂
Ben yanlış izah etmişimdir onun diye belirttim altta zaten ama düşüncen yinede aynı değil mi
Onun ortamı kötü işte bu yüzden uymayacagimi düşündü çünkü beğenmedim demedim dedi sonuçta
yok club'da görünen sen oldugun icin begense de daha iyilerine layıksın diyerek kalp kırmadan başından savmış anlamında anlatmaya çalıştım. eger bu şekildeyse durum farklı tabi, ahlakla felan ilgisi yok tip olarak begenmemiş ama kalp kırmamaya çalışmış diyebiliriz, benim zırvalıkları unut o zaman, tabi ortam şartları yine degişmezse diye diyorum bak 😂
Beğenmedim demedim dedi beğenmese zaten açıktan der kırsa nolcak ki
onun ortamı kötü olsa da senin ortama göre seni düsünerek yorumlamıştır bence. bir de alkol almıs gibi miydi bu şahıs afedersin?
Dengesiz biraz evet alıyordu
O zaman neyi konuşuyoruz bunca saat, ayık olduğunda konuş bence...
Hep sarhoş değildi tabi
Benim fikrim şu ona ayak uydurmam diyedir çünkü beğenmese açıktan der
Kardeşim yapay zeka mısın nesin, ne konuşmaya çalışsam aksi bir şekle bürünüyor olay, yaşamadım bilmiyorum aslında o yüzden bu tarz sorulara cevap vermem genellikle, ben yoktum orada no ben 😂
Burada üzgünüm ama anlayan yok
Fikrimi söyledim sadece sende benimde şu demiyorsun netice de
aşık olmuşsun anladık. bir gecede büyük ölçüde atlatıyonuz zaten, erkeklerle kadınlar roller değişmiş durumda. 😂
Nasıl clup ortamı? Senin gönderdiğin fotoğrafta mı?
Hayır fotoğrafim sade ama onun ortamlari culup ortamı clupte şoför
Anladım ciddi ilişki haricinde kadınlar ile beraber olan birisi olabilir halk tabiri ile takılmalık
Beğenmedim demedim dedi
Beğenmiş olabilir ama şunu söylemiş sen takılmalık düşüneceğim birisi değilsin
Kapalı gibiyim ondan mı ki
Kapalı olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum seninle takılmasını istiyorsun anladığım kadarıyla 😊
Hayır da neden takılacağı biri değilim kafa olaraktan gibimi
Bilmiyorum ama açık olarak söylemiş sana ciddi ilişki insanı olmadığını daha farklı kafada olduğunu
Kabul eder mısın diye bişey de demedi ama
Sende o tarz bir enerji almadığı için söylememiştir erkekler önce bir tartar durumları eğer karşı tarafta da bir ışık var ise bu konularda teklif yapar
Kabul etmez gibi yani
Evet öyle düşünmüş olabilir
Peki kabul eder misin
Olabilir
O zaman enerjiyi kaçırmış 😊
Bence deee
Cevap vermedin
sal gitsin vaktine yazık
Aynn
Mevzuyu hâlâ anlamış değilim
Yatağa atacak
Nerden biliyorsn ki
Kesin
Clube gittiysen tabi almaz seni
Anlamadınız ben değil onun ortamı var clupte şoför
Sen daha mı muhafazakarsın ya da fotoğrafta öyle mi gözüktün
Kapalı gibiyim
boş ver gece kulübünde ne olursa olsun çalışması kötü ya bir sürü kişi içiyor ne yaptığı belli değil çoğu kişinin amacı cinsellik. Birde hâlâ onu mh istiyorsun 😂😂
O fotoğrafı görmem lazım
Neden
Acaba nasıl bir fotoğraf ve neden böyle dedi diye görmem gerekiyor
Clup ortamı yok bende o yüzden belki de
Bilmiyorum o fotoğrafı görmek gerekiyor
Yollu demiş