Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Cilveyi içinden ortaya çıkarabilirsin😊 Sen ne kadar cilveli olursan o adamı o kadar iyi yönetirsin:) bitanemmm deyip kucağına oturararak konuş mesela, bi yandan saçlarını sev. Ya da uzaktayken onu baştan aşağı süzerken dilinle dudaklarını sağdan sola yavaşça yalayıp ardından ısır, gülümse ve gözlerine bakmayı kesip utanmış gibi yap. Onunla konuşurken hem tatlı bi şekilde hem de hafiften yaramaz taraflarını da göster mesela, “hımmm, hiç öyle şeyler yapar mıyım:)) hihihi:)” gibi. Hepsi cilve işte. Aniden koluna omzuna dokun mesela. Hadiii hadi diye onu kollarından hafifçe sars. Ne oldu deyip şaşıracaktır. Kahve içmeye götür beni/ kahve içmeye gidelimm de coşkuyla. Böyle yani, içinden çıkar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMezdeke yapmak cilve sayılır mı? Sanmıyorum. Cilveyi çok yanlış algılıyorsunuz galiba. Cilve tavırla olabilecek bir şey. En basit bakışta bile yapılabilir. Biraz içinde olmalı insanın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi şaka mısınız ya? Soruyu anlamadınız Mezdeke oynarken cilveli de olabilirim demek istedim oluyorumda
- +1 yıl
Her gece yapıyorsan işin cilvesi falan kalmaz. Normalleşir. Vasatlaşır. Önemli olan yapılan günün ayrıcalığı olması. Cilveyi sadece mezdekeyle yapıyorsan sorun sende diyorum. Keza zevke göre mezdekeyle cilve sevmeyecek çok kişi tanıyorum. Aradığı pavyon havasını eve mi getiriyorsun?
Soran+1 yılBu senin düşüncen yine de saygı duyuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılMezdeke veya modern dans ya da bale, fark etmez; her gece her gece yapılan aynı şey, bir süre sonra sıkıcı olur. Ne olursa olsun bu böyledir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gece derken gelişigüzel dedim onu
- +1 yıl
Aslında eğer gerçekten severek ve isteyerek, uygun şartlarda ( evde, tatilde, gece, gündüz fark etmez manasında yani ) var olan "ziyneti" ( ! ) farklı şekillerde ve eğlenceli biçimde sunmayı tercih edersen, ilgili erkek için vazgeçilmez olabilirsin.
+1 yılBende mezdeke oynuyorum ama cilveli değilim nasıl oluyor bu 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılİlla bir cilve vardır ya
Soran+1 yılNasıl yapıyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Karşındakinin hoşuna giderse cilve olur, ben sevmem mezdeke yapan bir kadın gülmem gelir 🤭
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılHer gece mezdeke yapılırsa bir önemi kalmaz ki. Arada yapacaksın ki değerli olacak. Tekrar tekrar görmek için kıvranacak.
00 Yorumla Döş kılının dışarı taşma kapasitesinde bi sınırın var mı peki 3 5 10 🤔 seni öyle hayal ederken onu da öyle hayal ettim de
00 YorumlaGarip famteziler snnsnd hoşuna gider herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılSevilir ya böyle fanteziler mesela adam karşında giymişsin dansöz kıyafetini ya da ona benzer yavaş yavaş ilişkiye girmeden önce yaparsın dansını etkilersin sence?😅
Soran+1 yılBence de 😜
Mezdekeyle cilvenin alakasi ne ya, dansoz mu hem o xjdjd
11 Yorumla
+1 yılHer gece mezeler yapacak yaşam enerjisi sende nasıl var bacım önce bunu açıkla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir zamanlar dansozluk yapmis biri olarak soyluyorum.. alakasi yok. Her kadin mutlaka bir gun seviliyor..
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSirkelendim diyelim , pisman oldum
Cevap sahibi+1 yılYani pece gibi birsey takiyodum zaten , sadece gozlerimin gozukuyodu. Sadece mekanin sahibi orada calisanlar taniyodu. Ondan sonra zaten numarami falan degistirdim yani bir sorun olmadi kimse bilmiyodu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle kadınlara yollu derler ağır kadınla evlenip böyle kadınlarla aldatirlar
210 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsunuz? Soruyu anlamasam hemen bir eleştiri
Soran+1 yılNe diyorsunuz? Soruyu anlamasam hemen bir eleştiriii
Soran+1 yılEvlendiğimde kendimi kocama saklıyorum ona kendi dansımı hazırladım ona özel ona yapacağım.
Soran+1 yılAnladınız mı?
Cevap sahibi+1 yılErkek mantığından bahsediyorum size demiyorum cilveli kadınlara genelde kötü gözle bakar erkekler ama aslı öyle değildir her oynamayı seven kadın kötü değildir ama çoğu erkek öyle düşünür ağır başlı kız isterler ondan da sıkılırlar
Cevap sahibi+1 yılSize laf etmiyorum erkek mantığına lafım çoğu erkek kötü yorum yapmış size aslında tepkim onlara ağır başlı kız isterler evlenmek için sonra da aladatirlar
Soran+1 yılAnladım fakat ben kendimden bahsedersem çok ağır başlıyım ama erkeğime de özelim evimde başka onu demek istiyorum da daha olmadı zamanı var
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli
Soran+1 yılAnladım sizi
Cevap sahibi+1 yılNe güzel anlamanız ben her zaman hemcinsimi desteklerim erkekler kadınlara kolayca yapistirirlar lakaplari onlara göre ne var ki ne yaparsak yapalım kötü oluruz biz ağırbaşlı ol sıkıcı derler oynamayı sev kötü düşünürler ama erkek istediği gibi davranabilir sıkıntı yok
+1 yılMezdeke değilde dans edebilen diyorum burası önemli😃 hakkını veriyosa hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılHer gece aynı mood da olabilir misin gerçekten. Ara sıra bana da geliyor dans etme perileri 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hep diyorum kadın zeki olmalı diye böyle absürt soruları olmamalı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılSorumu anlamadınız geceye böyle başlansa ne hisseder böyle danslı bir şekilde
Soran+1 yılKolbastı oynamasın bi zahmet ve mezdekeyle onun arasında fark var vücudunu orantılı bir şekilde dans ettireceksin ve kıyafette önemli gece başlangıcı için dedim
Soran+1 yılTamam kardeşim
+1 yılOryantal oynayan kadına zaafım var.. Ben hıc sıkılmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilir ama o beni sevmez çünkü ben tipsizim boyum kısa
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1.66 napacan dalga mı gecexen git uzun boylu yakışıklı döşü kıllı manitans anlat o da gülsün haha ne tipsizler kısalar var sen beni bulmuşsun desin aranız daha iyi olsun evlenin beni de düğüne çağır sizin taraftan kız bakayım oldu mu
Cevap sahibi+1 yılYav he he.
Cevap sahibi+1 yılSana çıkma teklif etsem sen kimsin be hödük aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gooottymun ikizi dersin reddedesin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser sana aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları arkana değe değe ardına bakmadan kaçarsın çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bir gün senin de olur diye nasihat verir oysaki bu trilyonluk birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Cevap sahibi+1 yılDürüst ol lo brnim boyumda biri sana çıkma teklif etse kabul eder mıydın
Cevap sahibi+1 yılİki yıl görmeden nasıl sevgili oldun. Sadece sanaldan mi
- +1 yıl
Hayır ya 2 yıl sevgiliyiz gördüm ben, görüştük ama görmeden önce sanaldan konuşuyorduk ortak tanıdıgımız vardı.. Yani görsel olarak ilk başlar görmemiştim kendisi oraya buraya foto atan biri degildi. Bende istemedim, ne olduysa bi sevgili muhabbeti döndü 1 ay sonra atmak istedi ben istemesemde öyle gördüm işte.. 🤷🏻♀️ yani sende boymuş şuymuş şunu bunu kafana takma, boyu kafana takıyosan git kısa boylu birine teklif et ozaman bir sürü var gerçi 1.10 luk kızlar 195 lik istiyor ama istisnaları vardır
Mezdeke dansı kadar müzik önemli mezdekede en önemli kural aşkım açtım arayı şal kobrayı dersen sevilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Arap mi lan bu Mezdeke ne MK
22 Yorumla
Soran+1 yılArap’la bunun ne alakası var? Cahil insan.
Soran+1 yılOryantal danslar bizde de var biz Arap mıyız
+1 yılCilve mezdekeyle mi oluyor? Kdkdkdkdksks
Aşırı cringe ben gülerim ekrjlsnsjs00 YorumlaCilve=mezdeke mi kdkakfkdkf
010 Yorumla
Soran+1 yılKadına göre değişir
+1 yılyanlis yere dusmus yarin pavyona basvurun
011 Yorumla
Soran+1 yılSen doğru yerde değilsin 😂
- +1 yıl
dogru benim Şu an senin mezarinin basinda olmam gerekiyordu
Soran+1 yılBu ne demek 🤣🤣
- +1 yıl
asko simdi dansozluk tehlikeli meslek malum hemcinslerimiz parcalar
Soran+1 yılKız sen yanlış anlamışsın
Soran+1 yılBen eşime yapacağım evlendiğimde 😅
Soran+1 yılBöyle şeyler sever mi yani onu demek istedim
- +1 yıl
saka knk takilma sinirden dalasiyom millete
- +1 yıl
sever mk mallari her boku sever kardeşim her gece sikar genelde isveli cilveli kadinlara odun erkek duser iyi sec kocani
Soran+1 yılTamam sen bu işi biliyorsun galiba 😅
- +1 yıl
Aynn iliski kocuyum ben
Cinsellik olarak sevilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaç ona hazırlamak zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğzıma salkım üzüm de veriyorsa okey 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Sevilir bacım baş tacı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılher gece mezdeke de çekilmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılMezdeke dansıyla cilve arasındaki bağ bende yok
00 Yorumla
+1 yılOkurken kustum 🤢
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCilve farklı bisey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Az vizyonunuz olsun mezdeke nedir🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı ben severim, göz alıcı..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dansın nerde yapıldığı önemli !
00 YorumlaHer gece bu dansı yapıyor diye Cilveli olmuyor 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Ay ne alaka hahaha 😁
00 Yorumla
+1 yılMezdeke =cilveli 👍👍👍
00 YorumlaArada Shakira dansı yapsa hiç fena olmaz 🤣🤣
09 YorumlaSevilmezmi be oyuncagi olurum atm si olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Sevilir.
00 Yorumla
+1 yılMezdekeyi nerde yapiyor
00 Yorumla
+1 yılSevilir enerjik kadın favoridir erkeklerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevilir Deli dolu çılgın hatundur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Cilveli olan kadın baştaxı yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gece mi, adam bıkmasın sonra 😂🤦🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHazırlan gidiyoruz 😅😅
00 Yorumla
+1 yılCilveden anlayışın bu mu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Her gün mezdeke mi oynanır ya
+1 yılİtici :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Her gün Mezdeke nedir ya dansöz müsün eş mi :) bir erkeği tahrik etmek için daha kaliteli yöntemler var
Soran+1 yılHer gün derken bu dansı iyi bildiğin için demek istedim
- +1 yıl
Evet ama her gün aynı şeyi yapmak ne kadar iyi bilirse bilsin sıkıcı değil mi? :) Seks hayatı daha dinamik olmali
Kişisine göre değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılAdam mı? Kadın mı? Açık konuşur musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilveli kadını tercih ederim
00 YorumlaTosta konan cinsten kadındır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
+1 yılKims yapıyorsun sevgili eş
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım evlendiğimde
- +1 yıl
Mükemmel olur
+1 yılMezdeke yapınca cilveli mi oluyor insan?
01 Yorumla
Soran+1 yılKadına göre değişir
Gelsin yapsin her gece bana
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimde eşime saklı bu
Soran+1 yılYok haram haram
Soran+1 yılYalnız karşımdaki de buna dikkat etmesi gerek öyle birbirimize uyumlu oluruzz
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBen bakireysem karşı tarafta öyle olmalı.
Soran+1 yılGüzel bulursun umarımm
Soran+1 yılZor biraz
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kıymeti bilinmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılSeverler
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmem
Her gece Mezdeke yapan kadın cilveli mi :b
00 Yorumla
+1 yılCilve dans değildir.
00 YorumlaSevilir niyeti sevilmesin hatta daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHergün dans olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. sevilir evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeğe ne sen oyna
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne