Görüşmeni istemediği kişilerle iletişimi bitirir misin yoksa karışamaz mı dersin?))

Görüşmeni istemediği kişilerle iletişimi bitirir misin yoksa karışamaz mı dersin?))

Bana kalırsa durduk yere sevgilinin biriyle görüşmesini engellemek hiç olgun insanın yapağı hareket değil. Bunu kabul eden insanların da arkadaşlık ve karakter konusunda eksikleri olduğunu düşünüyorum. Elbette geçerli sebeplerle istenebilir ama bir insanın sırf karşı cins olması veya hayat tarzının düzensizliği o kişiyle görüşmeyi engellemeye yeterli değildir. Elbette kabul etmem.
Şiödi şöyle bir durum var... Sevgilim neden istemiyor? Ve istemedigi kişi benim için ne kadar önemli?
Önce ha var ha yok birisiyse sorgusuz sualsiz cıkarırım..
Önemli biriyse, sevgilime önce sebebini sorar geçerliyse
Arkadasıma gidip aramıza mesafe koymamız gerektigini hatta yeterli olmazsa konuşmayı bitirmeyi söylerim..
(SEVGİLİM BENİM İÇİN her şey DEN ÖNEMLİ OLAMAZSA SEVGİLİM OLMAZ) bu yüzden hayatımda sevgilim💛 ve anneme🧡 daha çok deger veriyorum
Sebebi önemli. Ayrıca sevgilimden önce tanıştığım biri arkadaşım olan birini sevgilim istiyor diye kolay kolay görüşmeyi kesmem. Çünkü ondan sonra olan değil ondan önce var olan bir kişi.
Cevap
34Cevap
Neden istemediği burada önemli bir etken mesela mantıklı bir sebebi varsa neden olmasın
Lütfen sevgilim benden böyle şeyler istemesin mümkünse.
İstememesinin nedeni keyfiyse karşı koyarım fakat geçerliyse keserim iletişimi.. İlişki böyle yürür zaten.. Kapı duvar olunca mercimek tanesi kadar yol alınmaz..
Hayir, kiminle görüşüp görüşmemem gerektiğini bilmemem demek bu. Bana yapılmış saygısızlık addederim. Ona da karismam. Kiminle görüşüp kime mesafe koymasını bilmiyorsa sevgili olamayız kusura bakmasın.
Hayatım sevgilimden ibaret değil. Ondan önce var olan kişilerden sırf egosu tatmin olacak diye vazgeçemem. Zaten mesafem, tavrım bellidir yanlış yapacak olanı hayatımda tutacak kadar cahil de değilim. Gerisine karışmasın bir zahmet.
Karışıp karışmama mevzusundan ziyade sebebini dinlemek isterim tabi… ama yine de yol üstünde bulduklarımı yola çıktıklarıma değişmem hayatımdaki insan saygı duyar buna diye düşünüyorum…
Mantıklı bir sebebi varsa bu isteğini gözden geçiririm. Hayatımdaki kişiyi huzursuz etmek istemem.
İstemediği kişiden kasıt karşı cinsse anlayabilirim mesafe olabilir ama akraba, yakın arkadaşa müdahale ettirmem.
yani karışabilir tabi içi rahatlayacaksa ama ben değiştirmem işte
Kardeşlerime karışamaz yeni tanıdığım insanlar çok umruma gelmez görüşme derse görüşmeyiz
Yahu ona feda olsun. Ama tabi mantıklı açıklama sunsun evvela.
Sebebınıde soylerse ben onun fikirlerini onemserım.. Ama soz vermem yanı..
Haklı bir sebebi varsa, beni ikna etmesi gerekiyor. Hiç olmadı öyle bir şey.
Bu kimi istemediğine bağlıı ve birde benin kararlarımı ne kadar dikkate aldığına.
Evet keserim orta bir yola çıkıyorsam burada kararlarda ortak olmalı
Karışamaz. Kimle görüşüp görüşmeyeceğime ben karar veririm.
Ben de söylerim şu şu kişileri sileceksin o silerse ben de silerim her kim olursa olsun.
Kimsenin haddine değil bana kiminle görüşüp görüşmiceğimi söylemek
Eşim bi ara çok karışıyordu kavga ettim artık çok darlamıyor
Karşı cinstense olabilir ama suçsuz günahsızsa kişi kesmem
Ciddi ilişkiyse evet mesafe koyarım ve zamanla konuşmam ailem dışında
Mantığıma yatan geçerli bir sebep varsa evet keserim.
Karışır, izah ederim ikna ederim yinede yok derse görüşmem
Arkadaşımı diyorsa saçmalamasın
Karşılıklı yapıyorsak evet tabiki
Sebebine bakarım haklı girdiğim şekilde keserim durduk yere kesilmez
Hayır ben karışmıyorum o da karışamaz.
Karışamaz tabi ki de kim oluyor o? 😀
Kocam olsaydi evet ama baskasi olunca hayir
İkna olacağım makul bir neden gerekir.
Kesmek zorunda kalırım
Evet
Bir bildiği vardır , kirmam onu
Sevgilimin saçlarını keserim
İstemediği kişiler le arkadaşlık kurmamıştim hiç böyle bir isteği olmadi görüşme diyorsa vardır bir bildiği
Mantıklı bir nedeni varsa keserim
Kesmem artık
Yavaş, o kadar da değil.. 😂
Neden istemediğini sorarım mantıklıysa onu kırmam
Makul sebepler sunarsa görüşmem.
Bilmiyorum daha öyle bir ilişkim olmadı
evet mantıklı gelirse keserim
Mantıklı bir açıklaması varsa kabul ederim.
Sebeblerini sorarım mantıklı gelirse görüşmem
Karşı cins ise olabilir. Hemcinslerim olmaz
Keserim
Tabi kim ve nedenine bagli
Hayır
Oyle bisey isteyemez
Keserim
Eşimin istemediği kişilerle kestim
Keserim
Haklı bir sebebi varsa olabilir.
SEVGİLİM İÇİN Keserim
Kesmem