30 yaşından sonra evlilik yaşı sınırını ne düşünüyorsunuz?
30 yaşından sonra evlilik şart (zorunlu)
Kişiden kişiye göre kendini hazır hissettiğinde (yaş sınırı yok)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Psikologlara ideal evlenme yaşı 28 ila 32 olarak görülürken çok da erken davranmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bir de evlenmeden önce aynı evi paylaşma konusu var. Türk toplumu tarafından sıcak bakılmasa da bence çiftler evlenmeden en az bir sene önce aynı evde yaşamalılar.
Bence herkesin kendi kararıdır.. yani insan 24 den sonra bence istediği zaman evlenebilir.. parasının ya da aşk durumuna göre.. gerçekten aşık olacağı birini bulmak zor ama.. özellikle de 30 yaşından önce
Evlenmenin bir yaş sınırı yok. Alt sınırı reşit olma yaşı, üst sınır ise... Huzurevinde evlenen bile var...
30 yaşından sonra evlenmek de şart değil, kim uydurmuş bunu?
Herkes evde kaldın diyorlar. Ne zaman evleneceksin, yaşın geçiyor birini bulamazsın yalnız kalacaksın gibi gibi söylenenleri oluyor. Kadınlarda bu yüzden rahatsız oluyorlar.
EİC için teşekkürler 🙂
Rica ederim:)
ben hayata sınır koyma taraftarı değilim evlilik sevmenin de yaşı yoktur
teşekkürler
Cevap
12Cevap
bence yaş sınırı yok
insan ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir
İleride yalnız kalmak istemeyen uygun birisini bulmalı bence 35 e kadar yolu var sonrası sıkıntı.
Sende bu sorumda fikrini paylaşır mısın? sorumu buraya bırakıyorum fikrini belirtirsen sevinirim.
Arkadaşlar 1 aylık evliyim ancak eşim ilişki sıklığmizdan şikayetçi sizce burada kim haklı?
Eşimin bunu söylemesi canımı sıktı açıkçası.. yorumun nedir bu konuda bir kadın olarak öğrenmek isterim. Açık sözlü olursan sevinirim?
asla ama asla evlilik düşünmeyen biri olarak şu an (yaş 35) en kısa sürede evlenmek istiyorum ve aday bulamıyorum o derece. belli bi yaştan sonra yalnızlık zor yaşamayan anlayamaz
akışa bıraka bıraka yıllar geçti artık bi an önce çıksın biri. fazla yalnızım kardeş yok anne yok arkadaş yok bari eş olsun o da yok
inanması zor ama gerçekten yok.
öyle evet ama bende sıfır kimse yok bir iki kişi olsa ya hastalıkta yaşlılıkta yanımda kimse olmayacak diye panik atak geçiriyorum o derece
aynı cümlede arkadaşım yok ve arkadaşlarım var dedin ya. hiç kimse benim gibi tamamen yalnız değil, herkesin çevresi var ama beğenmedikleri için yok diyorlar
orası öyle tabi
Evliliğin yasi veya sınırı yoktur. Özel hissettiğin kişiyi buldun mu basacaksın nilahi 😅
Erken yaşta evlilik şart aksine böyle kim kimi yakalarsa
Kişiden kişiye göre kendini hazır hissettiğinde (yaş sınırı yok) maddi imkanları da olduktan sonra
Bulursak evleneceğim:) oyle yas sart sinir vs koymakla bitmiyor :)
Yaşlılar evlenemez diye bir kural yok ki?
baba biz o yaşıda geçeriz bu gidişle
Soru pek anlaşılmadı
30 civarı evlenmek normal
Sınır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?