Erkeklerin instagramdan kızları takip etmeleri?

Merhaba, 5 aylık bir ilişkim var karşı taraf her seferinde niyetinin ciddi olduğunu dile getiriyor, beni sevdigini cok net hissettiriyor beni simartiyor her şey cok güzel ama sorun instagramdan takip ettiği kızlar. Bunu ona söylediğimde ilk basta baya bi kişiyi çıkmıştı ama sonrasında hep ben tek tek atmak zorunda kaldım bunları da çık diye, hic hayır demeden yine çıkardı. Sonra bir gun artık bu konuda kendimi cok baskı altında hissediyorum benim sana bir yanlışım olmadı olmaz da gözüme takılanı zaten ben de çıkarıyorum lütfen bu konuyu açmayalım bir daha dedi. Ama baktım hala takip ediyor gözüme takılanlar var, 1 oldu sustum 2 oldu sustum en son yine patladım yine ikiletmeden çıkardı ama hiç oturup adam akilli bi temizlik yapmıyor hesapta. En son cok büyük bir kavga ettik ve instagramını kapattı. Benim istedigim şey bu değil onun sosyal hayatına da karışan biri degilim zaten ilişkimizde tek sorun bu konu ve ciddiye alsın istiyorum ama bu konu onun için dünyanın en önemsiz konusu. Yani cidden bu konuyu kızlar mı abartıyor erkekler mi çok rahat anlamadim bu konudaki yorumunuz nedir?

Erkeklerin instagramdan kızları takip etmeleri?