Aşk İlişkileri Aşk ve sevgi hayatınızda nasıl bir rol oynuyor? Kehribark Takip Et FenomenYoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benim hayatımda önemli bir yere sahip peki sizin?#kehribark#askiliskileri Aşk ve sevgi hayatınızda nasıl bir rol oynuyor? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Aşk ve sevgi hayatımda hiç olmadı maalesef.. bir rolü yok 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dublör. Hani böyle arka masada oturup da yalandan konuşur gibi yapanlar var ya, hah figüran da olabilir. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aşk ve sevgi Hayatımın Başrolünde oynuyor ❤️ çünkü herkes kendi hikayesinin kahramanıdır 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Önemli bir yere sahip ve öylede kalacak ruhumda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ask ve sevgiye hasret kalbim sadece atiyor bugunu yasiyor ama ne sevinc ne heyecan hicbir sey hissetmiyor. Mutlu edecegim ve mutlu olacagim o ozel kadin olmadiktan sonra hayat sadece nefes alip vermekten ibaret benim icin 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Hayat demek zaten aşk ve sevgi değil midir? 🙂 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç bir rol oynamıyor. 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Aşk hayatıma dahil olmadı hiç. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşk meşk muhabbetlerine uzağım 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Senaryoyu onlara göndermediğim için rolleri yok 😃 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi bir rol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk ve sevgi hayatımda hiç olmadı maalesef.. bir rolü yok
Dublör. Hani böyle arka masada oturup da yalandan konuşur gibi yapanlar var ya, hah figüran da olabilir.
Aşk ve sevgi Hayatımın Başrolünde oynuyor ❤️ çünkü herkes kendi hikayesinin kahramanıdır
Önemli bir yere sahip ve öylede kalacak ruhumda
Ask ve sevgiye hasret kalbim sadece atiyor bugunu yasiyor ama ne sevinc ne heyecan hicbir sey hissetmiyor. Mutlu edecegim ve mutlu olacagim o ozel kadin olmadiktan sonra hayat sadece nefes alip vermekten ibaret benim icin
Hayatıma hükmetmiyor
Hayat demek zaten aşk ve sevgi değil midir? 🙂
Hiç bir rol oynamıyor.
Senaryoda henüz bu konu yok
Aşk hayatıma dahil olmadı hiç.
Aşk meşk muhabbetlerine uzağım
Senaryoyu onlara göndermediğim için rolleri yok 😃
İkisi de bana düşman gibi 😂
Artık hiç bi önemi yok
Bu karılar hep birisine ihtiyaç duyuyorlar çünkü acizler
Aşk, sevgi hayatımda yok çünkü gerek yok
Başrol de