Sevmek, sevilmek güzel duygular hele birde karşılıklı olursa çok daha güzel. Öyle sanıyorum ki, hiçbir canlı sevgisiz yaşayamaz. Peki sevginin senin hayatındaki rölü nedir?

Sevgi hayatimizun olmazsa olmaz bir parçası ama ille ikili ilişkilerde değil insan çiçeği sever hayvanı sever doğayı sever herhangi bir şeyi sever ve onunla kendini mutlu eder. Sevgisiz insan merhametsiz olur katı olur o yüzden hayatlarımızda rolü çok büyük
Bazen yanında deli gibi eğlenebildiğin bir arkadaşın, bazen annenden aldığın şefkati veren, bazen babanın hissettirdiği güven hissini veren, bazen aşık olduğun insan, bazen sırdaşın, bazen dert ortağın.. kısacası bir insan sizin her şeyiniz olabiliyorsa o doğru insandır. Sevgilinin rolü de bunlardır
Teşekkür ederim. Sorunun cevabını da vermiş olayım sevgi hayat döngümüzün zincirlerini birleştiren temel maddelerden biri bence. Sevgi olmadan bir yaşam sürmek sevmemek sevilmemek çok zor ve imkansız gibi geliyor bana. Sevgi insana merhameti, vicdanı, saygıyı öğretir. İnsanı en iyi terbiye eden duygulardan biridir bence sevgi.
Sevgi bir eşten ya da sevgiliden ibaret değildir. Sevgi anne , baba, kardeş, dost, herhangibir hayvan ya da bitkiye ya da bir kitaba bazen ise bir şehire duyulan aşkta olabilir. Benim sevgim ailem dostlarım ve müzikten yana.🙃
Sevgi rol nedir bilmez. Sevgi samimiyettir, sabırdır. Bir nakış gibi yüreğe işlemektir. Sevda her gönlün işi değildir.
Cevap
9Cevap
Sevgide rol yoktur hissettiklerini karşındakine yani sevdiğine yaşatirsın..
bir ruhun ve kalbin olduğunu tekrar hatırlaman. Kalbinin sıcacık olması. Onu mutlu ettiğinde mutlu olman. Aklında, fikrinde, hayalinde yalnız onun olması. Sevgiyle ve sevmekle iyilesmeyi görmek.
Gerçekten de öyle...
Örneğin; hoşlanmak tıpkı, bir çiçeği görürsün hoşuna gider dalından alır koparırsın, bir süre sonra solar kurur. Ama sevmek; o çiçeği görürsün hoşuna gider koparmazsın hergun sularsın. Sularsın ki daha çok çiçek açsın daha guzel olsun. Oda daha guzel çiçek acar hep canlı kalır. Sevmek boyl3 bisey, heleki karsilikliysa ömür versen yetmez. 🤍🤍🤍
Önemli olan çıkarsız, masum bir sevgi. Seven ya da sevilen olmak, ikisi de çok güzel. Dünyanın sevgi üzerine kuruluduğunu düşünüyorum.
Özgüven katar abi bir kere, ciddi söylüyorum bak...
Kendimi iyi hissetirmesi. Her duyguyu birlikte paylaşabilmek.
Sevgi herşeydir. Mutlu olmak için her şeyi severek yapmalı insan
Kalpte başroldür hocam
Sevildiğini hissetmen sevmeyi de, ve karşındakinin sadece sevgilin değil arkadaşın da olduğunu bilmen
Şu an sevgim arkadaş ve aileme işliyor
Olmazsa olmaz bir duygu.
kucaklasmak acsin kollarini sarsin
Bir rol bulamadım ben
Başrol diyebilirim :)
Sevginin rolü samimiyetler Yalansız sevmek
bu devirde pek bir rolü kalmadı
Önemli olan sağlık yoksa hertürlü yaşanır
Üremek..! Sevgi üretir😌
Sevmeli zaten sevince herşey oluyor
Sevmek😂
Kalpler.