Bu sevgilisine sözünü geçirenler bana da öğretir misiniz?

• Arkadaşlar selam. Benim 9 yıllık ilişkin var. Ciddi ilerliyoruz okul falan anca bitti derken bu kadar oldu küçük tanıştıgımız için. Neyse asıl konuya gelelim. Bazı kızları görüyorum sevgilisine kocasına sözünü öyle bir geçiriyor ki adamlar agzının içine bakıyor. Ben rahatsız oldugum konularda tepkimi gösterince ters tepki alıyorum biraz safım böyle konularda siz nasl dile getiriyprsınuz lütfen bana da ögretin ya :( mesela şu an bir konudan rahatsızım ben evlenöek için maddi durumu beklerken yani karşı taraf toparlamaya çalışıyor sevgilim kardeşinin bilmem ne parasını ödemiycem diyo ama ödeyecek biliyprum.(30 bin gibi) çünkü babası ödeyemez ailesi de maddi şeyleri bunun üstüne yıkmaya çalışıyor aşırı sinirleniyorum ben enayimiyim kaç yaşına gelmişim bekliyorum maddi durum düzelsin diye onlar durmadan bir şey çıkarıyor ben sevgiliöi bundan nasıl vazgeçiricem bizim hayatımıza baksın ona maddi yatırım yapsın teklif dahi alamadım daha. Bana da ögretin ya böyle durumda ne diyorsunuz nasıl yapıyorsunuzdq vazgeçiyprsunuz
Bu sevgilisine sözünü geçirenler bana da öğretir misiniz?