Sevgilim met iciyor ihbar edicem bı yardimm?

1.5 yıl oldu met içiyor bana söz vermişti icmiycegine dair, daha önce yakalamıştım ama affettim. İki gün önce kavga ettik barıştık sonra ben onun evine gittim birden yanımda içmeye başladı senin yüzünden falan dedi aşırı öfke sorunu var ağzımı bile açmadım içimden ağladım hep güvenip yanına param olmadan gitmiştim kavga edip olay çıksın istemedim. Daha önce polis bile gelmişti barıştan içince iyice sınırlı oluyo hakaret ediyo evlenicektik ise girip çıkıyordu sürekli neden çalışmıyosun dediğimde de benimle olan sorunlarını falan bahane ediyodu. Kavgalarimizda genelde beni aşırı kısıtlamalarından dolayı kız arkadaslarimin olmasını bile istemiyor o derece. Babası kardeşi de iciyo met, bonzai ben yinede kendini toparlar düzelir sanmıştım. Babası oturup sevgilimin küçük kardeşiyle birlikte falan içiyor umrunda değil hiç bir şey acayip sinirleniyorum bu duruma. En son anneme para yollatip döndüm metroya kadar bıraktı kartı basıp yürüdüm tek kelime etmeden arkamdan bağırdı cevap vermedim.. bir yanı okadar saf iyi ama bir yanı okadar yanlış ki. Ben sadece zarar görmesini istemiyorum bensiz olsa bile ihbar etmeyi düşünüyorum evini falan babasından vs kurtulması iyi olur diye nereye ihbar edebilirim. Napicam bilmiyorum ya yardimmm
Sevgilim met iciyor ihbar edicem bı yardimm?