Sevgilim sürekli eski kız arkadaşımı soruyor ve tartışma çıkartıp her yerden engelliyor açıklama yapıyorum tamam diyor sonra yine?

Tartışma çıkartıyor ve ben şuanki sevgilime evlenme teklifi ettim eski sevgilimi sevdiğim için bir başkasını sevemem diye düşünüyor ve 2 haftadır bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz, ayrılıp barışıyoruz. Ona çok değer veriyorum çok da seviyorum farkında ama aklına düşüncelerine engel olamıyor ailelerimiz tanıştı etti yakında isteme olacaktı ama şu an senden soğudum ve seni istemiyorum diyor bu cümleleri kurmadan 1 saat öncesinde de sana çok aşığım ve seviyorum diyordu ben şimdi ne yapmayalım artık aklım durdu. Hayatım da ondan başka bir kadın arkadaşım dahi yok kendimi ona adadığımı da biliyor peşimden falan da koşma hiç bir şey istemiyorum diyor artık bende yoruldum ve akıl almam lazım sizin düşünceleriniz neler bu arada kız arkadaşım aşırı kıskanç birisidir.

Sevgilim sürekli eski kız arkadaşımı soruyor ve tartışma çıkartıp her yerden engelliyor açıklama yapıyorum tamam diyor sonra yine?