Pinti sevgiliyle evlenilir mi?

• Pinti diyorum çünkü çok yaptı davranışları dikkatli anlamaya çalışıyorum başka dicek bişey bulamadım 5 aydan beri polis sevgilim uzak mesafe ilişkisi geçen gün ananem var amilyat oldu hattım kapanmıştı hastanedeyim yanında ben kalıyorum arayan olur bişey olur die açtırır mısın demiştim faturamda 210 TL yani 40.000 maaş alıp bi 210 TL mi veremicek bana tuhaf geldi ailemde çok şaşırdı iyi düşün dedi sadece buda değil daha öncede çok demişti açtırcam hatın ne hayatım vs diyerek beni oyaliyo ben yapmadı için demiyorum ama sürekli benim aramamı yazmamı istiyor hatim kapalı oluncada hattim kapalı die diyorum 5 ay içinde 1 kuruş bile harcamadi ben mi abartiyorum bilmiyorum ama harcamak istemeye bilir ama söz vermesin o zaman yani evimin adresini istedi hediye yolicam demişti 2 ay oldu hayla yok 😂 annemle tanıştircam demişti 5 aydan beri oda yok sizce olur mu çok seviyorum hemen evlenelim Dior teyzem annemde pintinin ekmeği yenmez elinde mesleği olması önemli değil eli açık olsun içi iyi olsun karakteri olsun diyor siz ne düşünüyorsunuz bu anlatiklarim az bişeyi
Pinti sevgiliyle evlenilir mi?