Aileler neden sevenlerin arasına giriyor?

Biraz uzun olacak ama artık dayanamıyorum ve içimi dökmek istiyorum. Bu zamana kadar hep aile baskısıyla büyüdüm ve onlara sesimi çıkarmadım. Ama artık aileme katlanamıyorum.25 yaşındayım ve üniversiteyi baska sehirde okudum. Mezun olduğum sene zorla beni memlekete geri dondurduler. Okudugum sehirde is bulmama izin vermediler ve aldığım teklifleri zorla reddettirdiler. Eger bizi dinlemezsen surunursun anne baba her zamab haklıdır seni evlatlıktan sileriz dediler. Sonra burada çalışmaya başladım ama inanın her gunum cehennem gibi. Ev is arası gidip geliylrum ve onun haricinde evden disaricikmama izin vermiyorlar. Kendim gittigim zaman surekli ariyorlar ve görüntülü konusuyorlar benimle. Evde rahat dinlenip uyuyamıyorum. Ev isi yemek yapacaksın diyolar ama. yapmadigim icin kavga gurultu oluyor. Su anda bir sevgilim var ve o baska sehirde yaşıyor. Birbirimizi yıllardır tanıyoruz ve cok mutluyuz. Ama ailem bunu ogrenince kıyameti kopardı ve kesinlikle sevgilimi istemiyorlar. Siz mutlu olmayacaksınız ileride bosanacaksınız daha iyilerine layıksın kotu olan birseyi sana layık gormuyoruz diyorlar. Sevgilim ailesiyle gelip tanışmak istedi ama kabul etmiyorlar. Senin evlenecegin insana biz karar verecez diyorlar. Annem sevgilimin aldığı bilekliği kopardı ve ben ağladığım için bana bağırdı ve kesinlikle bu iş olmayacak dedi. Eger bizi dinlemeyip gidersen sevdigin cocugu mahvederiz rezil ederiz diyorlar. Ailesinin evinden kaçıp giden kızlar sonra aglayarak geri donuyor diyorlar. Anne baba her zaman haklıdır hicbir anne evladının kotulugunu istemez sözümüzden çıkmayacaksın diyorlar. Kafayı yemek üzereyim ne yapacağım?

Aileler neden sevenlerin arasına giriyor?