Biraz uzun olacak ama artık dayanamıyorum ve içimi dökmek istiyorum. Bu zamana kadar hep aile baskısıyla büyüdüm ve onlara sesimi çıkarmadım. Ama artık aileme katlanamıyorum.25 yaşındayım ve üniversiteyi baska sehirde okudum. Mezun olduğum sene zorla beni memlekete geri dondurduler. Okudugum sehirde is bulmama izin vermediler ve aldığım teklifleri zorla reddettirdiler. Eger bizi dinlemezsen surunursun anne baba her zamab haklıdır seni evlatlıktan sileriz dediler. Sonra burada çalışmaya başladım ama inanın her gunum cehennem gibi. Ev is arası gidip geliylrum ve onun haricinde evden disaricikmama izin vermiyorlar. Kendim gittigim zaman surekli ariyorlar ve görüntülü konusuyorlar benimle. Evde rahat dinlenip uyuyamıyorum. Ev isi yemek yapacaksın diyolar ama. yapmadigim icin kavga gurultu oluyor. Su anda bir sevgilim var ve o baska sehirde yaşıyor. Birbirimizi yıllardır tanıyoruz ve cok mutluyuz. Ama ailem bunu ogrenince kıyameti kopardı ve kesinlikle sevgilimi istemiyorlar. Siz mutlu olmayacaksınız ileride bosanacaksınız daha iyilerine layıksın kotu olan birseyi sana layık gormuyoruz diyorlar. Sevgilim ailesiyle gelip tanışmak istedi ama kabul etmiyorlar. Senin evlenecegin insana biz karar verecez diyorlar. Annem sevgilimin aldığı bilekliği kopardı ve ben ağladığım için bana bağırdı ve kesinlikle bu iş olmayacak dedi. Eger bizi dinlemeyip gidersen sevdigin cocugu mahvederiz rezil ederiz diyorlar. Ailesinin evinden kaçıp giden kızlar sonra aglayarak geri donuyor diyorlar. Anne baba her zaman haklıdır hicbir anne evladının kotulugunu istemez sözümüzden çıkmayacaksın diyorlar. Kafayı yemek üzereyim ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vallahi ana baba bı yere kadar... Kendi düzeni kurmak kendin aile olmak zorundasın ilerde günümüzde iliksilerin bitmesi başlıca nedenleri anne babanın asirici tavirlari
Kesinlikle ve birsey daha sormak istiyorum. Ailem bu uuzden beni cok tehdit ediyor ve evden ayrilmama izin vermiyorlar ne yapacagım?
Sen bı bireysin öncelikle şu konuda ailen egerki çocuk serseri alkolik felan ise karşılarsa haklılar ama çocuk efendi işinde gücünde ise sen haklısın... Öyle sacmalik mi olur evleneceğin kişiye karar veririz demek nedir.. Sevdiğin çocukla konuş imkanı ve evlilik düşünüyorsan çocuk ailesi seni biliyorsa ailesini tanıyorsan kendi ailenle de kötü olma egerki çocuk sana sahip çıkacaksa çocuk felan olunca ailen yumuşar zaten..
Çocuğun alkolu falan yok kumarı yok gayet efendi duzgun bir insan birbirimizi seviyoruz ve deger veriyoruz ama ailem diyo ki anne babalar kotuyu hisseder bizde mutsuz olacagini hissediyotuz izin vermiyotuz diyorlar
Bu ne ya tövbe yarabbim e o zaman iki secengin var kardeşim senin birincisi ailenin mutlu olsun diye sevmediğin biri ile olmak diğeri sevdiğin adamla olmak.. Nasıl tercih yapcaksin simdi
Beni hicbir sekilde dinlemiylrlar ve en ufak birseude karşı gelince bagriyorlar kendilerini yerlere atıyorlar yanlış birsey yapmanı istemiyoruz diyorlar
İsin çok zor tercih yapmak zorunda kalmışsın orta yolu hiç bulma şansın yok mu
Maalesef yok hicbit sekilde dinlemiyorlar
ve siz benim yerimde olsaydınız napardınız?
Ben düşünürdüm bu konu hakkında çok hassas bir konu bu kararı yalnızca sen verebilirsin.. Sevdiğimi seçerdim ben şimdi aile ortamında büyümedim yani beni bağlayacak bu tarz bi durumda ailem olmadığı için ama senin durumun farklı bı ailen var sonuçta yarın bişey olsa yine onlar sahip çıkar sana iyice düşün taşın derim sadece anlık karar verme
Ailem su yanımda durmuyor ki ileride mi sahip çıkacaklar? Kendi istediklerini gibi davranayım istiyorlar. Bana dedikleri en ağır şey ne biliyor musun? Seni bekaret muayenesine gotururuz... Türkiyede aileler. evlatlarını malı gibi bir uzvu gibi görüyor zaten bu ulkede toplum %90 bozuk...
Allah korusun ya öyle şey mi olur utanç verici bişey bu.. Bı kadına yapılacak en son şeydir bu hayvan yerine koymaktır resmen şok oldum kusura bakma bunu diyince biraz... Allah yardımcın olsun... Sevdigine güveniyorsan onunla mutlu olmaya bak derim...
Yakın arkadaşlarımda sen nasıl o evde hala kalabiliyorsun biz olsak dayanamazdık çoktan resti çekip gitmistik diyorlar
En son yazdığın şeyden sonra o utanç verici test yapmak isteyenlerden kaç zaten
sen fazla yüz vermişsin bunlara arsız inatçı şiddet yanlısı olup sindirmen gerek anca öyle lafını dinletirsin
Hicbir sekilde dinlemiyorlar ve en ufak birseyde bagrıyolar ve aglıyorlar kendilerini yerlere atıyorlar
Dayağı yer yer oturur senin dediğini yaparsa okumuyomusun kız neler yazmış
yiye yiye güçlenir bende az dövmedim nasıl dövüşeceğini bilirse hiç bişi olmaz kaybetmekten korkanlar savaşamaz
He tabi bekara karı boşaması kolay bekle güçlenir fiziksel şiddet beraberinde psikolojik şiddetide getirir gururu kırılır ailesinden dayak yerse ve bir daha eskisi gibi asla olmazlar yaşı büyük çünkü bu yaşta dayak yerse ailesiyle eskisi gibi olmaz evden kaçmak kurtulmak için çıkış yolu arar evden kaçar belki kaçtığı kişiyle iyi anlaşamıycak sonra nereye gidicek ailesinin yanına ailesi kabul etmezse kendisi tek başına kalıcak hayatta maalesef öyle söylemekle olmuyo bazı şeyler keşke canımız istediği gibi davranabilsek bu kızın tek kurtuluşu evlilik ama ailesi izin vermiyo kaçarak evlense anlaşamasa eşiyle babasının evine geri döndüğünde eskiden yaptıklarının bin beterini yapıcaklar kıza
hee kesin getirir bak ben yaptım daha iyiyim kimse bana karışamaz eğer yaparsa bedelini ağır ödetirim cesareti varsa dikilsin karşıma
3zik 3zik oturunca bişi beceremezsiniz
Kesin ailende senden korkmuştur geri basmıştır eminimki böyle olmuştur dayağı yiyip yiyip oturuyosundur kesin burdan atıp tutma
ister inan ister inanma herkes senin gibi pısırık değil
sen çok yemişin herhalde kaldıramıyon
@İremmmcan__ siz benim yerimde olsaydınız napardınız peki?
Yoo hiç dayak yemedim sen çok yemişsin belli bazı şeyler söylemekle olmuyo ama bil istedim
Hiç bilmiyorum ama şu sosyonun dediklerini yapma daha kötü olur fiziksel şiddete başvurur ailen yani sevgilinli kaç derim ama ona ne kadar güveniyosun o da önemli
Pısırık olduğumu nerden çıkardın bu kız sence pısırıkmı öyle olmuyo bazı şeylr söylemekle
o zaman öyleymiş gibi davranmaktan vazgeç
lafa değil icraata bakarım
sevgilisiyle kaçsın da onu insan yerine koymasın bu mu mantıklı anlayışın
Kıza yanlış tavsiye veriyosun gider sert çıkışır ailesine dayak yer. Koca daya yiyen kadınlara bi sor bi neden dayak yediklerini sert çıkıştım dövdü diyolar
çünkü güçsüz olduklarını karşı gelemiceklerini 3zik olduklarını biliyorlar
aynını psikopat birine yapsın bakalım nasıl asıp kesiyor onu
Ezik değil o kadınların çogu çalışıyo meslekleride var
eğer mesleği elinde olsaydı çekip giderdi ! gurursuz
Cezaevini boylar güle güle rahat rahat yat cezaevinde
öyle mi o zaman sana bi tane haber atayım
Gidemiyo demekki vardır demi bi bildikleri mecbur kaldıkları bi durum gidememe durumu vardır mecburiyet vardır anlamıyabilirsin
https://ibb.co/0QgRCzQ
https://ibb.co/sbWwyKx
https://ibb.co/1Lw0xKr
mecburiyet diye bişi yoktur o zaman öldürülmeyi göze alsın
erkekler iki dakka durmuyorsa kadında durmayabilir