Instagramdan engellememis takipten çıktık sadece ama benden geldigini gorurse okur mu mesaji bilmiyorum mesaj attığımda okusun istiyorum watsapta engelledi mi bilmiyorum profil yok numaramı silmiş de olabilir benim düşüncem sms den atmak normalden engelledi mi bilmiyorum nasıl anlarım Ya da sizin tercihiniz hangisi yönde olurdu NE YAPMALIYIM SİZCE
Sms
WhatsApp
İnstagram
Başkasının numarasından yaz (annenin veya babanin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atma mesaj bırak o atsın kızım peşinden koşan sen değil o olmalı
Saydiricam ona
Özür dilemiyicem heralde intikam alicam
Asla tavsiye etmem. Eğer için rahatlayacaksa yap ama şuny bil ki bi insan sadece son yaptıklarıyla hatırlanır sen saydırcan o yoluna devam etcek ve ilerde aklına sadece bu kız bana sövmüştü diye gelceksin. Olgun davran yüz verme şok geçirsin
Bak olay şu tavsiyeni çok isterim dediğin mantikli ama ben ona hep yardim ettim iyilik yaptım kardeşim gibi gördüm istekleri bunalttı beni hayır dedim azalt dedim Bi anda sildi barışmaya calistim belki ben kaba davrandım bu sefer kendini haklı sandı son sözleri çok kırıcı idi çok ağrıma gitti unutamıyorum hatırladıkça ağlıyorum Sen üzülme diye konuştum senle benle konuştuğun için sen şanslısın dedi bunun bedeli olmayacak mi sence kendini benim yerime koy ve ben o an o kadar kırıldım ki bizey diyemedim sen olsan napardin
Okulda hala yuzyuzeyix onu gordukcd bu dedikleri geliyor aklıma biraz o üzülsün ben kırıcı konusayim
Ben olsaydım ona son söz olarak şöyle bir şey derdim ama bunu dedikten sonra cevap atarsa bile yazmamalısın yazarsan o cümlenin bi etkisi kalmaz. O bunu okuduğunda "ona yanlış mı yapıyorum acaba" diye düşünecek ona rağmen yazmazsa ilerde yeni deneyimlerinde bi pişmanlık yaşadığında ilk aklına sen geleceksin keşke değerini bilseydim diye düşünecek senin için. "Benim gibi iyi birini bir daha asla bulamayacaksın hayatında başarılar" (Bu kadar kısa ve net olmalı öncesine bir sürü şey yazmamalısın ki etkili olabilsin)
Takmamak
Yoo her seyin bedeli var iyi niyetimi suistimal etmenin bedelini ödemeli
Ödemez
Başarılı olursam ve saydirirsam ona ahım var sana Allah beter etsin hakkımı helal etmiyorum benim iyi niyetimi kullandın bak arkadaşında seninkini kullandı gibisinden mesaj
Olsun
Susayım mi yani
Bak olay şu tavsiyeni çok isterim dediğin mantikli ama ben ona hep yardim ettim iyilik yaptım kardeşim gibi gördüm istekleri bunalttı beni hayır dedim azalt dedim Bi anda sildi barışmaya calistim belki ben kaba davrandım bu sefer kendini haklı sandı son sözleri çok kırıcı idi çok ağrıma gitti unutamıyorum hatırladıkça ağlıyorum Sen üzülme diye konuştum senle benle konuştuğun için sen şanslısın dedi bunun bedeli olmayacak mi sence kendini benim yerime koy ve ben o an o kadar kırıldım ki bizey diyemedim sen olsan napardin
Engelle bitsin