Bıktım artık şu kızdan tavsiye verin?

önceki sorularımda da görebilirsiniz bi kız var 1 yıldır görüşüyoruz kendisi dengesizin teki rengarenk bi ister bi istemez 1 yıldır 4 5 kez tamamen muhabbetimizi kapattık ama kopamadık ikimizinde ilişkileri oldu bu süreçte ama aramızda anlam veremediğim bir bağ var hem fiziksel hemde ruhsal olarak. bana çok değer verdiğini biliyorum ve ben bu kızı inanılmaz derecede seviyorum. bana seni istiyorum diyor sonra istemiyorum diyor en son 1 buçuk aydır tamamen muhabbetimizi kestik benim için kendini daha fazla harcama ben kendi içimde bile çelişiyorum sana nasıl tek düze olayım dedi. muhabbetimizi kestik ben kendi hayatımdayım keyfimde yerinde aslında ama nedense hiç bitmiş gibi hissetmiyorum sanki beni düşünüyor gibi pişmanmış gibi hissediyorum ve hayatta hep hislerime güvenerek yaşadım ve çok az yanılırım. ama artık sırf buna dayanarak bişey yapamam ne gurur kaldı ne bişey. biz bunla sürekli kavga ederdik kavga etmeyi bile özledim. muhabbetimizi kestiğimizden beri açmış instagram hesabını sürekli bişeylerler paylaşıyor onlara bakmıyorum wp durum atıyor paranoyaklık mı yapıyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum. ne yapmam lzm

Bıktım artık şu kızdan tavsiye verin?