Arkadaşlar acil yardim edebilir misiniz?

Merhabalar kızla 4 aylik bir iliskimiz vardi ekimde ayrıldık ben bu kiz icin agladim yalvardim kizin bir yerlerini arşa çıkardım gurursuz dedi bana takıntılısın dedi oynatti vs hatta beni bekle ben yazicam dedi gitti biriyle flört etti cocugu begenmemis üstüme geldi sen bana kiyamazsin pisman oldum dedi yine de sevgili olmadik dusunmek istedik ikimizde iliski icinde acik konusayim FB gibiydik her bulusmada birsey yasiyorduk ama dedigine gore asla oyle birsey icin kullanmamis sevmis beni ben karsida oturuyorum eğer ihtiyaclarindan dolayı beni kullanmak isteseymis bu kisi ben olmazmisim kendince haklı aslında neyse barismak istemiyorum diyor seni sevmiyorum artik dedi 10 gün yazmadim kayboldum ortadan yılbaşı aksami aradim 23:55 te ben oldugumu anlayinca 1 dakika kala telefonu kapatti 00:05 olunca aradi amacini anladim o yüzden kapattim yeni yila beraber girmek istemiyorum dedi başladı bu benim hatalarimi yuzume vurmaya kiz zaten narsist egoist biri kendi de diyor peki senin beni oynatman aldatmana ne demeli dedigimde ise ben sana bisey yapmadim sen karma yasiyorsun cevabini aldim sonra kisa bir sohbetin ardindan aklima gelmezsin benim vs cümleler kurdu başkası mi var diyorum yok ama olsa da seni ilgilendirmez dedi sonrasinda bisey demiyorsan kapatacagim dedi eyvallah dedim kapattim arkadasa istek attirdim one cikanlarina bi girdik kiz boydan fotoğraflar acik sacik seyler paylaşmış resmen k*sarlik yapmaya geri dönmüş "seninleyken duzeliyorum ama sen yokken boyleyim" tarzi bir cümle kullanmisti bana ben spora başlıyorum şimdi kariyerimde yukselmeye devam edecegim hirs yaptım onu pisman etmek istiyorum sizce bu kiz geri dönüp ben pisman oldum veya vay be nolmus sana der mi en azından gittiği gibi hayatimi başıma yıktığı gibi 6 ayimi benden aldığı gibi geri dönsün de pişman olsun istiyorum sizce bu kiz geri donupte beni stalklayip pisman olur mu?
Arkadaşlar acil yardim edebilir misiniz?