Uzak mesafe ilişkisinde ayrılık konusunu açınca engelledi. Ne yapacağım?

Uzak mesafe ilişkim vardı internetten tanıştık uzun zaman takipleşiyorduk sonra bi gece ben buna yazdım konuşmaya başladık her saat telefonda konuşuyorduk birbirimize fıtolar atıyorduk dört ay konuştuk yanıma gelicekti haftaya ailesi fazla kapalıydı bende korktum beni istemezler diye düşündüm çok açık birisi değilim ama o gün içime bi korku geldi ortada hiç bişey yoktu şakalaşıyorduk iyi olmadığımı sordu sen iyi değilsin dedi anlat bana sırdaşınım dedi bende ayrıldım uzun saçma bi ayrılık mesajı attım hemen wp profili gitti o an pişman oldum ben saçmalama demesini bekliyordum beni hemen silmişti o korkuyla tekrar yazdım üzgün olduğumu korktuğumu falan cevap vermedi ertesi gün ben bunu haketmedim yazdı konuştuk beni bıraktın diyip durdu özürler diledim tekrar başlamak istemedi onu bırakmayacağıma karşı güvenin gittiğini söyledi konuşmadık iki hafta ona bi hediye vericektim barışık olduğumuz zamlardan kalan küs olduğumuz zaman kargolartım beni aradı istemiyorum dedi sonra bi gece konuştuk seninle buluşucaktık böyle yapmasaydın dedi o gece seni beklerim dedim beklenecek ne kaldı dedi sabahına beni ınstadan engelledi wp profili görünüyor çok mutsuzum her şeyi mahvettim bizden tekrar olur mu burcunu yansıtan birisi boğa

Uzak mesafe ilişkisinde ayrılık konusunu açınca engelledi. Ne yapacağım?