AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence dengesizdir
Dengeyi nasıl bulcazzzz
Kendin diyorsun manyak diye dengesiz ve sağı solu belli olmayan, mutlu olamayacağını düşündüğün biriyle bence geriye dönüşü olmayan bir yola gir ya tamamen bağını kopar ya da sabrederek sev senin kararın.
şunu anlamıyorum güzel vakit geçiriyorsun dur belki gidecek yerin vardır ama ortamdan asla kopamıyorsun dur sana değer verildiğini de biliyorsun yani anlamissin dır da ama neden istemiyorum sen bilirsin deyip neden bir ay sonra doğum günü mü kutlar sin sosyal mecralardan çıkardım mı çıkardım mimarini sildim mi sildim hani sana konuşmak istemiyorum dedim yani bi erkek olarak artık umarsamazsin misal ne bu geller gitler şimdi benimde onun doğum gününü mü kutlamam lazım
Aslında kafamda karışık nerden girip ne anlatacağımı bilemiyorum 😄
Cepte tutmak istiyordur.
Allah'ın cezasını anladık zaten çayımı içeyim ayranim dökülmesin enteresan olan asla telefonunu saklamaz istesem verir biri arasa yanımda açar hani baktığında bir açığı yok ne güzel adam diyorum içten içe bişeyler de yapıyor hani ama flört mü arkadaş mi ne bok olduğumuz belli değil şimdi yardımı şu konuda istiyorum
Yani doğum günü mü kutladı ve daha konuşmadım o orada kaldı şimdi onun da geldi az kaldı yani ben napsam da AA işte çok değer veren birini kaybettim bensiz de hayatına devam ediyor hani böyle kaybettim galiba bunu desin bişey olsun
Hmm pişman olsun istiyorsun ama siz daha sevgili değilsiniz yani beraber güzel bir anılarınız olmadı ki seni kaybettiğine pişman olsun. Flörtlük zaten çok ciddi bir ilişki değil takılmalık ilişki yani flörtlük. Sevgili olup misal beraber fotoğraflarınız olsaydı anılarınız yaşantılarınız olsaydı sen ona çok iyi merhametli vicdanlı iyi kalpli bir insan olarak onda iyilik etkisi biraksaydın en azından şunu diyebilirdi çok iyi bir kızdı hep bana iyi oldu üzmedi beni ben onu kaybettiğime çok pişmanım onun gibisini bulamam diyebilirdi anlatabiliyor muyum? Aranızda bişey olmamış ki niye seni kaybettiğine pişman olsun bir sebep var mı? Varsa o konu üzerinden konuşabiliriz
Oha tabiki de var flört derken üç aylık altı aylık insana tekamül etmem ki :) koca iki sene ve bunun bi senesini at yeni tanismaliklar vs ama ikinci senemiz güzel herşeyini anlatır misal işi vardır benle buluştuktan sonra oraya gitmesi lazımdır ama sohbetimiz o kadar kaliteli ki gitmez yani haftada üç görüşürüz diyelim gezeriz vakit geçiririz ama ortada bişey yok bende artık git gide yoğun duygu beslediğim için hayatımdan bir anda çıkardım oda umarım kendine gelirsin neden böyle bişey yaptın anlamıyorum anlatmıyorsun da dedi genelde asla doğum günü özel günü hatırladığı olmaz yakınlarınin kini bile ben hatırlatırım oda yazmış numarasıni sildim ben yani konuşmasak ta ne kadar iyi ki doğdun vs
Anladığım kadarıyla 2 sene geçmiş bu 2 sene içerisinde ciddiyetliğiniz belli olmamış sende bundan rahatsızlık duymuşsun adım atmasını bekliyorsun adım atmıyor daha ciddi olmak istiyorsun. Arkadaş mıyız flört müyüz neyiz belli değiliz dedin ya ordan ben bunu çıkarttım. 2 sene de aynen az değil. Biraz da sende güvensizlikte oluşturabilir az çok. Onun niyetini anlayamıyorsun anladığım kadarıyla.
Anlamıyorum tabi yanımda çocuk gibi inceliklerimi fark eder neyi severim sevmem ona göre alır ben belki etmem ama fark ederim benle konusmadan duramaz bir haftada iki üç gormeden durmaz ama yani dediğin gibi bişey yok. Şimdi niyeti bilmiyorum hatta şu an artık benim için ne düşünüyor bilmiyorum doğum gününü kutlamam gerekir mi bir hediye alıp görüşmeli miyim yani hep hatırlatıp hemde cepte görünmek istemiyorum ya napam napam düşün düşün deliricem
Oğlak burcu mu bu kişi
maalesef 😒
Oğlak mı cidden?
Evet neden şaşırdın 😒
Tavsiyem uzak dur. Oğlaklarla çoğu kimse yapamıyor gitgeller oluyormuş hep.
Sen nereden biliyorsun 🤨
İşkolik olurlar kafaları kariyer işgüç dengesiz ne istediklerini kendileri de bilmez şizofren gibi gelecek kaygılı olurlar hiç mutlu olamazlar yüzleri gülmez ölmekten bahsederler yaşamak istemezler kendi çapında hırs yaparlar kafasına taktığı hedefi illa yapacaklar yapmadıklarında ruh hastası gibi depresyona girerler karşısındaki insanı da bunaltırlar. Oğlakla bir ömür geçmez adamı kanser ederler.
baktığında öyle yapıları var ama onla bir sohbet etsek saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama stabil dur hayatı yanı belli başlı ortamları var evet ne istediği belli değil ben daha istikrarlı biriyim iş konusunda kesinlikle dediğin gibi ama onun haricinde ki tutumu tuaf sence kutlamali miyim yani
Kafaları işkolik olduğu için duygusallık aşk sevgi ilgi bunlar tamamen yapmacık. Bunla mutlu olamayacaksan bence hiç muhattap olma. Gelgitleri seni yorar. Senin burcun ne bide seni tanıyalım
Benim yay 😌 şimdi şöyle bişey sonuç olarak konuşmadık ve bir ay sonra doğum günü mü kutlaması yani ilginç ben önem ve değer vermiyorsam artık aradan zamanda geçmiş kutlamam yani bı erkek olsam banne derim o yüzden şimdi benimde kutlamam gerekir mi
Hmm onun doğum günü de yaklaştı. Kutla bari.
Bilemiyorum napsam diye
Hala iletişim kurmak istiyor demek ki
ya peki sen iletişim kurmak için o günü beklemişsin kutlamissin da bende buna hitaben diyorum ki çok şaşırdım beklemiyordum vs ee ondan sonra bana işte orada burada aklimdan kaldı yok reklamlardan gördüm demesi -_- bende teşekkür ederim deyip kestim yani hem kutla hemde ego dan taviz verme ben şimdi napayım buna