Sevmediğin biriyle sevgili olmak mantıklı mı?

Ya lutfen yazicaklarim hakinda beni yargilamayin ben arkadaslarim iliskisi olsun ya da sosyal medyadan gorduklerim olsun ya da 22 yasinda kadar hic sevgili yapmadinmi diye alay edenlerin baskilari olsun (asosyalim) sevmedim biriyle cikiyorum cocugu begenmiyorum cocugun kisili cok iyi diye cikmaya basladim ama nezaman beni darlasa kendimi cok kotu hisediyorum taciz ediyomus (cinsel anlamda degil) gibi ama baskalarinin iliskileri oyle degil birbirine sapka falan öruyolar cok mutlular bulusuyolar egleniyolar onlara cok ozeniyorum ama hep begenmedim insanlarla cikiyorum birini sevip sevgili olmak istiyorum istedim biriyle olmak bunlari yasayip mutlu olmak istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Gunceleme gecenin 1 de yaziyorum iyi kotu yazan herkese tesekur ederim biliyorum empati kurmak zor bi soruydu ama yalniz kalmamak icin sevmedin arkadaslar edinmek sirf sana karsi iyi diye biriylw cikmakta zor Biraz Acizdim ama size hak verip konustum oda olgunlukla karsiladi ayrildik birini sevmeyi cok istiyorum umarim bigun olur birini sevmek sevilmekten daha onemliymis
Güncellemeler
+1 yıl
Burdan tesekurde etmek istiyorum gercekten iyi tavsiye verip yardimci olmaya calisanda oldu cevremde bana tavsiye verebilcek biri yok ailemde cok dinlemiyo zaten annemede anlatamam konustum kisilerse güluyo yargiliyo alay ediyo burdan bi iki tip haric herkes yardimci olmaya calismis
Sevmediğin biriyle sevgili olmak mantıklı mı?