Sizi seviyor diye sevmediğin biri ile sevgili olup ilişki yaşar mısın?Yalnız kalmamak, sevilmek adına sevmediğin biri ile seni seviyor diye o kisi ile birlikte olur musun, onu sevebilir misin? #DeliMavu 26 Mart 2022
Sevilmek adına sevmediğin biri ile sevgili olur musun?
Hayır ya böyle fırsatlar çok vardı ama ben geri çevirdim çünkü sevmiyorum etmiyorum adama yazık değil mi bana ilgi duyuyor ama benim ona karşı içimde hiçbir şey yok ve şöyle bir şey var belli bir yerden sonra adamın benden istekleri olacak ama ben yapmayacağım çünkü sevmiyorum
Hayır bu çok zor bir yükümlülük. Sevilmek elbette bulunmaz bir nimet gibi. Ancak kalp öncelikle sevdiğine gitmek ister, sevilmeyi de ardından umursar. Önceliğimiz hep kendi hissettiklerimizdir. Sevilmeyi eksik aldığımızı sezmemiz izin sürer. Aşk gözlerimizi bir bez ile bağlar adeta. O bizi iter bir inat ile yine ona gideriz. Aklımız bizi çağırdığında onsuz kalmayı hayal bile etmek canımızı yaktığı için, duymak bile istemeyiz.
Böyle bir şey mümkün değil benim için. İçim almaz çünkü. Olmayan bir şeyi varmış gibi gösteremem. Yalnız kalmamak için yaptığım bu eylem beni mutlu etmez ki. Huzursuz olacağıma yalnız olurum çok daha iyi olur benim adıma.
Hayır, böyle bir şey yapmam. Ben zaten yalnızlık insanıyım. Yalnızlıktan sıkılmıyorum. Bütün mesele hayatımdaki kişiyle beraber keyifli vakit geçirebiliyor muyuz yoksa hiçbir anlamı yok sevgili vs..
Merhaba, Şans verilebilir. Hayır deyip ego da kasılabilir ama gerek yok. Bana da yapıldı biliyorum. Sevmediğini anladığım anda ilişkiye son vermiştim sudan sebepler ile... Yani riski yüksek bir ilişki türüdür, karşınızdakine sevmediğinizi hissettirdiğinizde aniden gidiverir. Ama karşınızda sizi gerçekten seven biri varsa zamanla sevilebilir. Işıkla kalın...
Hayatında aşkı sevgiyi hiç tatmamış bir insan için bu dediğin çok zor. Gençken aranan çılgınlığın yerini belli bi yaştan sonra sadece huzur ve güvende hissetme isteği alıyor. O yüzden huyu suyu uygun, karakteri düzgün, ilgi alanları ortak birisiyse neden olmasın ki? Bi de her insan kendini bilir; bazıları aşk insanıdır, bazıları mantık. Birey kendini neyin mutlu edeceğini bilerek karar verirse huzuru da sevgiyi de yakalar
Sevmediğin biriyle olmak bir insanın hayatına yapabileceği en büyük hatadır sırf yalnız kalmamak için bir şeylere katlanmak zorunda kalırsın kendine bu pişmanlığı yapmamalı kimse tecrübeyle sabittir Gerçekten sevmiyorsan kimseyle olma
Sevilme ihtiyacı olduğu kadar sevme ihtiyacımızda var. Olgun insanlarda sevgi karşılıklı olursa tadı oluyor. Beni sevecek ama benim sevmediğim biriyle birlikte olmak karşımdaki insana haksızlık olur.
Eğer asgari koşullara sahipse ( güzellik, eğitim, kültür vs) ve eğer kafa yapısı olarak da anlaşabileceğim biriyse neden olmasın? Mantık evliliğinin öncesi olur, fena mı?
İlişkiden kasıt cinsellikse yaşamam tam anlamıyla bende seversem evet ilerisi olur ciddi bir adım atılır dersem anca o zaman olabilir ki sonuçta her şey uçkur değil karşımdaki de saygı duyulmasını hak eden bir insan
En İyi Cevaplar