Sınıfta bi çocuk var muhabbetimiz yok ama beni bi erkekle görse normal konuşsak bile yüzü düşüyor kıskanç bakıyor bi keresinde de bana kıskandırmak için başkalarıyla konuşan 20 kişiyle flört eden kızları siliyorum dedi oysa öyle bi şey yapmamıştım bana laf soktu gelip açılmıyor da o halde bende bu sefer gerçekten biriyle flörtleşip sevgili olmayı düşünüyorum onu beklemekten bıktım artık kendisi düşünsün
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
liseli misiniz, eleştiri laf atma anlamında değil yaş grubunuz nedir yani
Üni1 19
ortamın ve yeni olmanın getirisi ile olan bi hava atma durumu ve bi yandan da sizin ona yaklaşımınızı bekleme gibi bir hareket vardır belki de.
Yaptığı şeylerden örnekler uzaktan gözünü kısıp gülümseyerek bakmalar ben telefonla meşgulken gelip napıyorsun sen demeler konuşmaya çalışmalar sonra birden kaçmalar ben bi şey söyleyince yüzüme bakıp cevap vermemeler beni bıktırdı artık
evet saçma karşılıksız hareketler yaşanmış. bıkma seviyesine gelmeniz de birazcık daha yoğun ileri bir durum olabilir ama saçma yani.
Ne yapsam ilerlemiyor cidden ben çabalamaya başlayınca da kaçmaya başlıyor şimdi de 3 haftadır gelmiyor sadece bi gün geldi hediye günüydü kitap almıştı bana kura sonucu onda da dinleniyordum dedi ama hâlâ yok biosundan da silmiş üniyi napıyor belli değil aklımı çalıp gitti
eğer gönlünüz varsa yazmam etmem diye düşünmeyin bence yazın sorgulayın konuşun ha konuşmada da saçma gidişat olursa salarsınız ama belki de çok dertli belki gerçekten böyle spontane bi ele ihtiyacı var, ki siz spontane yazacaksınız ama o kişi için belli ki özel bir konumdasınız yine de öyle düşünün bence.
Yarın da gelmezse yazıcam teşekkür ederim.. sonuçta 2 aydir sinif arkadaşım gurur yapmanın manası yok ne kadar dengesiz olsa da yakin olmasak da değer veriyorum bi şey kaybetmem..
evet evet, hayır bi de yaptığınız şey ne ayıp ne de kötü yani siz normal bi şekilde yazın olmuyorsa zaten salarsınız. gurur yapacağınız konular daha başka şeyler olsun bence :) kolaylıklar
Haklısın gelip açilmiyorsa sende öyle yap
Kendisi açılsın bu nasıl mantık yazık sixe
@zxleks laf sokan açılmayı da bilir
Sen de bir adım atabilirsin mesela karşı taraftan beklemeyin herşeyi
@zxleks daha gecen kura sonucu bana kitap almıştı sarılıp teşekkür ettim yapmayadabilirdim anlayana fazla bile
Detayları yazsaydın öyle yorum yapardım ama ona karşı hislerin varken başkasıyla flört sevgili olmak kendine saygısızlık kendinden önce flört ettiğin kişiye saygısızlıktır
@zxleks Benim belli ettiğim zamanlar oldu ama hiçbir ilerleme olmadı tek yaptığı bakmak ve kıskanmak bide ara sıra konuşmak o kadar hislerimi öldürebilirim istersem sadece ona kıyamadığım için yapmıyorum yoksa 2 ay oldu artık onu bekleyemem
Hislerin olmadığı taktirde bir sorun da yok takıl kafana göre
@zxleks klveo1 Instagram gelr msn
Hayat senin hayatın kimseyi bekleme yaşa gitsin
Sen açıl o zaman
Laf sokmayı bilen açılmayı da bilir
Senin tepkini merak etmiştir belki çekiniyordur ya bana bakmazsa diye filan
Gidip dudağına mı yapışim
He git dudağına yapış ya benimsin ya kara toprağın de Allahım ya
Git de bi yerlerde oturalım bişeyler içelim diye orada anlarsın sana karşı bişey hissediyor mu
Daha durakta beni görünce kaçtı benden gidip ne diyim ona
Neden kaçıyorsun benden de
Çok da skmdeydi ya sarı maymun cidden artık umrumda değil
O zaman salla boş ver bak yoluna
Hem açılmıyor hem kıskanıyor bende biriyle öpüşüp fotosunu ona atıcam bakalım noluyor
Çocuğu bunalıma sokacak ya vay arkadaş
Depresyon is coming baby 🤭
Korkulur sizden
Gına geldi cidden nolucaksa olsun a*k şempanzesi
Çocuğa üzüldüm şimdi habersiz kurban gitti 😞
Fikrim değişti yaa yarın gelmezse yazıp halini sorucam 3 haftadır gelmiyo
Yani az insaflı ol belli ki sen hoşlanıyorsun çocuktan anladığım kadarıyla o senin ona bakmayacağını filan düşünüyor etrafın da çok kişi vardır diye o yüzden sana laf filan sokmuştur
Bide 3 haftadir yok sadece hediye günü geldi kura sonucu hediye almıştı herkes birbirine o da kitap almıştı bana kendisi dinleniyordum dedi ama hâlâ gelmiyor biodan da silmiş üniyi merak ediyorum..
Yazsana o zaman ne duruyorsun işte eline fırsat gelmiş
Yarın da gelmezse yazıcam.. kimse de bi şey demiyor arkadaşları da konuşmuyor onunla ilgili gururumu bi kenara bırakıp yazicam yarın
Daha hiç bişey konuşmadan ne gururu acaba
Hani pek muhabbetimiz yok ya yazıp sorarsam komik olur diye düşündüm
Komik olacak bişey yok sonra keşke dememek için şimdi yaz ve ona göre yoluna devam et
Hoşlandığımı düşünmez mi yazarsam?
Tamam düşünsün işte o da hoşlanıyorsa belli eder
Yarın yazıcam nolucak ki sınıf arkadaşımı merak etmisim
Yani en iyisini yaparsın bana da haber ver ne oldu ama bak merak ederim
Tamammm
Anlaştık iyi şanslar
Hani gelmiyordu ya yazdım ona bugün derslere gelmiyorsun ya bi sıkıntı yok dimi dedim hayır hastayım ondan dolayı dedi oysa arkadaşları bıraktığını başka üniversite istediğini söylediler.. bana neden yalan söyledi ki
O çocuk sana karşı bişeyler hissetmiyor galiba ya baksana yazmışsın o kadar yalan söylenmez ya
Amaç ne yani geleceğini ima ediyor bana oysa arkadaşı diyor gelmicek.. bende geçmiş olsun falan da yazmadım
Anladım ya konuşmak isteyen bence sohbet açardı hadi dedim başta utandı sen mesaj atınca yazması lazım yani çünkü bazı insanlar mesajla daha iyi yazar ama o hiç tepki vermiyor
Ben cevap vermedim ki ona hastayım dedikten sonra
Olsun sen yazmışsın konuşmak isteyen neden cevap vermedin diye merak eder yazar
Yani umursamadığımı düşünmüştür
Umursamayan insan hiç yazmaz
Sen o kadar mesaj yazmışsın merak ettim deyip
Ama sonra cevap vermedim işte bi çelişki var iki kere ard arda yazacak değil ya
Bak konuşmak isteyen konu açmaya çalışır yazar sudan sebep bulur
Geçmiş olsun dicem bi şeyi başlattım bitirim böyle komik oldu
Geçmiş olsun de eğer devamını getirmezse konuşmaya çalışmazsa sana geçmiş olsun
Bi şey kaybetmedim ki
Bak şimdi bi erkek kızdan hoşlanıyorsa eğer konuşmak için bahane üretir sen o kadar mesaj atıyorsun o sebep bulmuyor
Naptın konuştun mu bir daha
Hayır dün zaten rica dedim bitti bi şey yazmadı sonra mesaji da beğenmedi
Yapacak bişey yok o zaman sen yoluna bak
Evet ben elimden geleni yaptım hoslansa fırsatı kacirmazdi konusurdu
Bende onu dedim sana zaten