Güncellemeler
+1 yıl
Biz gezmek için gidicez yani ogrenci olduğumuz icin arkadaşça ama yanlış anlaşılmaz bisey olmaz degilmi
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar bende korkuyorum ama diğer kız arkadaşlarım bisey olmaz gezicez diyorlar birde akşam gidicez bilmiyorum napayim öyle insanlar değil diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Erkeklerin kız kankalarına "senin arkadaşların falan yok mu ya? Tanıştırdana bizi" demesi sonucunda yapılan aktivite
Ha evet kalabalık olursa iyi olur demiş onlarda bizide davet etti bizde gezmek istiyoruz ondan
Bı devirde babama güvenmem dağa kaldırmayacağı ne malum kardeşim. Öyle bilmediğin adamların arabasına binme cici kız ben binmezdim.
İşte hani gideceğimiz yer dağ başında biyer değil kalabalık biyer ondan
sadece gezmeye gidicez hem biz 3 kıziz onlar 2 erkek
Nasıl istersen kenks
Bence sıkıntı olmaz biz 4 kız 2 erkek gidiyoruz bazen gezmeye
5 kişi gidip 8 kişi gelirsiniz
Biz 3 kiziz onlar 2 kişi
anlasana işte her şeyi açıklatma banaa sizinle oynaşmak istiyorlar o yüzden çağırıyor binme canım mısın bugün iyi davranır ama yarın öbür gün yine çağırıp yakınlaşmak ister taciz tecavüz olur başına iş alma
İyi insanlar olamazmı arkadaşım tanıyor tanıyor tanımıyorum da iyi kişiler sorun olmaz diyor
git bana ne ben uyarımı yaptım işin sonu kötü ama
Erkekleri biz tanımıyoruz kız arkadaşın tanıyor
3 kızız 1 tane kız arkadaşım var o tanıyor sadece
Bu devirde babana bile guvenmiceksin olan olduktan sonra istediğin kadar kız arkadaşına yüklen boş
Yanıma biber gazı alsam
Pompalı alsanda kurtarmaz dostum 😂😂😂
Ya bisey olmaz ya artık anlaştık napayim kızlarda gezmek istiyor ama zaten hani böyle başka bir yere sapcak olurlarsa zaten cam var
Heee öyle seylerde hiç bakma km direk aç cami atla kapıdan atlamaya bak camdan atla kurtulma ihtimali daha yuksek
Gelir bence başına birsey
Allah korusun
Tanımadın bir erkekle yola cıkmak zor Türkiyede sağlam erkek yok zaten ben yurt dışında yaşıyorken bile Türkiye haberlerini takip ediyorum daha önce çok kez gitim de
Benim kız arkadaşım tanıyor o erkegi
Sana kalmış sen bilirsin yinede içine siniyorsa git
Dağ yoluna falan giderler
Ama Biz 3 kızız onlar 2 erkek sadece kız arkadaşımdan 1 tanesi tanıyor o erkekleri iyi insanlar diyor sadece gezicez diyor
Burger
boş ver
gidilmez günah
😂😂😂
Gidilir.
akil isi degil
Arkadaş olamazmı bak hem 1 tanesiyle sevgili gibi benim kız arkadaşım diğeri gelcek olan erkekte o erkeğin arkadaşıymış ya birde arabayla gidicez camları falan şeffaf bisey olcak olursa cama vururuz veya yanıma biber gazı veya bıçak falan alsam
sg banane mal mal seylerle ugrastirma beni
Sen sg geri*ekali sanki zorla yazdırdık
sie amng
Grup olur bence