İyi yanları ve kötü yanları nelerdir sizce bilgisi olan herkesten saygı kuralları çerçevesinde ayrıntılı cevap bekliyorum..
Saygılar...
Saygılar...
1. İletişim: Uzak mesafe ilişkilerinde iletişim oldukça önemlidir. Partnerler, telefon, mesajlaşma, video görüşmeleri veya mektup yazma yoluyla düzenli olarak iletişim kurarlar. Güçlü bir iletişim, ilişkinin devam etmesine ve yakınlık hissi yaratılmasına yardımcı olabilir.
2. Güven: Uzak mesafe ilişkileri güvene dayalıdır. Partnerler, birbirlerine karşı güven duymalı ve ilişkilerinde şeffaf olmalıdır. Bu, kıskançlık ve şüphe duygularını minimize etmeye yardımcı olabilir.
3. Planlama ve Sabır: Uzak mesafedeki partnerler, birbirlerini ziyaret etme planları yaparak ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar. Bu durum, sabır ve anlayış gerektirir. Partnerler, birbirlerini görmek için plan yaparken ve uzun vadede bir araya gelebilmek için çaba göstermelidirler.
Uzak mesafe ilişkisinin bazı zorlukları şunlardır:
1. Fiziksel Yakınlık Eksikliği: Partnerler birbirlerine fiziksel olarak yakın olamadıkları için bazı duygusal ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak konusunda zorluk yaşayabilirler.
2. Zaman Farkı ve Farklı Yaşam Tarzları: Farklı coğrafi konumlarda yaşayan partnerler, zaman farkı ve farklı yaşam tarzlarıyla başa çıkmak zorunda kalabilirler. Bu durum, iletişimi zorlaştırabilir ve bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.
3. Kanıtlanma İhtiyacı: Uzak mesafeli ilişkilerde, partnerlerin kendilerini sürekli kanıtlama ihtiyacı duymaları ve güvenin sık sık sınanması gibi durumlar yaşanabilir.
Uzak mesafe ilişkisi, tüm bu zorluklara rağmen başarılı olabilir. Bağlılık, iletişim ve karşılıklı anlayış, uzak mesafeli ilişkilerde başarılı olmanın anahtarlarıdır. Bu tür ilişkiler, her iki tarafın da kararlılığı ve çabasıyla güçlü bir temele oturtulmalıdır.
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim...
Rica ediyorum kardeşim yapay zeka destek oluyor
Abi ben yaşadım ve hayatımdaki en zor süreçlerden biriydi gereksiz yıprnaıyor 2 tarafta ve yapabileceğin bir şey de olmuyor. En son sonuç hüsran. Büyük konuşmak istemiyorum hatırlamıyorum da büyük konuştuğumu ama yine de başıma geldi. Allah korusun inşallah büyük sıkıntı hiç bulaşma derim. İiy bak kendine
Bulaştım bile kardeşim artık dönüş yok hatta son umudum diyebilirim hayatımda umarım her şey güzel olur çünkü artık güzel şeylere gerçekten hasret kaldım...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel olur hayırlı olur. Mutlu olmayı hak ediyorsun abim detaylı anlatır mısın e oldu ne bitti ;)
Uzak mesafe iliskisi oncelikle her yigidin harci degildir. Bu zamanda uckuruna sahip cikamayan insanlar ziyadesiyle artarken saf sevgiyi bulmak o Kolay olmuyor. Nisanlim gemi kaptani yilda toplasan 2 ay goruyoruz birbirimizi fakat birbirimize olan sevgimiz saygimiz o kadar kuvvetli ve saglam ki hic bir sey endiseye mahal vermedik bu zamana kadar. Ikimizde guclu karakterleriz sirtimizi da birbirimize yasladiktan sonra gerisi onemli olmadi hic. Tum kalbinle sahiplenmek benimsemek onemli olan.
Çok doğru söylemişsin bende hazırlanıyorum bakalım...
Biz sevgilimle tam olarak 1 seneden beri uzak mesafe ilişkisi içindeyiz kötü olan tarafı giderken ayrılmak çok zor oluyor çok yıpratıcı ve aşırı şekilde Özlem çekiyorsunuz iyi olan tarafı birbirinizden uzak kaldıkça daha çok Özlem duyuyor ve birbiriniz değerini daha iyi anlıyorsunuz
Çok güzel açıklamışsın kardeşim izninle bir şey sormak istiyorum bana dm'den ulaşabilirsen sevinirim...
Cevap
4Cevap
bence biter hep
Kötü yanı dokunamıyorsun Başka birinin gözü ona değerse hoop birader hayırdır diyip dalamıyorsun
Kıskançlık krizleriyle geçer uzak mesafe ilişki
Sonunda hep mutsuzluk vardır
Umarım benim ki mutlulukla biter...
Sabreden ve gerçek seven insanların ilişkisidir.
Bakalım çok dua ettim girdim bir yola son şansım belki de hayatta umarım her şey umduğum gibi olur...
Gerçek seven er işidir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?