• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden manitam yok?

Aleymii
Aleymii Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Yapay Zekaya Sor

Yazan erkekler neden hep çirkin neden düzgün erkekler beni sevmiyor

Neden manitam yok?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • afdafasfafa
    afdafasfafa Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kişinin dışa verdiği imaj, duruş ve genel olarak kafasında kurduğu filtrelere olan sadık kalma seviyesi bunları etkiliyor.

Yani her anda duygusal bakmadan, mantığına da ağırlık verebilirsen, Boş erkekleri daha iki üç cümlelerinden tanıyıp elersin. Dolu olanlara daha çok yaklaşırsın keenks

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Seddaaggünneşş
    Seddaaggünneşş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Bu Aynı sorun çoğu kişide var zannedersem.. Bana da yabancı değil hani bu konu..

Birde şunu yaşıyorum sende de oluyormu bilmiyorum.. Tiplerinden Hoşlandığım bazı kişilerin göz hapsindeyim fakat adım atmıyorlar.. Neden bakıyorlarki o zaman aceba diyorum.

Sonra bir bakıyorum hiç güzel olmayan birileri ike evlenmişler..

2
    2 Yorumla
    • Seddaaggünneşş
      Seddaaggünneşş
      +1 yıl

Ve bunu yazarken nedeni aklıma geldi desem inanırmısın?

Çünki beni güzel buluyorar kendileri için cesaret edemeyip çirkin kızla evleniyorlarrrr buldum !

Yorumla
    • Seddaaggünneşş
      Seddaaggünneşş
      +1 yıl

Hep aklıma takılırdı bu 😂

Yorumla
  • Lucky-Luke
    Lucky-Luke Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çünkü bakış açın da senin kadar ucuz. İnsanları güzel çirkin diye ayırıp karakterli ya da or. spu çocuğu diye ayırmak yerine tipine göre ayıracak kadar ucuzsun. Tabii mesleki deformasyon. Sen de haklısın.

0
    35 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Ya sus duyar kasma sen de tipi 5 para etmez büyük burunlu kağıt dudakli obez esmer bi kızla çıkmak istemezdin

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Ben insanları sadece tipiyle yargılamıyorum en azından. Karakteri ve zekası daha önemli. Senin de ambalaj güzel de için boş.

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

🔥🔥

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Yani? Güzellik yetmiyor. Karakter şart. Zeka şart. Güzellik ona oranla daha azalabilir de. İnsanları bedenleriyle yargılamayı bırakın. Kimse kendisi seçmiyor tipini... Sen bile bir dünya işlem yapmışsın yüzüne.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

yani yüzüne işlem yaptıysa bile güzelse mutluysa sorun yok erkeklerin güzel bulmayacagı kimseyle sevgili olmazlar neden zorunuza gidiyor bir erkek bir kadın çirkin erkek istemiyorum dediginde bu denli zoruna gidiyor?

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Genelleme yapmanız da sizin fikrinizin değerini düşürüyor. Bütün erkekler adına konuşamazsınız. Keza biz güzel olsun diye yakarmıyoruz. Karakterli olsun. UCUZ olmasın diye bakıyoruz. Güzel or. spuyla olacağımıza, orta halli edepli, zeki ve karakterli kadını yeğleriz.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

güzel bulmayacagı kelımesının anlamını o kadar bilmiyorsunuz ki halaaa saldırıdasınız güzel bir o diyorsunuz hala bir o demek yerine diğer konuya gelirsekte zaten saldırıya geçtiginiz bir durum oldugu için bunu soyledım kızın derdı ona yazan çirkinlerle genelde bir erkek gördüm bana neden türbanlılar yazıyordu başlıgı bır dıgerı neden bana kilolular yazıyordu insanların kriteri dış olabilir ki genelde bunu erkekler yapıyor bak full demıyorum genelde diyorum insanların kriterlerine karışmasak daha huzurlu ve daha sakin olacagiz

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

bu konuyu gördügünüzde yaa düşünceye bak diyerek gecebilirsiniz ama siz üstünde durmayı ve tartısmayı tercıh edıyorsunuz sızın konusmanızla kişinin görüşü değişmeyecek

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Body shaming diye bir şey var. Tercihiniz olabilir ancak bunu açıkça göze sokarak söylemeniz de büyük nezaketsizliktir.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

demek istedigimi anlayamıyorsunuz insanları değiştiremezsiniz birinin kriteri güzellikse o insan güzellere odaklanır bir insanın gözü cebinizdeyse cebinize bakar bir insanın gözü zekanızdaysa birikiminize hayata kendınıze katıgınıza bakar yanı ınsanlar bır seylere bakar bakar herkesın krıterı var bakın sizinde var insanları değiştirmeye çabalamayın ozellıkle bu tarz sitelerde bakmayın geçin zor değil

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

@kamendi askim boş ver anlamiyo ki

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@Aleymii daha önemlisi umursamıyorum. Ucuz zamanların ucuz fikirleri.

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Yüzümde estetik yok bu arada 🔥🔥🔥

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Yaptırmak deyince aklınıza sadece estetik gelecek kadar boş olmanız durumun özeti niteliğinde.

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Hiçbi ışlem yok 😭

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Ya ablalar. Kaç saat olmuş konuya gireli. Anlaşalım artık. Belli ki bakış açılarımız farklı. Yaptırmaktan kastım, sadece senin için değil genel. İmkan olduğunda estetik de yaptırıyorsunuz. Takma tırnak, takma kirpik, yok çıkmayan makyaj, yok brezilya fönü... Ya bunun üzerine sektör var la... Bayağı da para yapan bir sektör bu.
      Keza insani ilişkilerde elinin yüzünün düzgün olmasıyla güzel/yakışıklı olması farklı şeyler. Kimseyi buna göre ayırmayın. Kadınlar için çokça şey olsa da bir erkeğin kendini daha iyi göstermek için yapabileceği pek bir şey yok. Keza yine de insanları görünüşleriyle kınamak ucuz bir hareket. Elinde olmayan bir şeyle yargılamak. Karakteriyle, zekasıyla yargılayabilirsiniz ama Allah vergisi bir şeyle yargılamak hem ayıp, hem günah. Allah sizi güzel yaratmış diye de tutup herkese de çirkin diyemezsiniz. Güvenmeyin güzelliğinize, bir yara yeter...

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

O sırada kendi tipine bakmadan millete obez diyen erkekler 😅😅😅

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Brezilya fonunu bilen erkek? kaçın kizlar

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Ya obezite ayrı bir konu. O ciddi bir sağlık rahatsızlığı, normalize etmek de güzelleştirmek de yanlış. Bilimsel olarak bir hastalık o. Yani ona karşı olmak normaldir ama bu şekilde de değil. Her şeyin uygun bir dili vardır. Tutup da kimseye çirkinsin, şişmansın diyemezsin. Ama benim zevkime uygun değilsin dersin. Ben o etkileşimi alamadım falan dersin. Brezilya fönünü duymayan kaldı mı ya? Neden herkes mağara insanlarıyla yaşıyormuş gibi tepki veriyor böyle şeyleri söylediğimde? Çevrenizde taşı taşa sürterek anlaşan yaratıklar mı var?

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Brezilya fonu ve mağara adamlığı 😅😅

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Ya neden sürekli bağlam verip kaçıyorsun. Açıkça söylesene. Kimle konuşsam erkekler şöyle erkekler böyle yeriyorlar. Tamam genel olarak iyi değiliz ama yani hepimiz de öküz, bilgisiz değiliz yani. Aramızda çok iyi meziyetleri olanlar da var.

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Erkekler daha çok slutshaming yapıyor hatta en maymun erkek bile kadınları eleştirme hakkini kendinde buluyor 😅 yok burnu büyük yok teni kara yok işte bu kiz kemik gibi bu çok sisko beni bile sormadan eleştiriyorlar yani fikirlerini sormuyoruz ki kendilerine bakmadan zorbalık yapıyolar sen kaç tane bi erkeğe zorbalayan kiz gördün acaba

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Nasıl farklı bir çevrede yaşıyoruz seninle ya? Benim çevremde de erkekler gayet ılımlı. Kadınlar çok gaddar. Çocuk yakışıklı değil, yok arabası yok, yok parası yok, yok işte çevresi geniş değil gibi canım şeylerden dert yanan tiplerle dolu her yer.
      Senin dediğin gibi haddinden fazla yorum yapan tiplere de ben zaten: "Sana fikrini soran oldu mu? Ya da sen kimsin ki karışıyorsun? Aynaya bakıyor musun?" diyorum. Kadın erkek farketmeksizin. Kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

bende para var ama protez tırnak cok sacma ve kotu gelıyor sızde de para olunca altınıza araba cekıyorsunuz vs vs insanların kendılerıne yaptırgıdı bır sey neden bu denlı elestırı konunuz oluyor mesela ben bır cok seyı sevıyorum ve kendıme alıyorum baska seyler neden almayayım madem bız parayla guzel oluyoruz yanı kadınlar o zaman sızde yapırın kım sızın elınızı kolunuzu tutuyor sacınız dokulduyse sac ektırın cıldınız kotuyse cılt bakımı yaptırın? kilonuz varsa spora gidin

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Gerek yok... Kendim olmaktan çıktıktan sonra beni herkes sever. Neden biri için kendimi değiştireyim? Karakterim buna izin vermiyor. Kimse de insanların güzellik yargılarına uymak için bunları yapmak zorunda değil. Kısacası, kimse sizin yargılarınızı dinlemek zorunda değil. Herkesin kendi hayatında yaşadıkları koşullar, hayat öncelikleri farklı. Kendi fiziğimi "güzelleştirmek" için yapacağım masrafla çok daha faydalı şeyler yapabilirim. Neden sizi "tatmin" etmek için uğraşayım? Hepiniz gelip geçicisiniz. Yargılarınız da öyle. Değmez yani. Ben zaten olduğum gibi güzel değilsem beni hiçbir şey güzel yapmaz... Bütün bunlar sizin güzellik algınıza göre bu arada. Ama işin aslı şu ki: Bence kişinin güzelliği tamamen karakterinde ve zekasındadır. Beden sürekli değişen ve yaşlanan bir şey. Şu an çok güzel de olsan 10-20 yıla fos olup gidecek hepsi. Karakterinde ne varsa o kalacak.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

en anlamadıgın konu ne bılıyor musun yorumların bu anlamda cok bos bır ınsanın bakıs acısı buysa degısmez hanı cok geri bir düşünce ya sana göre güzelligin bir onemı yok bır ınsana gore onemlıyse karsısınada onem veren bırı cıkıyor neden bu ofken onu anlamıyorum

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Noktalama kuralları falan var Türkçe'de. Hiç duydun mu? Kullan bence. Sana ne yani ben fikrimi belirtiyorsam? İkna etmek değil belki olay, belki o kişide bir ışık yakıp; "Evet aslında ya" deyip şüphe uyandırsam yeter.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

cümle olmayan yerlere bile kafana göre nokta koyunca türkçe konuşmuş olmuyorsun

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Her konuda fikrini belirtmek zorunda mısın? Ne bu muhalefet? Her konuda karşı çıkınca seni ciddiye aldığımı mı sanıyorsun acaba?

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

ayrıca sıralı bır sey yazarken : bunu kullanabılırsın turkcede daha birçok kural var bunların sadece 1 tanesını yanlıs bir şekilde yapıp aşaglamaya çalışman çok yazık sana

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Hiç noktalama kullanmayan biri olarak, tamamen yanlış yapmaktansa.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

Öncelikle bir kuralı düzgün kullanmayacaksan. kullanmaman. daha mantıklı bunun gibi cümlelerin mantıksız ve ne kadar bozuk yazdıgını anlaman için
      bu platform benım ıcın mesaj yazmak gibi yani önemsemiyorum

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Kusura bakma, kırıcı olmak istemiyorum ama gerçekten o kadar sıkıldım ki şu diyalogtan. Gına geldi gerçekten. Ayıp olmasın diye yazıyordum ama. Cidden sıkıldım. Hayatımda nadiren bu kadar boş yapan insana denk geldim. Teşekkür ederim her şey için. Azad et artık beni.

Yorumla
    • kamendi
      kamendi
      +1 yıl

anlamak konusunda çok büyük sorunlar yaşıyorsun umarım büyürsün

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

İçim şişti... Teşekkür ederim. Umarım büyürüm.

Yorumla
  • yigithim
    yigithim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

bende mi çirkinim :(

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

30

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

No manita , no dırdır gezerim fıldır fıldır boş ver :D

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

bence olur zamanla

1
    0 Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel kadinsin abla bence sebebini sen daha iyi biliyon yazanlarin hepsini red ediyon

1
    2 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Ablan yesin seni kurban olurumm

Yorumla
    • Benchbas
      Benchbas
      +1 yıl

Estağfurullah ablacim inaallah gönlüne göre bir beyefendi ile tanişirsin

Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yakınmaktansa sabretmeyi ya da iletişimi dış görünüşünden daha iyi olan biriyle yola çıkmanı tavsiye ederim

1
    0 Yorumla
  • MK18811938
    MK18811938 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kere çok güzelsin
    İlişkilerde en önemli kıstas ya anlatamak ya da anlaşılmamak
    İkincisi de net olmak
    Şeffaf olmak kendini ortaya koymak
    İlişki çıkar menfaat bağından uzak olmalı
    Öyle olursa yürür
    Ve anlamak bu çok önemli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

ya cinsellik ya başka kafadalar cunku cırkınler onune gelene yazar

4
    0 Yorumla
  • LiarProphet
    LiarProphet Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Umarım dışı güzel ama kalbi b*k gibi birine denk gelir ve aşık olursun

1
    5 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Yo iç güzellik daha onemli ama sende obez esmer kağıt dudakli bi kızla çıkmak istemezdn😁😁😁

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      +1 yıl

Karakteri iyi olsun güzel kızlardan midem bulanıyor artık hatta mümkünse çirkin olsun ama karakteri güzel olsun

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Inşallah çirkin bi kızla evlenirsin

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      +1 yıl

Mesele çirkin olması değil gönlü güzel olsun benim için o yeterli

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Herkes dengiyle

Yorumla
  • Gülgibierkek
    Gülgibierkek Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Hiç bir zaman aşık olup çok sevmiş bir kadının kalbindeki sevgiyi anlayamayacaksın rosalinda 🤣

0
    0 Yorumla
  • Qbeylerbeyi35
    Qbeylerbeyi35 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

😂 iyi dalga geçme sorusu sordun

2
    2 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Beyler beyi 35 🔥

Yorumla
    • Qbeylerbeyi35
      Qbeylerbeyi35
      +1 yıl

Pek emojiden anlamam ama

Yorumla
  • 35-ÇILGIN-ADAM-35
    35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Sen ciddi misin bu şeyle yokmu gerçekten

1
    2 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • 35-ÇILGIN-ADAM-35
      35-ÇILGIN-ADAM-35
      +1 yıl

Nerelisin

Yorumla
  • _Sondeneme_
    _Sondeneme_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

fotoğrafım olmadığı zaman daha yakışıklıyım, yaziim mi sana

2
    0 Yorumla
  • Semihh98
    Semihh98 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Bence sen kriterlerini biraz düşürt.

Bu gidişle evde kalırsın çünkü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sen sosyl medyada ya da burada mi koca ariyon jdjfj abaza

0
    0 Yorumla
  • YaralıSevda01
    YaralıSevda01 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Yaparsan olur yapmadigin için yok

1
    0 Yorumla
  • Tufan_juannn
    Tufan_juannn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

düzgün erkeklere fırsat tanımıyor olabilir misin?

1
    6 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Tufan_juannn
      Tufan_juannn
      +1 yıl

neden tanımıyorsun?

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Yoklar ki

Yorumla
    • Seddaaggünneşş
      Seddaaggünneşş
      +1 yıl

Onlar yazmıyorki

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

@Seddaaggünneşş konuş ablam

Yorumla
    • Tufan_juannn
      Tufan_juannn
      +1 yıl

yazıyorum bu işte şans

Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Dış görünüşe göre redderswn olmaz ki zaten

0
    0 Yorumla
  • OpınHaymır
    OpınHaymır Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben yazmadığım içindir yavrum

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel görmüyorlar demek ki

0
    0 Yorumla
  • hevesvese
    hevesvese Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Bence işlevi önemli. Tipi napcan

0
    0 Yorumla
  • Terbiyesizlesmeseks
    Terbiyesizlesmeseks Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

:D yazık bu kıza.

0
    0 Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

yazanları boş ver kendin seç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kısmet

1
    2 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Nasip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok takma kafana bigün bulursun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Göğüslerinin arası kararmış bi el at ona yavrucum.

1
    6 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Gizli üye (erkek) bronz ten ile tanışıyor 🔥🔥🔥🔥

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen knka

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Annenin kara @mindan iyidir benim ten rengim 🔥🔥

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye bu kadar kudurdun onu anlamadım gayet düzgünce söylediğimi düşünüyorum hee neyse kezbnlara iyilik yaramıyo kara kara yaşamaya devam et

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Kezban he 😁

Yorumla
    • 35-ÇILGIN-ADAM-35
      35-ÇILGIN-ADAM-35
      +1 yıl

Sen onlara bakma senin ten rengin çok iyi

Yorumla
  • BilenAbi
    BilenAbi Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Denk gelir bir gün

1
    0 Yorumla
  • HoşafAğızlı
    HoşafAğızlı Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Abla al hepsi senin olsun

0
    0 Yorumla
  • sözümyokartık_
    sözümyokartık_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kendin çirkinsin

1
    1 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Bunu diyenin ppsinde penguen var (penguen senden dahayakiskli)🔥🔥🔥

Yorumla
  • StromáÉrythrocytaire
    StromáÉrythrocytaire Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Fake olduğun içindir. O Pp ye herkes yazabilir.

0
    4 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Instagram hesabıma bakabilirsin 🔥🔥

Yorumla
    • StromáÉrythrocytaire
      StromáÉrythrocytaire
      +1 yıl

Yav he he.

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Baksana aminferyadi

Yorumla
    • StromáÉrythrocytaire
      StromáÉrythrocytaire
      +1 yıl

Jdjsjjsjs rahat ol benim kalemim değilsin. Başkalarına ver instani

Yorumla
  • FreePowerFullll
    FreePowerFullll Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

Kismet

0
    0 Yorumla
  • Delininbiri63
    Delininbiri63 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 54%
    +1 yıl

Bana denk gelmedin

0
    0 Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

olur olur

0
    0 Yorumla
  • Reis0388
    Reis0388 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.

Benden olur mu bak bi

0
    1 Yorumla
    • Reis0388
      Reis0388
      +1 yıl

Bende 27 yaşındayım benim karşıma da düzgün biri çıkmıyor tanışmak istermisin

Yorumla
  • Naixxx
    Naixxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Şans

1
    0 Yorumla
  • misxra
    misxra Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

sen çok mu güzelsin

1
    3 Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • misxra
      misxra
      +1 yıl

güzel görmesem inanacağım valla dediğine

Yorumla
    • Aleymii
      Aleymii
      +1 yıl

🔥🔥🔥

Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

şansın yok...

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden manitam yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Benim neden manitam olmuyor? 20 cevap verildi
Neden arkadasim olmuyor? 5 cevap verildi
Niye arkadasim yok? 6 cevap verildi
Sinifta tekim hic arkadsim yok neden? 12 cevap verildi
Benim niye gocam yok? 18 cevap verildi
Neden daimi arkadasim yok? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨