Aşk İlişkileri Benim neden manitam olmuyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir şeyler hissetmediğim kişilere şans veremiyorum ama böyle de bulunmuyor artık biri olsun evleneyim istiyorum ama yok yani etrafta işyerinde falanBir de araya corona girdi çok sıkıcı Güncellemeler+1 yıl HERKES EVLENİYOR Benim neden manitam olmuyor? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YalnızCocuk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. benine benı seven veya sans veren olmuyornoolcak bu halımız erkek bulamıyor kadın bulamıyor en zor sorusenı seven bırısı varsa sans vermeyı dene ancak bunu soyleyebılırım 0 0 Yorumla
mesken01 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. geldim bebeğim beklettiğim için özür dilerim. Mesaj at adrese teslim geleyim 0 0 Yorumla
Adımbanakalsın0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bn de de yok 25 e basacağız tık yok 18 19ngosteiyorym 0 1 Yorumla Penasızz11 +1 yıl Güldüm ya allah yardım etsin :)) Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hissetmen gerek zaten 0 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olur günün birinde canını sıkma 0 0 Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tanışalım 0 0 Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nasıl birisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
benine benı seven veya sans veren olmuyornoolcak bu halımız erkek bulamıyor kadın bulamıyor en zor sorusenı seven bırısı varsa sans vermeyı dene ancak bunu soyleyebılırım
geldim bebeğim beklettiğim için özür dilerim. Mesaj at adrese teslim geleyim
Bn de de yok 25 e basacağız tık yok 18 19ngosteiyorym
Güldüm ya allah yardım etsin :))
nasıl birini istersin
Daha önceden oldu mu?
Hissetmen gerek zaten
Olur günün birinde canını sıkma
Peh 5 yıldır yok boşver devamke
Yalnızlık çok kötü bee
Vardır bir yerlede nasibin
Benim olmuyor sen kim oluyorsun😂
Evlenene kadar benimle idare et :))