Hayatınızdaki kişiyi kıskanıyorsunuz ama bu kıskançlığı neden özgürce belli edemezsiniz?

Hayatınızdaki kişiyi kıskanıyorsunuz ama bu kıskançlığı neden özgürce belli edemezsiniz?

Duygularımı içimde yaşamayı çözmeyi seviyorum çünkü, çok kıskanırım hatta kıskançlıktan ölürüm ama hiç bir şey yokmuş gibi davranırım ama içim içimi yer
Sen harbi manyaksın için içini neden yesin ya djdbhdd
@KerpetenRamiz 😂😂 benim kişilik özelliğim bu biriktirir birikiti bir tartışma sırasında toplu patlama yaparım 😂 az öz patlamayı severim 😂
Manyak demiyeydin iyiydi
😂😂
@r_engarenkyollar Pizza yaparcasına her malzemeyi sıkıştırırsın ortaya karışık 😀😀
@elxturco Aynen öyle 👍🤣 artık 5 yıl öncesinden girerim 10 yıl sonrasından çıkarım 😂 yengeç burcu olmak bunu gerektirir 🤣
@elxturco bizde oyie çat çat tokatlamak yok 😂 biriktirip yüzüne lafla vurmak var 😂
Hayır intikam soğuk yenen bir yemektir diyorum 😂
Bizim Tokatciyi EİG secmissin 😂
Az öz mü ozaman Bi ömürlük patlama olur çocuğa yazık ya sjsjjddj 🙂
Eee napay8m ya bu manyaklık ama kusura bakma djsbsjd :))
@elxturco gördüm 😂 Tokatçı sayemde EİG de oldu 😂
@r_engarenkyollar 😀😀 sohbetiniz komikti diyelim 😀😀
Aynen 😂😂 bende çok eğlendim keyifli bir sohbet oldu
Pek fazla kıskançlık olmuyor ilişkimize zarar verebilecek herşeyi kaldırıyoruz biz ortadan gündeme bile getirmeden... Ama eger gündeme gelmişse konuyu açarım hatta direk söylüyorum.. Oda ona göre yapması gerekeni yapıyor
Bizde kıskanmak birbirimize güvensizlik anlamına geliyor o yüzden kıskançlığı ortadan kaldırdık
Güvensizlik boyutuna getirecek kadar değilde ölçüsünü bilecek kadar, insanın sevdiğini merak edecek bir boyutta olması daha iyi olabilir, hani misal “bugün ne yaptın, neredeydin” sorusu normal sıradan arkadaşa sorulurcasına sorulmaz, hayat arkadaşına sorulur tarzda sorulunca bu güvensizlik mi oluyor, merak ediyorsun, önemsiyorsun ve bir nevi eşine hesap soruyorsun ama bu merak içerikli soruda kıskanmakta içeriyor, yani bu merakın içeriğinde aslında azda olsa kıskançlıkta var. Tabi bu benim düşünceme göre.
O zaman farkında olmadan birbirimizi kıskanıyoruz oda güzel 🙂
ben ederim. basarım tokadı bir daha kıskandıramaz
@bykamaimasen asgari ücretin sonuna eklenen 2 TL gibi şaşkınım şu an 😔😔
@elxturco benimkisi maçoluk değil ya. iş bitiriciyim, problemi anında çözerim 😄
@r_engarenkyollar senin karşına erkek çıkmamış. senin için üzüldüm şu an. 17ye üzülenler gibi 😛
@bykamaimasen anladım, iyimiş 😀😀
Benim karşıma çıkan erkekler maganda değil beyefendiydi oyuzden şaşırmam çok normal küçük bey 😂
@elxturco bu yorumun sahibi beni de tokatlarsa hiç şaşırma 😂😂 bu bana acımaz beni camdan aşağı silkeler yemin ederim 😂😂
@r_engarenkyollar ben de maganda değilim ki. sadece olayları tatlıya bağlama skillerim gelişmiş biraz o kadar küçük hanım.
@r_engarenkyollar yapmaz o kadarda değil 😀😀
@bykamaimasen reis sen gözlüklüklerinle çok sempatik duruyorsun ama yaa , demekki gözlüklerini çıkartınca Sibirya kurduna mı dönüşyorsun ki acep 😂
@r_engarenkyollar yakasından tutup suratına patlattığım kadın genelde aşık oluyor. ama korkma seni tokatlamam. yine de çok şımarma
Şimdi sen benim işimi de bitirirsin tekme tokat dalar çat çat 😂😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
@bykamaimasen tokatlayarak iş bitiren adam olarak tarihe geçeciceksin desene 😂 bu tarih seni unutmaz reiss 😂
@r_engarenkyollar dediğim gibi hızlı problem çözerim. unutması gereken ama unutamayan olursa ona da basarım tokadı
@elxturco bana ne yapacak zaten 😂 elinin içini bile doldurmam bir vursa boşa çıkar 😂şimdi bu sempatik görünen gaddar beyefendi 😂 bana bir vursa sinek gibi duvara yapıştırır beni 😂 beni duvardan spatula ile temizlerler artık 🤣
Bu sandalye gibi ikiye katlar beni 😂😂 adam iş bitiren bir adam taktik maktik yok bam bam 😂
@elxturco gülmeee 🤣🤣
@elxturco. Bende seni tokatlıycam bak 😂😂
@r_engarenkyollar hahahahaha komikli muhabet oldu 😀😀😀😀😀
@elxturco aynen eğlenmek için burdayız çünkü öyle değil mi 👍 benim vizyonum bu zaten " girdiğim her bahçeye çiçek açtırırım 🌺 baktığım gözlere ışık saçtırırım 😂😂
@r_engarenkyollar evet bunu başarabiliyorsun 👍🏻😃
@elxturco eee bana boşuna mı diyorlar bu sitenin neşesi diye ,,🙋 ben bu sitenin neşesiyim troll soruların kraliçesiyim 😂
@elxturco çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏 başka sorularda görüşmek dileğiyle 🙋
@bykamaimasen @elxturco ben gidiyonnn hoşca galınnn 😂
@r_engarenkyollar birincisi sorularım trol olmuyor genelde ikincisi ben teşekkür ederim zahmet edipte soruma neşeni kattığın için ama her zaman beklerim sorularıma üçüncüsü görüşürüz, hayırlı geceler 🤗
🙋🙋🙋🙋
@r_engarenkyollar görüşürüz dayak istersen her zaman beklerim :P
estafurullah ne zahmeti canım benim rica ederim 🙋🙏
@r_engarenkyollar rica ederim 🤗
eic için teşekkürler
Cevap
12Cevap
Ben ederim, edemeyen insan sevmiyor demektir zaten...
Neden edemeyeyim ben belli etmem zaten direk icraat kıskanırsam herkes net anlar ckkfkfkh
Olması gereken bu zaten dhdhhd
Blakis belli ederim ve bundan hiç rahatsız olmam.
İnsan sevdiğini kıskanmayacakta kimi kıskanacak.
Kıskanmam için aşık olmam lazım. Aşık olmadığım için kimseyi kıskanma gereğinde bulunmadım. Herkes kendine yakışanı yapar
Belli etmediğimi kim söyledi ahsjsj
Bir insan karşı cinsi kıskandığını belli edemiyorsa kendisinde aslında o yetkiyi görmediğini bildiğinden belli etmez. Ben kimim ki, ne hakla karışıyorum der ve belli etmez.
Etmem bir yerleri kalkmasın kimsenin ha hoşuna gidiyor ve abartmıyorsa ufaktan edebilirim
Kim demiş belli edemediğimi? Nil, her duygusunu dolu dolu yaşar ve yaşatır.
Yani eğer o kişi benim sevgilim değilse herhangi bir samimiyetim yoksa belli etmemek daha iyi olur
Yok kardeşim aman
Poposu kalkmasın, kıskandığımı farkedip beni deney faresi gibi canı sıkılınca kıskandırıp eğlenemesin diye
O yüzden belli etmeye gerek yok
Fotodaki siz misiniz? Sizseniz neden böyle bir foto seçme ihtiyacı hissettiniz?
Sevdigini hissetmiyorsam veya söylemiyorsa umrumda olmaz.
Kıskançlık kişinin kendine zarar vermekten başka işe yaramadığı için.
Belli ettiğim için her Allah’ın günü kavga ediyoruz zaten
Ben özgürce belli ediyorum. Belli edemeyenler ya korkuyordur ya da kaçıyordur.
Benim olan, benimdir. Kıskanırım ve bunu da çatır çatır belli ederim.
Hah işte ya ya böyle olun kızlar ciğerimizi yiyin ya ya biri derki ben kıskandığımı belli etmem içim içimi yer diğeri der kıskandığımı belli etmeyeyim ki havalanmış ya Bi sg ya ya sen kıskandığını belli edeceksin ki erkek adamda. hah lan diyecek
Kendini bi b0k sanmasın diye herhalde 😂
😂😂😂
Az öz mü ozaman Bi ömürlük patlama olur çocuğa yazık ya sjsjjddj :)
Seven kıskandığını belli etmeli
Çünkü terkeder diye ama bir yere kadar yani.
Valla gerçekten de kıskanmak bir dertse kıskanmamak ayrı dert, bu sefer de niye kıskanmıyorsun diyorlar 😂 Bana kalsa ben ölesiye kıskanırım ama, kesinlikle kıskanmak sevgi belirtisidir. Yani hoşuna gitmesi gerekir aslında.
Kaybetme korkusu.
Alakasız
Sana ne kerpeten :D
özür dileyerek söylüyorum g*tu kalkar diye
Yoo gayet de belli ederim 😃
Duygularımı saklayan biri degilim. m
Sonra bu huyuma oynar diye
Edebilirsin ama bazıları bknu çıkarıyor
Bu konuda duygumu gizleyemem
Gözlerden zaten ayıp olur gizlememen gerekiyor
Değmezler ki
Çoğu için işte