Ben sevgilimi çok kıskanıyorum tüm hesapları bende mailine kadar isterseniz şizofren deyin çokta tın😁 sakladığı bişey olan insan bunları vermezdi zaten o yüzden rahatım ama tabi herkese güvenilmez öyle 3 senelik bir ilişkim var neler olduğunu zaman gösterecek
Kıskanmak için hoşlantıdan daha fazla olması lazım o insanı sahiplenmiş olmam lazım. Benim açımdan kıskanmak hoşlantı belirtisi değil daha fazlası olur. Başkaları sırf bir hoşlanmayla birini kıskanmaya başlıyorsa orda bir sorun vardır demek. Çok kıskanç biri olmalı o halde.
Evet Kıskanmak sevmektir, insan sevdiklerini kıskanır. Ben arkadaşlarımı bile paylaşamam 😂 Başkalarıyla samimi olmaya başladığı zaman hemen bozulurum, hatta sevgilisinden bile kıskanırım sksjsjshjs
Eğer hemcinslerinden kıskanıyor ise evet bu hoşlanma belirtisidir ama kıskanmanın dozu önemli. Fazla kıskançlık bunaltmaya az kıskançlık ise ilgisiz davranıyor gibi görünmesine yol açar.
İnsan kıskançsa herkesi kıskanabilir valla kenafir bakışlarıyla insanı hayattan soğutur hatta :))) Sadece hoşlantı gerekmez tabiki kıskançlık için arkadaşını da kıskanabilir, sahiplenebilir.
yoo ben kankanlarımı kıskanırım, kız kankalarımı da kıskanırım çünkü onları benimserim yani cinsiyete bağlı değil tabii buradaki kıskançlık, kötü olanı değil iyi olanı