Geçen ay dershaneden sınıftaki bir cocukla konuşmaya başladık her şey dengeli gidiyordu bir gün ilk ben yaziyordum bir gün o sıkılmadan konuşabiliyorduk sonra ben kimin önce yazdığını önemsemeden konuşmak istedikçe yazıyordum ve geçen pazar günü farkettim ki son 5 gündür ilk ben yazmışım ve o da kısmen soğuk sayılabilecek cevaplar vermiş
Ben de dedim ki bırakıyım o yazsın bir hafta boyunca hiç yazmadı ama ben onu dershanede gördükçe kalbim kırılıyordu ve çok üzülüyordum net bir şeyler lazımdı beklemek yoruyordu
Ve bu cmt yazdım neden bı anda soğuk yapmaya başladın falan değer verdiğim birisiydin dedim o da sen de değer verdiğim birisiydin ama yanlış anlamani istemedim dedi yani sonradan benden vaz geçti yazdıklarının (yazıştıklarımızın) arkadaşça bı yani yoktu birbirimizi tanıyoruz iyi geceler mesajları günaydın mesajları ama bi anda kesti ve dün başka bı kızla dışarda gördüm biz bırakalı 1 hafta oldu sadece ben bir seçenek mıydım?
Ben de dedim ki bırakıyım o yazsın bir hafta boyunca hiç yazmadı ama ben onu dershanede gördükçe kalbim kırılıyordu ve çok üzülüyordum net bir şeyler lazımdı beklemek yoruyordu
Ve bu cmt yazdım neden bı anda soğuk yapmaya başladın falan değer verdiğim birisiydin dedim o da sen de değer verdiğim birisiydin ama yanlış anlamani istemedim dedi yani sonradan benden vaz geçti yazdıklarının (yazıştıklarımızın) arkadaşça bı yani yoktu birbirimizi tanıyoruz iyi geceler mesajları günaydın mesajları ama bi anda kesti ve dün başka bı kızla dışarda gördüm biz bırakalı 1 hafta oldu sadece ben bir seçenek mıydım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet öyle gibi gözüküyor umut vermek istememiş? bakarsanız zaten size yazmış hep ardından bir anda kesmiş ne olmuşsa? yani vazgeçmiş başka bir seçenek olunca dediğiniz gibi ya da seçenek olmamışsa bile hevesi geçmiş sadece bir hevesmişsiniz onun için bu iki ihtimalden biri üzülmenize gerektirecek bir şey yok en azından erken gördünüz bu kişinin ne amaçla falan sizle konuştuğunu belki ileride olsaydı şimdi çok üzülüyorsunuz çok duygusal biri olduğunuzdan daha çok üzülürdünüz zararın neresinden dönerseniz kardır bunu böyle değerlendirin şimdi ne yapmanız gerekiyor? bir şey yapmanıza gerek yok normal hayatınıza devam edin ve çok fazla düşünmeyin düşündükce daha çok düşünürsünüz buda sizi yıpratır kesinlikle.
Teşekkür ederim :')
rica ederim