Her şey çok güzel giderken bir kaç saat öncesinde buluşup güzel vakit geçirmişken ben sevmeyi sevilmeyi sevmiyorum diyip ilişkiyi bitirdi kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya? Son günlerde sürekli merak ettiğini söyleyip yazıyor ama o yazdıkça tekrar tekrar güzel günlerimiz aklıma geliyor daha çok üzülüyorum? "Soruyu soran bir erkek"
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılalı 1.5 ay oldu ama hâlâ unutamıyorum onu
Sevgilimden ayrıldık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya nasıl daha kolay unutabilirim?
Ayrılalı 1.5 ay oldu İlk günlerde sabah akşam yalvardım resmen bitirmemek için ama istemedi, hani bir şey yaptiysam ve o sebeple ayrılmak istiyorsan söyle en azından hatamı bileyim diyorum fakat yok bir şey yapmadin diyor
boş ver sende onu dediğim gibi zaman bırak unutmaya çalış mesaj atarsa cevap verme umursama sen böyle yaparsan o pişman olacak dönmeye çalışacak ama affetme senin dediğin gibiyse ortada bir sebeb yoksa sende ayrılmışsa seni haketmiyor
Mesajlara bakmıyorum bu sefer kendime bir şey yaptığımı düşünüp ortalığı ayağa kaldırıyor son attığı mesajlarda resmen yazma artık unutmak istiyorum seni tarzı birşeyler söyledim tamam dedi ama yine yazacağından eminim
Kusura bakma ama bu kız tam bir dengesiz kendisi bile daha ne istediğini bilmiyor böyle insanlardan uzak durmak lazım sende çok üzülmek istemiyorsan boş ver onu ya da onunla buluşup benden ne istiyorsun derdin ne diye sorabilirsin ya da mesaj atabilirsin baktın mantıklı bir acıkla ma yok engelle en iyisi
Bak o kadar şey yazdım anladığım kadarıyla seviyorsun onu ne desem de boş yapmayacaksın ama kimse senden değerli ve önemli değil bu bil değer verdikleri kadar sende değer ver o zaman çok daha mutlu olursun bazı şeyler zamanla hal olur önemli olan bunu istemek
Kızlar Ne Diyor
Hemen unutamasın zaten zaman bırak ona ait olan şeyleri sil uğraşacak başka şeyler bu kafan başka şeylerle meşgul olsun
Ona ait olan şeyleri kafamdan silemiyorum ki
Zaman bırak inan ki unutursun yeter ki iste sen
Tam sildim diyorum ona benzeyen birini görüyorum yine aklıma geliyor tam unuttum diyorum bu sefer o yazıyor bir bahaneyle
Sana yazmasını istemiyorsan engelle olur biter dediğim gibi herşeyi zamana bırak uğraşacak başka şeyler bul
Engellemekte istemiyorum. önerin için yinede teşekkürler
Rica ederim eğer bir şansınız varsa ise son kez mesaj atabilirsin ya da konuşa bilirsin onunla
Ayrılalı 1.5 ay oldu İlk günlerde sabah akşam yalvardım resmen bitirmemek için ama istemedi, hani bir şey yaptiysam ve o sebeple ayrılmak istiyorsan söyle en azından hatamı bileyim diyorum fakat yok bir şey yapmadin diyor
boş ver sende onu dediğim gibi zaman bırak unutmaya çalış mesaj atarsa cevap verme umursama sen böyle yaparsan o pişman olacak dönmeye çalışacak ama affetme senin dediğin gibiyse ortada bir sebeb yoksa sende ayrılmışsa seni haketmiyor
Mesajlara bakmıyorum bu sefer kendime bir şey yaptığımı düşünüp ortalığı ayağa kaldırıyor son attığı mesajlarda resmen yazma artık unutmak istiyorum seni tarzı birşeyler söyledim tamam dedi ama yine yazacağından eminim
Kusura bakma ama bu kız tam bir dengesiz kendisi bile daha ne istediğini bilmiyor böyle insanlardan uzak durmak lazım sende çok üzülmek istemiyorsan boş ver onu ya da onunla buluşup benden ne istiyorsun derdin ne diye sorabilirsin ya da mesaj atabilirsin baktın mantıklı bir acıkla ma yok engelle en iyisi
Sordum zaten. unutmaya çalışıyorum seni neden yazıp duruyorsun diye sordum iyi olduğunu bilmek istemiyorum Dior
İyi olduğunu bilmek mi istemiyor
"İyi olduğunu bilmek istiyorum "klavye yanlış yazmış
Deseydın bundan sana ne acaba ayrıldık artık seni ilgilendiren bir şey yok çok merak ediyor olsaydın ayrılmazdık birlikte olurduk
Bilmiyorum ya ne yapmaya çalışıyor
Ya yanlış anlamazsan amacım kötü bir şey değil gizliden çıkabilir misin soruyu silmeyi düşünüyorum fakat sende istersen devam etmek isterim
Bak o kadar şey yazdım anladığım kadarıyla seviyorsun onu ne desem de boş yapmayacaksın ama kimse senden değerli ve önemli değil bu bil değer verdikleri kadar sende değer ver o zaman çok daha mutlu olursun bazı şeyler zamanla hal olur önemli olan bunu istemek
Tabi olur
Gerçekten çok seviyorum onu unutmaya çalıştıkça daha çok seviyorum gibi hissediyorum
İstek attım
Çok düşündüğün için öyle hissediyorsun
Aklımdan çıkmıyor ki az düşüneyim