Arkadaşlar çözüm evlilik mi napmalıyım?

Annem babam ayrı babam devamlı annemi döverdi babam devamlı küfür ederdi anneme bize. Büyüdük ayrıldılar. Annem küçüklüğümden beri kafasını dağıtmak için çalışırdı bizi hem ihmal etti biz ablamla evde tek kalıp büyüdük. Kendim üniversiteyi kazandığım zaman annemin babamın hiç katkısı olmadı arkadaşlarım eğlenirken ben çalışıyordum fabrikada işe girip. Şu an devlette bir kurumda çalışıyorum. Annem devamlı bana para getir şu eve verdiğin para az diyor artık maaşının yarısı benim olacak diyor anneme ben artık birikim yapmak istiyorum yarın öbür gün evleneceğim deyince kızıyor. devamlı canım sıkılıyor deyip dışarı çıkıyor. Devamlı mutsuz seenden bir b*k olmaz bak kimler evlendi bul birini git diyor , annemin kenarda parası olmasına rağmen canı sıkıldığı için işe girdi yine kendi halimiz de EKSİK yaşıyoruz geçen de beni dövdü vurdu yemeğe götürüyorum yaranamıyorum hiçbir türlü. Birşeyi yanlışlıkla kırınca bağırıyor vuruyor Allah içinnbana bişey söyleyin nasıl kurtulucam antidepresan ilaçları kullanmak istemiyorum

Arkadaşlar çözüm evlilik mi napmalıyım?