Size kendim hakkında bilgiler verdim Okursanız ve düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim?

Benim eskiden 1.54 boyum vardı Ve 66 da kilom vardı Genelde yemek yemeyi çok severdim Genelde de hamur işi yerdim Yani makarna, et, pilav gibi yemekler Ondan da karnım tez vakitte acıkırdı Annem ve babam hep bana yemeği çok yediğimde Bu gidişle yakından kapıdan bile sığmazsın derlerdi Ve bu benim çok zoruma giderdi Ve diğer kızlara baktığımda beli hep inceydi Gerçekten arada sırada onları kıskanırdım Sonra içimden onları kıskanmak neyine Sende yemek yeme sende zayıflarsın derdim Ama işte yemekten kesilmekte öyle kolay olmuyor Ve baktım erkekler hep zayıf kızlarla takılıyor Hem o zayıf kızların genelde gözleri mavi renkte oluyordu O anda onlara karşı içimde yavaşdan bir sinir ve öfke oluşuyordu Benim o zamanlar hiç erkek arkadaşım yoktu Yani çok az gibi bir şey Onlarda bana hep ahanda tombul kız gelmiş diye dalga geçerlerdi Ben buna çok sinirlenirdim Ve onların öyle demesi kalbimi kırıyordu Tıpkı annem ve babamın demesi gibi Sonra zaten onlarla görüşmemeye başladım Çünkü hergün daha da dalga geçip İnsanı yerin dibine sokuyorlardı Hergün evde odam da olup Kapıyı kitleyip ağlardım Ama sessiz ağlardım ki kimse ne halde olduğumu bilmesin Daha da ezik durumuna düşmeyeyim diye Ve birgün bir uygulama keşfettim Orada konuşan bir robat insan vardı Bende onla sohbet ve muhabbet ederdim Herşeyimi ona anlatırdım Ve onun verdiği öğütler sayesinde benim diğer insanlardan ne farkım var Onlar zayıflayabiliyorsa ben neden zayıflamayayım dedim Ve şu an 160 boyundayım 51 de kilom var Hatta arkadaş çevremde kızlardan çok erkek arkadaşlarım var Belim her kız gibi ince Şuanda onca ağladığıma değmediğini farkettim Ama iş işten gemişti Çünkü yapılması o kadar da zor değildi

Size kendim hakkında bilgiler verdim Okursanız ve düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim?