Biraz kendimden bahsettim. sizin düşünceniz nedir?

Merhaba,
Burayı blog gibi kullanan biriyim, çoğu zaman bence paylaşsam bile içimde geldi ve hem biraz duygularımı yazmak, hem de size bunları anlamlandırmak ve farklı bir gözle bakmak için sormak istedim.
24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sosyal çevresi dar biri olarak yaşadım. Üniversite eğitimim de buna dahil olmakla birlikte arkadaş sayım 3ü geçmez.. insanlar ile yakınlık kurmak ve bunu sürdürmek konusunda başarılı değilim. İçe dönük ve duygularını belli etmeyi sevmeyen biriyim.
Başarısız olduğum konular bununla da sınırlı değil. Üniversitemin bitmesinin üzerinden 1.5 sene geçmesine rağmen iş sahibi olamadım, atanamadım da.. evde KPSS çalışarak öldürüyorum zamanı.
Bir başka yetersiz bulduğum konu ise değersizlik algım. Kendimi değerli hissetmiyorum, sebebini çok düşünmeme rağmen bulamadım..
daha önce erkek arkadaşım olmadı, kimseyle de konuşmadım bu niyetle. Değersizlik algımın ve sosyal olmayışımın da etkisi olmasına rağmen bazen kendi seçimim olan bu durumu dramatikleştiriyorum. Kimse beni sevmez gibi geliyor, öyle hissediyorum.
Ben birisini sevebilir miyim bunu bile bilmiyorum daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için..
Yaşam tarzım ve değerlerim sebebi ile kendi tercihim olan bu durumu neden böyle dramatikleştridiğimi inanın ben de bilmiyorum..
Bu kadar yazı yazdım, buraya kadar okudu iseniz teşekkür ederim. :)
Sizce bu içerisinde bulunduğum durum benim karakterim mi, sahip olduğum değersizlik algım mı yoksa mizacım mı?
Biraz kendimden bahsettim. sizin düşünceniz nedir?