Gerçekten eden ettiğini buluyor mu, hiç acı çeker mi?

Sizi başkası için terkeden, yıllarınızı anılarınızı hiç yaşanmamış gibi silip atan. Gözünüzün yaşına bakmayan, sizden hemen sonra yeni sevgilisi olan insan gerçekten birgün pişman oluyor mu? Gerçekten mutluluğu haram oluyor mu? 6 senem gitti benim, bütün emeklerim, hayallerim hepsi. Sadece içime akıttığım göz yaşı, hala dualarımda bile kıyamadığım kendime zarar merhametim, her sokakta beni acımasızca yaralayan anılarım kaldı. Ben dualarımda konuşurken sesim titrerken o hiçbir şey hissetmiyor gibi oluyorum. Tam yüreğimin yandığı esnada yeni sevgilisi onunla fotoğraf paylaşmış oluyor. Bebeğim gibi sevdiğim, daha henüz evlenmeden bile ahireti için günlerce dua ettiğim mutluluğunu istediğim insan nasıl bunu bana yaptı, bu acıyı ömür boyu nasıl taşıyacağım diye yanıp durmaya engel olamıyorum. Ama o... Bilmiyorum sizler şahit oldunuz mu, konuşacak pek kimsem yok çünkü ateş sadece düştüğü yeri yakıyor. Belki bu ateşte yanan başka insanla tecrübelerini paylaşmak ister diye sormak istedim. Çünkü zaman bana ilaç olmuyor... Yeni yıla, giriyoruz her şeyi geride bırakıp öylece devam edebilir mi?
Gerçekten eden ettiğini buluyor mu, hiç acı çeker mi?