Bir gün yaşattığı acıyı yaşar mı?

Çok üzgünüm eski sevgilimi çok seviyorfm evlenmek istiyordm ama beni eski sevgilisine inat kullandı duygularımı kullandı ilişki bitince iftiralar attı adımı yaydı. Beni abime şikayet etti bende onu annesine dedim ama beni çok yıprattı iftiralar attı psikolojik olarak unutamayacağım sözler söyledi ben kendi halimde evden çıkmayan biriydim evlilik yaşındaym ona inandım ama beni sevmiyormuş çirkin buluyormus buna rağmen sevgili oldu ama. Sonra seni kullanmadim seni ileride evlenip sevememekten öylece bırakmaktan korkuyorum ayrılıyorum dedi ama iş o yere gelene kadar beni optu elimi tuttu en kötüsü sevgisini hissetirdi seviyor sandım 7 sene sonra ilk defa sevgilim olmuştu ve ben ciddiydm bana daha sona iftira attı b*kire değil dedi sonra nişanlımdan ayırdı diye millete söyledi. Oysa öyle bir şey yok. Bir gün yaşattığı acıyı yaşar mı benim şu an bunları paylaşacak kimsem yok çok ah ettim ama o beni suçlu buluyor beni deli etti diyor. Ben sadece sevdim konuşmak istedim işi bile yoktu. Sadece sevgi istedim onunla konuşmak iyi geliyordu bana
Bir gün yaşattığı acıyı yaşar mı?