Sizce vicdan azabı çeker mi ya da yaşattığını yaşayacağım acısını yaşar mı?

5 6 senedir kimse ile konusmadim sosyal medya kullanmadım telefonumda bile sadece onun numarası vardı. Kendisi liseden arkadaşımdi pek konuşamadık mezun olduktan sonra taa ki geçen seneye kadar. Bana mesaj attı wptan birden konuşmaya başladık 1 ay sonra sevgili olduk. Buna baya güvendim bana seni alacam diyordu benim ailevi hayatım biraz sıkıntılıydi seni ordan kurtarcam vs diye umut verdi sonra birden uzaklaştı sürekli ayrılık dile getirdi eski sevgilisinden bahsetti beni o kızla muhatap ettirdi sonradan anladım ki ona inat beni kullanmış beni hiç sevmemiş çirkin bulmuş ama hem o kıza inat hemde öpmek vs için benle konuştu birden ortada bıraktı beni millete söyledi rezil etti arkadaşına numarami verdi abimin arkadaşına şikayet etti. Sonra iftira attı hem namusa hemde nişanlımdan ayırdı diye oysa öyle bir şey yoktu. Beni geçen sene birkac kez aradı çok kötüyüm sana yaptıklarım için falan dedi hakkını helal et dedi ama etmedim beddua ettim tuttu da. Ama 3 ay önce bana iftira attı. Hak helallige çok takılan birisi. Beni abime şikayet ettikten sonra daha aramadım yazmadım o da aramadı sizce vicdanı rahat mıdır çünkü hak meselesini çok kafaya takan biriydi
Sizce vicdan azabı çeker mi ya da yaşattığını yaşayacağım acısını yaşar mı?