Aşk İlişkileri Eski sevgilime yeni yıla girerken nasıl bir mesaj atmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl *yeniyila Eski sevgilime yeni yıla girerken nasıl bir mesaj atmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sedefağaoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Eski sevgilinse niye mesaj atıyorsun ki boş ver yeni yıla bak 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu eski sevgili muhabbetlerini artık bir rafa kaldırsanız çok tatlı olacak sanki 0 0 Yorumla
deathhofangell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yeni yılda mutluluklar dilerim belki artık hayatlarımız bir değil ama dert keder görmeni isteyeceğim son kişisin mutlu yıllar 1 0 Yorumla
queenderlerasko Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bence atma ama atacaksan "2023 le birlikte senide arkamda bırakıyorum 😘" felan yaz öyle uzun uzun, beddua, küfür etmeli bir şey basitleştirir. 1 0 Yorumla
Cigolatadaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ben olsam ana bacı sover ayrılık şakası yapardım belirli bir yılım vardı diyerek sjsjzknwksk ne kadar tatlı olur bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Yusufcem200863 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yeni yılla beraber bende değiştim artık kaliteli mal bakıyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Yeni yıllar de 0 0 Yorumla
roweya Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Attınmı mesaj merak ettim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla roweya +1 yıl aa nededi iyi karsıladımı Yorumla Soran +1 yıl Yeniyila girjcek kadar mutlu değilim dedi yarın buz pateni yapmaya cagiricam Bi ihtimal gelir 4 ay sonra üniversiteye başka yere vidicek son kez şansımı deniyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana bu seneki hediyem bu olsun. Ömür boyu uzaktan bakacaksın bana. İyi seneler. 0 0 Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Bence artık yeni sevgiline mesaj atmalısın 0 0 Yorumla
masörbirbey Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl neden yazacan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeniyila girerken yazacaktım klavye düzeltmiş Yorumla masörbirbey +1 yıl boş ver uazma ec ise Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Soruyu anlamadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeniyila girerken yazacaktım klavye düzeltmiş Yorumla Canselllqx +1 yıl Yeniyıldan tek dileğim sensin bu dileği gerçekleştirebilir misin gibi şeyler Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin @mina koyim de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgilinse niye mesaj atıyorsun ki boş ver yeni yıla bak
Şu eski sevgili muhabbetlerini artık bir rafa kaldırsanız çok tatlı olacak sanki
Yeni yılda mutluluklar dilerim belki artık hayatlarımız bir değil ama dert keder görmeni isteyeceğim son kişisin mutlu yıllar
Bence atma ama atacaksan "2023 le birlikte senide arkamda bırakıyorum 😘" felan yaz öyle uzun uzun, beddua, küfür etmeli bir şey basitleştirir.
ben olsam ana bacı sover ayrılık şakası yapardım belirli bir yılım vardı diyerek sjsjzknwksk ne kadar tatlı olur bilmiyorum ama
Yeni yılla beraber bende değiştim artık kaliteli mal bakıyorum
Yeni yıllar de
Attınmı mesaj merak ettim
Attım
aa nededi iyi karsıladımı
Yeniyila girjcek kadar mutlu değilim dedi yarın buz pateni yapmaya cagiricam Bi ihtimal gelir 4 ay sonra üniversiteye başka yere vidicek son kez şansımı deniyim
Sana bu seneki hediyem bu olsun. Ömür boyu uzaktan bakacaksın bana. İyi seneler.
Bence artık yeni sevgiline mesaj atmalısın
neden yazacan
Yeniyila girerken yazacaktım klavye düzeltmiş
boş ver uazma ec ise
Soruyu anlamadım
Yeniyila girerken yazacaktım klavye düzeltmiş
Yeniyıldan tek dileğim sensin bu dileği gerçekleştirebilir misin gibi şeyler
Senin @mina koyim de
O yazsın sen yazma
Aşk istedim
Atma
atmamalısın