Yeni Yıl Eski sevgiliye yeni yıl mesajı atılır mı? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Eski sevgiliye yeni yıl mesajı atılır mı?#Pikauv#YeniYıl 🎄 Eski sevgiliye yeni yıl mesajı atılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Ne atıcam ya o bana atsn belki yazarm aptallk edip 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır ben atmazdım 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Eski sevgili neden umurunda olsun ki çok saçma Pikauv böyle şeyler yapma lütfen 0 2 Yorumla Pikauv +1 yıl Tamam yapmam hahdj Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂😂 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Niyetin barışmak ise atılır amaa öylesine atılmaz 😄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 339 cevap paylaştı. Atılmaz eski mazi olmuştur 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yok atılmaz. İrtibata bile geçmek saçmalık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne atıcam ya o bana atsn belki yazarm aptallk edip
Hayır ben atmazdım
Eski sevgili neden umurunda olsun ki çok saçma Pikauv böyle şeyler yapma lütfen
Tamam yapmam hahdj
😂😂
Niyetin barışmak ise atılır amaa öylesine atılmaz 😄
Atılmaz eski mazi olmuştur
Yok atılmaz. İrtibata bile geçmek saçmalık
atacak kadar s. lağı vardır eminim