Çok sevdiğim birini çok kırdım ağır konuştum baya ağır hemde oda beni engelledi ama çok pişman oldum söylediklerimde haklılık payı vardı haklıydım ama onu kırdığım için kendimi mutsuz hissediyorum uykularım kaçıyor desem yeridir gönlünü almak için iş yerine üstünde özür notu olan bir pasta mı göndersem acaba? Lütfen yardımcı olun kendimi nasıl affettirebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Tam olarak aranıza neler geçti neler yaşandı bilmiyorum ama eğer fazla ağır konuştuysan gönlünü almak birazcık zor olacaktır. Bu süreçte aslında ikiniz de birazcık birbirinizden ayrı kalıp kafanızı dinlemenize fayda var. Düşündüklerim ve yapmak istediklerin fazlasıyla mantıklı.
En azından bir adım atmak ve durumun farkında olduğunu gösterip bir özür dilemek bile bana göre çok büyük bir adım olacaktır. Sen kafandakileri faaliyete geçir affeden ya da affetmez artık onu kendi bileceği iş.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle ali cengiz oyunlarına gerek yok efendi erkeklerinde gurur vardır, keşke kırmadan önce düşünseydin olan olmuş sahiden seviyorsan gerekirse önünde diz çöküp samimi (gerçekten samimi olması çok önemli) bir özür dilemen yeterli ama bir daha yapmaman da gerekiyor ki günümüzde kızlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar para yüzünden ve siz kızların isteği para bir efendi erkekte yok diye o erkeğin ne hissettiğini gerçekten bir düşünün azıcık empati yapın her şey para değil...
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence öncelikle bu tarz bir şey bir daha yapmayacağınıza dair söz vermelisiniz ama haklılık payınızın da olduğunu dile getirmelisiniz. Böyle bir durumla bir daha karşı karşıya gelmeyeceğinizi ve elinizden geleni yapacağınızı yine de belirtmelisiniz. Dediğiniz gibi iş yerine üstünde özür notu olan bir pasta göndermek çok şık bir davranış olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
sakın öyle bir şey yapmıyasın pastayı suratına atar çok kırılmışsa eğer zamanla yavaş yavaş gönlünü alıcaksın biraz zor ama zamanla ama şöyle bir şey var erkeklik gururunu kıracak bir şey demişseniz ya da yapmışsanız çok zor hatta onutun üzerine bir bardak soğuk su için
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılO sizin gönlünüzü alsın.
00 Yorumla Kalbini kıran şey tam olarak nedir bilemiyorum fakat erkeğin erkeklik gururuna dokunacak bir söz söylediyseniz o noktadan sonra hiç bir şey onu gönlünü alamaz ama konu farklı bir şeyse yapman gereken şey bu olan olaydan dolayı ona pişman olduğunu samimi şekilde belli etmen gerekiyor.
50 Yorumla
+1 yılKeenks bu konuda sen haklısın, üstüne de aldatmış ve sende enayi gibi affetmişsin.
Fıtratına uygun değil falan varya heh işte o konuyu çok iyi anlıyorum eski benle aynı konu fakat sonra dedim ki? Ben niye üzüleyim awq
Bana acidilar da mı ben acıyorum karşıya. Her zaman aldığın kadar ver, sen daha çok kaybedersin. Asla ama asla gidip gönlünü almaya çalışma, ya kanka kaybetmekten korktuğun adama bir bak seni aldatmış la alo uyansana awq
Hayır çirkin olsan da korksan yine mantıklı değil de hani anlarım niye affetmeye çalıştığını ama taş gibi kadınsın kendine gel awq10 Yorumla
+1 yılBir erkeğin onuruna gruruna dokunacak sözler eder ve davranışlar sergilerseniz bunun özrü olmaz. Bazen öyle çirkefleşebiliyorki kadınlar ağzından çıkan sözlerden bir haber sadece saldırma moduna geçiyor. Hiç bir şey yapma bence bir insana saygın kalmadıysa ağır sözler edecek kadar nefret doluysan çabalamamalısın.
26 Yorumla
Soran+1 yılYalnız pardonda beni aldatan oydu hayatımda kimse yok derken orsplarla resim çektirip sosyal medyaya yükleyen oydu daha çok şey var bilmediğiniz öğrensen az yapmışsın dersin
Soran+1 yılBen bunlara rağmen hala onun gönlünü alma derdindeyim
- +1 yıl
Bunlara rağmen hala gönlünü alman çok manidar oldu. boş ver bence bu kadar şey yaptıysa gidip gönlünü alacağız biri değil demektir yanlış yapan insanlara edilen sözler haktır. Ben genel yorum yaptım size özel değildi. İçeriği bilmediğim için yoksa kesinlike sizin durum çok farklı.
Soran+1 yılAma ben kırdığım için çok mutsuzum karşımdaki kim olursa olsun kırdığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum haklıda olsam özür dileyen insanım düşünmekten uyuyamıyorum
- +1 yıl
Bende de var bu huy ama boş ver bu kadar şey yapan birine asla acımamalısın
- +1 yıl
Duygularıma tercüman olmuşsun özelliklede "Bazen öyle çirkefleşebiliyorki kadınlar ağzından çıkan sözlerden bir haber sadece saldırma moduna geçiyor. " burada
Sen ona haksizlik etmemissin dediklerine gore.. Ondan hak ettigini alamadigin icin uzulmussun ve onu kirdigini dusunup onunla konusmaya calisarak bekledigin tavri alabilir misin aslinda bunu dusunuyosun. Sana kotu davranan birinden ozur falan dileme sakin. Sacmalik olur bu. En iyisi onu takmamak. Kendi haline birak yazarsa yazsin yazmazsa da boş ver.
20 Yorumla
+1 yılCilve yap ama 18 lik cilveler değil bebeksi cilveler mesela "kocacım seni çok seviyorum ha 🙃" felan.
45 Yorumla
Soran+1 yılOnunla olacak bir şey değil çünkü aramızda ki sorun baya ağır
- +1 yıl
Çicek al karşısına çık erkekler ilk çiçeğini mezarda alırmış ben ölmeden önce al istedim kıymetini bilmem için ölmene gerek yok sevgilim felan de. Ama çiçeği gönderme sen kendi ellerinle ver kendi ağzınla de bunu.
Soran+1 yılYüzüme bakmaz kendi elimle verirken alıp çöpe atarsa bu kez daha çok kırılırım
- +1 yıl
Güzel bir öneri ama içinde gerçek bir samimiyet yoksa hiçbir işe yaramaz, kızların gururu kırılınca dünya yanabilir oluyor. Erkeklerin (Tabi gerçek efendi erkeklerin) gururunu hiçbir kadın düşünmüyor. Bu da beni çok üzüyor...
- +1 yıl
o çocuk gerçek bir efendiyse sana sapıkça ilişmediyse ve sende GERÇEKTEN seviyorsan onun için gururunu ayağının altına alacaksın...
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakinleşmesini beklemek. Bir erkeğin kalbi kırıldığında sıcağı sıcağına özür dilememelisiniz, kendinizi unutturacak şekilde ortada gözükmeyin bir kaç zaman sonra zaten sizi özleyecektir özrünüz kabul görür.
20 Yorumla
+1 yılHaklı olduğuna inanıyorsan peşine düşme bırak kalsın Sadece bu sana ders olsun Bir daha insanları kırma haklı olsan bile sus Kapıyı kapat ve çek git Eğer konuşmaya devam edersen pişmanlık yakanı bırakmayacaktır
20 Yorumla
+1 yılSadece kırdığın yerden toparlayabilirsin
00 Yorumlanerde yaşadığını biliyorsan evine git konuşabilir miyiz de. Ama ortak arkadaşınız varsa ilk onun yardımıyla ulaş sonra da sadece ikinizin yalnız kalabileceği bir yerde konuş onunla. Ne kadar pişman olduğunu söyle.
10 YorumlaOnlar kırınca hiç yazmıyorlar. Trip çekemem diyorlar. Düzelince kendisi yazar diyorlar. Umursama bu yüzden.
216 Yorumla
Soran+1 yılAma böylede çok huzursuzum yaptıklarım da söylediklerim de yanlış yoktu çok tarttım ölçtüm acaba ben mi yanlış yaptım dedim ama haklıydın neden kırdığım için kendimi bu kadar huzursuz hissediyorum kendimi bilmiyorum
- +1 yıl
Çünkü kadınsın sana yapılınca nasıl mutsuz oluyorsan yaptığında da mutsuz oluyorsun. Oysa onlar yapınca hiç umursamıyorlar kadının duygularını trip çekemem diyorlar. İnan peşinde koşunca daha çok nazlanır erkekler. Umursama sen daha değerlisin. Onlar nasıl düzelince yazar diyorsa sende aynısını düşün, düzelince yazar. Hem umursamadigini fark edince kendi döner.
Soran+1 yılDönmez söylediklerimi kime söylesem dönmezdi ayrıca engelledi beni
- +1 yıl
Düşünerek yazmışsın zaten ve belli ki hak etmiş. Senin açından da hata yapmış böyle bir adamın gönlünü almaya çalışma. Daha çok yanlış yaparsa ne olacak senin yazmana güvenip? Şuanda sıcağı sıcağına olduğu için çok takıyorsun. Biraz zaman tanı kendine, 1 hafta hatta 1 ay. İnan ben unutamam dediğim kişileri günlerce düşündüm. Hep mesaj kurumu profillerini kontrol ettim. Hiçte umursamadilar hiç mi aklına gelmem hiç mi umrunda değilim diye çok düşündüm. Ama kendime haksızlık ediyordum düşünerek. Bende onlar kadar kıymetliyim neden onlar yazmıyor ben adım atıyordum ki. Sana tavsiyem fazla değer verme değeri buruşturup çöp ediyorlar çünkü
Soran+1 yılEvet maalesef bunu bildiği için beni hep görmezden geldi.. şey sorucam sonradan geri dönen oldu mu peki sana
- +1 yıl
Bunu yapma işte senin yazacağını bildiği için trip atıyor kendini ağırdan satıyor. Kimse geri dönmedi maalesef ilk günler heyecanla bekledim en ufak mesaj ya da takip isteği olunca hemen bakardım. Zamanla bıraktım ama aramalardan sildim gözümün önünde olmayınca daha çabuk unuttum. Onlarda devam ediyordur yoluna pişman olan yok henüz 😊
- +1 yıl
Onlar diyerek genelleme yapma birde @selinselin01 arkadaşın durumunda aldatmada varmış ve biraz sana katılıyorum
- +1 yıl
@melins Yanlış anlama sana o kafandaki şekilde yazmıyorum bana bunun açıklamasını da yaptırdınız ya... ben öyle biri değilim ve siz kadınların sürekli pislik erkekleri tercih etmeleri ve onlardan darpe yiyip sizi ağlatmaları ayrı birde yineee sizin böyle bir durumdan sonra genelleme yapmanız (üstüme alınmamaya çalışıyorum) benide o pisliklerle aynı kefeye koymanız aşırı üzüyor...
- +1 yıl
@Soylu_Orgun hiçte pslik gibi durmuyor o erkekler. Anlayamıyorsun kimsenin anlinda yazmiyor. Öyle kötü çocuklar gibi bıçak çakı taşıyıp ben kötüyüm demiyorlar. Hani erkekler ilk adımı kızlarda atsın diyorlar. Atıyoruz düzgün gördüğümüz erkeklere sonuç bu oluyor. Herne kadar düzgün olsalarda nefislerine düşkün olup bu kadınlara değer veriyorlar.
- +1 yıl
@melins Kendini avutmaya çalışıyorsun, aslında herkes gerek beden dili, gerekse konuşma dilindeki kendi olamayan yapmacıkla birazcık belli eder, siz görmek istediğinizi görmek istiyorsunuz ta ki algınız değişene kadar sana bir örnek vereyim ben silahları çok severdim (şimdilerde nefret ediyorum) silahın içinin boş olduğunu ilk bakışta anlayamazsın algını başka tarafa çevirip tekrar silahı kontrol edersen ikinci bakışında anlarsın, bazen görmek istediğimizi görürüz algımız değişene kadar
- +1 yıl
@Melins şu an bu cevabı sırf bana cevap olsun diye düşünmeden yazdığına emin ve evet ben sapık değilim IQsu düşük olan ve senin dediğin ortalık kadınlarıyla işim olmadı olmazda... Gerçekler de bunlar değil kendini kandırıyorsun topluluk nereden gidiyorsa orası doğru değildir bir şey daha azıcık zekiysen yazmadan önce düşün sana ve şahsına bir şey söylemedim
- +1 yıl
Benim kaymıyor 😌 nokta
+1 yılÖyle manipüle etmiş ki haklısın ama özür dileyen de sensin bravo vallahi 🤣🤣🤣😄gönder pasta gönder hediye de al çelenk yaptır kuzu
32 Yorumla- +1 yıl
@melisssaaaakck kuzum
- +1 yıl
@melisssaaaakck medaja bakar mısın aşkı pls
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam olarak ne yaptığı için onu kırdığına bağlı... Eğer sen haklıysan geri adım atmamalısın sonra aynı hataları dozunu artırarak devam eder.
17 Yorumla
Soran+1 yılTamam kısa özet geçeyim o... Bile saygı gösteren adam beni insan yerine koymadı
Soran+1 yılBirini kırmak bana göre değil birini kırdığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılEvet tam olarak yaptığım şey bu hep o üzülmesin ben üzüleyim dedim
- +1 yıl
Bu da çok güzel bir detay
Hakliysan hissetme bence ama ne desemde kendinizi sevemeyeceksiniz bir türlü
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyım bu konuda şüphem yok ama birini kırmak fıtratıma uygun değil birini kırınca uyuyamıyorum düşünmekten
Özür dilemeyi bilmek hatanı anlamak bir erdemdir. Üstelik sen haklı olduğunu düşünüyorsun, o halde gerekeni yap anlamıyorsa keyfi bilir. Israr edersen değerin kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilerimde senin kadar güzel bir kadın... Yani haksız bile olsan... Kırılabilir tabiki ama sana nasıl karşı koyabilir ki bir insan? Bir gülümsesen yeter bence
00 YorumlaGözlerinin içine bakıp onu istediğini söyleyerek kucağına oturmak ve boynumu öpmek
341 Yorumla
+1 yılKim bilir ne bokluklar yedin. Halen daha haklılık payı var yazman da cabası. Türk kızlarını sevmiyorum awk
00 YorumlaSeni aldattıysa sen de bu yüzden kötü konuştuysan niye özür diliyorsun ki anlamadım özür dilersen kendini haksız çıkarmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka bir numaradan aradım ben aynısı geldi maalesef başıma emin ol o da çok üzgündür, ben ağlamıştım kendimi ifade etmiştim biraz da engellediği için sinirlenmiştim hatta :) sonunda tatlıya bağlandı tavsiyem aramandan yana yine de sen bilirsin
00 YorumlaErkeğin kalbi kırıldıysa eskisine ya hayatta dönmez ya da dönse bile eskisi gibi olmadığını hissettirir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Benimle yazış sevgili ol sonra yazışmlarımızı ona göster bu adamı sana daha çok bağlayacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBörekler aç, kek yap, pasta yap diyecektim sen demişsin zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir boyun, bir ense, bir kasık, bir koklama, bir elleme, bir dudak. Oldu bitti bile...
50 Yorumlahâlâ haklıydım diyorsun önce kendinizi değiştirin sonrası kendiliğinden gelir
00 Yorumla
+1 yılBence müsait zamanda kahveye çağırıp yüzyüze konuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlık sinir ve düşüncesizlilikle olduğunu söyleyin vs.
00 Yorumla
+1 yılHediye al mesela uzun süredir istediği bir şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kız mı gönlünü alamıyor bunun pek çok yöntemi var ama en iyisi
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun nedir anlatır mısın
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Bu erkekle ne kadar yakındınız ve ne yaparak gönlünü kırdınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani ne dedin de kırdın ki tipiyle ilgilimi neyle ilgili
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir tarçınlı cevizli kek birde çayla kedi gibi oluruz o kadar alçak gönüllüyüz diyebilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin için geçerli o
+1 yılDümdüz ilerle camiden sağa yap orada yol ayrılıyor birine git
01 Yorumla- +1 yıl
Navigasyonda açabilirsiniz düşünmemişim çok pardon 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılMäl misin birak o ozur dilesin senin gonlunu alsin
davarlik yapmasaydi duzgun dursaydi
ne dediysen hak etmistir
Erkeklere ne soylersen soyle hak ediyolar
02 YorumlaBiraz zaman geçsin söylediklerinizi bir hazmetsin ne yapacaksanız sonra yapın. 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO gemi kaçmış. Keşbişler olsun bi erkek kolay kolay engellemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzür dilemelisin, kendini affettirmek için elinden ne geliyorsa yapmalısın
18 Yorumla
Soran+1 yılAma aramızda ki sorun baya ağır çok ağır şeyler söyledim hak etti ama benim içim rahat değil
Cevap sahibi+1 yılBak kızım ölümden başka herşeyin çaresi vardır. ☺o yüzden illa ki affeder
Cevap sahibi+1 yılGönlünü kalbini kırmamalısın yazık
Soran+1 yılAma çok kırdı beni hatta aldatmıştı beni ben affettiysem oda affetmek zorunda
Cevap sahibi+1 yılBak bence affetmemelisin seni aldattıysa seni gözden çıkartmış demek ki aldatmış sen neden hala devam ettiriyorsun? 1 kez aldattıysa hep aldatır uzaklaş
Soran+1 yılBilmiyorum sanırım bu konuda sorun bende kaybetmemek için yapıyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılCanım bak o seni kaybetmek istemiş aldattı seni uzatmamalısın ayrıl gitsin.
- +1 yıl
sorunun başında aldattığını söylesen ya niye bu kadar çekinirsin ki işte aldatma durumu işi bozar hiçbir şey yapma için rahat etmiyorsa ettiğin laflardan dolayı kendine yakıştıramadığın için özürünü dile ama affetme, affedersen yaptığı şeyi daha dikkatli sana belli etmeden tekrar yapar
Kirmasaydin ben olsam kesinlikle seninle daha da sohbet dahi etmemm ne kadar hakli da olsan da senin yuzune dahi bakmazdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşşak bir erkek ise geri dönüpte bakmaz... Kadınlar bir kere yaınca hep yapar... O yüzden 2. şans kadına verilmesine gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKırılan kalp tamir edilemez eğer inatçı biri ise çok zor gönlünü alman 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Özür falan dilemeyin yeter ya haklıysan o senden özür dilesin ok. Kendinizi düşürmeyin artık bu kadar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@perruches maalesef ben de bunu yaptığım için hayatımdaki insanı kaybettim. Eğer haksızsanız özür dileyin ama değilseniz lütfen özür dilemeyin. İnanın o insanı daha çabuk kaybediyosunuz
Cevap sahibi+1 yıl@perruches aynen öyle yapıcaz 👊🏻👊🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılcidden 33 yaşındamısın çocukmusun bu nasıl soru
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet 33 neden ki 🤔 soruda ne var üzülmüş olmam normal olamaz mı
Cevap sahibi+1 yıl17-18 yaşındaki ergen kızlar gibi bir soru olmuş
Soran+1 yılAma onu kırdığım için üzgünüm ve gönlünü almak istiyorum haklı bendim ama kendimi kötü hissediyorum maksat rahat uyumak uykularım kaçıyor anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılçocuk ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılSpor hocası ben tarla işçisiyim
Cevap sahibi+1 yılTarla işçisimi Jannxnsnxnsnznanxnsnznsz
Cevap sahibi+1 yılSpor hocaları biraz sert mizaçlı olurlar bilemedim şimdi
Soran+1 yılTarla işçisi olmak komik bir şey mi?
Cevap sahibi+1 yılestafurullah komik maksatında demedim bunu şaşırdım sadece
Soran+1 yılNeden şaşırdınız ki işimi seviyorum keyf veriyor bana 🤗
Cevap sahibi+1 yılgüzel ve dominant bir kadınsınız ne bileyim böyle dışarıdan bakınca avukat falan sandım sizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİs yerinde ortam museitse ne iş yapıyor bilmiyorum ama
07 Yorumla
Soran+1 yılSpor hocası
Cevap sahibi+1 yılOrtam müsaitmis gönder bence iyi düşüne ama notta ekle
Soran+1 yılNot eklicem evet 🥺 ama kabul eder mi çöpe mi atar bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuyu tam anlatırsan daha detaylı yorumlamaya çalışa bilirim
Cevap sahibi+1 yılAma suanki beldigimle daha fala yorum yapmam yanlış olur
Soran+1 yılTakip ederseniz anlatırım çünkü gizli üyesiniz ben yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTakip attım
+1 yılYani bilemiyorum açıkçası ve ben küstükten sonra bir daha da uğraşmam numarasını silerim ya ne varsa silerim engellemem ama işte cevap vermem yani gerek yok ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalp kırmak kolayda tamiri öyle kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel bir kız arkadas ile tanıştır sevgili olsunlar
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla aldatmamışsın ama bir yoruma resmimi çekti yazmışsın nasıl oluyo ne resmini çekti
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki durum nedir tam olarak ilişki durumu yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik ama o... Bile saygı gösteren adam beni insan yerine koymadı
- +1 yıl
Burdan yazamayacağım bir şey diyecem
+1 yılOna senin ona güvendiğinin hissini vermelisin bunu yaparsan seni bırakmaz ezdirmez
00 Yorumla
+1 yılSirnasarak şaka yaparak onu güldürmeye çalış ve bu şekilde gönlünü al
00 Yorumla
+1 yılBence bir daha sana donmesin, erkegin kabasi çekilmez fakat kadının agresifine hiç tahammül edilmez
00 YorumlaNe yaptigini bilmiyorum ama cok kirildiysa isin zor
00 YorumlaHiç bir zorluğu yok biraz sev biraz ilgi göster üstünü biz tamamlarız be arkadaş
00 YorumlaBu kadar güzel olmak zorunda mıydınız ya. :)
00 YorumlaBir kutu baklava alın
01 Yorumla
Soran+1 yılİçi boş olandan mı malum pahalı 🤣
+1 yılKocan değilse zor
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım maalesef 🥲
- +1 yıl
Üzücü
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1 yıldır uğraştım hala gelgit yaşıyor. oğlak burcunda hiç uğraşma boşa
02 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcu maalesef ama çok fazla egoya sahip
Cevap sahibi+1 yılBen neler yaptım tamam diyor 2 sonra sen bunu dedin inşaallah seninkinde öyle olmaz
+1 yılKadınlığını kullan
09 Yorumla
Soran+1 yılOnunla olacaksa hiç olmasın anlık olur sonrasında arkasını döner gider bir daha selam sabah olmaz
- +1 yıl
Tanımadığın birisi olsa dediğin gibi anlık olur ama sen şöyle güzel akşam yemeği hazırlanan iki kadeh şarap sonra yakınlaşan gecelikle sabaha barışmış olursun
- +1 yıl
Bana yapılsa ben barışırdım şahsen
Soran+1 yılHaha adam benim yanıma gelmeye üşeniyo
- +1 yıl
Oha ya sizin gibi kadınların değerini bilmiyorlar ya deli oluyorum
Soran+1 yılElinde çok var kadın ama nedense hepsi de benden aşağıda
- +1 yıl
Bişey sorucam ya sen bu güzellikle nasıl üzülebiliyosun 😅
Soran+1 yılBilmem her şey güzellik değilmiş demek ki
- +1 yıl
Ama ben hissediyorum kalbin de güzel senin
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılDilin kemiği yok insan konuşurken düşünmeli
06 Yorumla
Soran+1 yılAma hak etmişti
- +1 yıl
Olur mu hiç öyle:)
Pisman olmuşsun ama hala hak etti diyorsun :)
Soran+1 yılAma ben hayvana sesim yükselse onda da böyle üzülüyorum
- +1 yıl
O da güzel:)
Iste sesinizi yükseltirken düşünün:)
Bağırarak konuşulduğun da da kimse korkmuyor ki :)
Yani konu neydi bilmiyorum ama bir başkasına hakaret ettikten sonra üzülmek de gereksiz ya da o kisi hakaret listesinde olmamalı:)
Soran+1 yılO... Bile saygı gösteren adam beni insan yerine koymadı daha ne olsun
- +1 yıl
Iste o zaman kendine saygi duy ona söylediklerine üzülme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMidesinden geçiyor gönlü
10 Yorumla - Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026