- 11 ay
Valla knk kim ne derse desin herkes nasibine kadar koşar. Ama sen Dua etmeyi bırakma. Elbet her süreç sonsuz olmadığı gibi bu da sonsuz değil bir noktada bitecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah, vardır Allahın bir bildiği elbet. Allah gönlüne göre versin ☺️
019 Yorumla- 11 ay
Kızlar paran varsa bakarlar bu kadar net yani
- 11 ay
Tabi ki yuzde 99 a yuzde 1 diyelim o zaman
- 11 ay
Ben demiyorum bunu kizlarin kendileri diyorlar para bide sey cok onemli diyw
- 11 ay
Tabi ki herkesi bir turmak gibi düşüncem olamaz sadece büyük bir cogunlugun o sekilde olduğunu anlatmak amacim vardi ikincisi o seyin ne olduğunu acik acik burdan yazasam ki dm yazarsan 2 dk ordan cvp vereyim sonra silersin yine
- 11 ay
Ne anladim acaba bende cok merak ettim simdi 😄
- 11 ay
Olabilir yani doğrudur kizlarin onem verdiği ikinci sey olarak karaimiza cikiyor evet aynen beb takio edim dedim sizi bu arada
- 11 ay
Tabi ki anlayisla karsilarim neden karsilamayim ki o zaman sen yaparsin ben kabul ederim dwmokraside care tukwnmez yani😄
- 11 ay
Hani bi atasozu vardir bilirsin muhakkak olu rahmet bulsunda nasil bulursa bulsun.. yani ben teklif edim sen kabul etme sen et ben kabul edeyim falan 😄
- 11 ay
Tabi canim umitlendim beklenti icine girdim elimde telefon dort gozle bekliyorum 😄
- 11 ay
Musade senin tabi ki bye bye
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öğretmensin sen azıcık kendine önem ver ne bu özgüvensizljk
01 Yorumla- Soran11 ay
Atanmış değilim ama
- 11 ay
o degılde anneın sana oyle demesı acayıp sacma ben olsam hıc yuz vermem bıle anneme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye evlenmesin abe bu işler nasip kısmet 👍
01 Yorumla- Soran11 ay
Sahi nasip kısmet mi ailem sana kimse kız vermez diyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vardır bir kısmetin kimse bekar kalmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Kaderde varsa olur niye olmasın
00 Yorumla- 11 ay
Nasip meselesi bu isler
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
zamanı gelmemiştir henüz
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)11 ay
Nasip kısmet, benimde aynı
00 Yorumla - 11 ay
Tavlamaya çalış birilerini
00 Yorumla Sen sadece dik dur evlenirsin
01 Yorumla- Soran11 ay
Nasıl peki
- 11 ay
Evelenir
00 Yorumla Üzülme abi bak keyfine takıl ne evlenmesi:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi