AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmadı. Öyle birisiymiş gibi hissettirdi. Ve herkese de böyle bir eş nasip olmamalı...
Dürüstsün vesselam…
Böyle güzel seven bir insan karşısındakini adam edebilir ama karşısındaki adam olana kadar o sevenin yüreği parça parça olur sevenin harcı ezilmek olmamalı.
oldu da sanal alemdeydim kendimi yalan bir profille tanıttım. adam bana değil yarattığım kadına körkütük aşık olmuştu
Sonuç
Şu an napıyo adam :((
adam platonik bir şekilde takılıyordu sürekli beni takip edip aşkını haykırıyordu ki gerçekti. aşırı derecede ilgiliydi artık delirmiş gibi evlenmek istiyordu deliler gibi aşıktı anlayacağınız
ben de ona bazen umut verdim bazen uzak durdum. ne zaman istemiyorum desem daha çok ilgileniyordu hep hatayı kendinde aradı. 3 sene fake olarak onunla konuştum en sonunda baktım ki ona eziyet ediyorum
Üzüldüm adama. Sen naptın evlendin mi?
çok önemli bir işim var 15 güne geleceğim telefonumla ilgilenemem diye yalan uydurdum tüm hesaplarımı silip çıkıp gittim adamın hayatından
Hiç buluşmadınız mı?
@AReckless hayır adam beni öyle çok seviyordu ki maymun olsam vazgeçmezdi
@AReckless niye
Tamam boş ver ya da iyi geceler
Bunu yapan tek kişi değilmişim aynı durumu yaşadım çok üzücü aslında
@Disiaslanımben yaaa sen de mi yaptın
@Disiaslanımben acımasızsınız.
Ay sımdı dusununce hem komık hem cok uzucu gelıyo ama yaptım vala cok sacma sekılde sakasına baslayan bıseydı hakkını helal eder ınsallah
@AReckless yo degılım oyle oldu oyle gelıstı
@Disiaslanımben inşallah eder ben de çok üzüldüm kahrolduğunu da biliyorum bir süre gözlemledim belki bana düşman kesilir diye düşünmüştüm ama helak oldu adam
Itıraf ettın mı sen ya ben hala dıyorum acaba desem ne yapar dıye de yazık olur heralde cok uzulur kaldıramaz gecmıste bısey ama yınede vıcdan yapıyo ınsan
@gizli kusucam
@Disiaslanımben itiraf etmeden tüm hesaplarımı silip gittim. vicdan azabı çekiyorum hala ama söylemem asla. söylersem affeder beni. bunun yüküyle yaşayamam
Affetmesı degılde aslında kendını cok s. lak hısseder dıye dıyemedım bende okadae ıyı bırı oldugunu bılsem en basından derdım ama ıste tanımadanda bılemezdık kı sonucta ıslerın oraya varacagını degıl mı en guzelı aslında bısey demeden cekıp gıtmek bende oyle yapmıstım hayatlarına mutlu devam edebılırler ınsallah
@Disiaslanımben inşallah ederler sadece onu da kandırmadım ben sanal dostlarımı da hep kandırdım aynı mantıkla. sadece sanaldakilere güvenmediğim için söylediğim küçük bir yalanla başladı büyüdü her şey. feriha gibi oldum
Iletısımını kestıysen kendıne de yuklenme ne dıyım o sekılde olmasınında sorumlusu sen gorunsende degılsın ıste guvensızlık vs bısuru sebebı var bılseler belkı degıscek durum belkı degısmyecek ama olan olmus
@Disiaslanımben biz de haklıyız nerden bilelim sapık tacizci olmadığını
sadece bunla avunuyorum
Isın kotusude vallahı gercek sekılde tanıssam oyle ıyı ınsanlara denk gelmezdım gelmedımde hıc ama o hesapla okadae ıyı ınsanlae tanıdım kı sjsjs evrenın bı oyunu sankı bu da bıze attıgı bı kazık tabı
@Disiaslanımben cidden öyle oldu ya. bir kızla tanıştım ben başta isim okul falan sordu hepsini yalan söyledim güvenmediğimden. kız kardeşim gibi oldu resmen. bu çocukla aynı ortamdaydı o da. mecburen onu da aniden terk ettim
geri dönüp söylesek ne hissederler acaba :(
Al ıste bak sana da olmus ıste onları kendımız olsak tanımazdık belkı ya da ıyılere denk dusmezdık sjsj o hesapla oyle ıyı ınsanlar tanıdım ko bazısı hala arkadasım hesaba gırmıyodm bıle kac sneedır bı baktım sneelerce yazmıslar unutmayp cok guzel dostlarım oldu ama yalandan ıbaret
@Disiaslanımben nasıl terk ettin sen
Arkadaslarla arada konusuyorum nasılsın ıyımısın dıye sadece ıste o sahsıda senın yaptıgından bı tık kotusu sekılde mesajlasırken gayet ıyı hosken hersey anıden bana durustluk perılerı geldı ve nereye kadar surecek kı dedı dırekt engelledım yaslanınca nasıl olcagımzdan falan konusuyoduk o sırada
@Disiaslanımben çok kötü bi durum hissettikleri düşününce ya
sanaldan kimseye güven olmaz diye boşa demiyorlar:D
Inan bende dusunuyorum ama kendısını canım yerıne koymusum dıye dusunecek benı affetmesını gectım etmesın hakkı ama o bu kandırılmıslıgı nasıl sındırecek dıye dusunuyorum senınde aynı sekılde sındırebılır mı kı bılse?
@Disiaslanımben benimki sindiremez galiba çünkü onunla o kadar özel şeylerimizi paylaştıkki
karşındakinin tamamen yalandan ibaret olması ne kadar zor gelir affetmez benim kız arkadaşım
ama platonik olan çocuk kesinlikle affeder
Affedılmektw yuk ya ınsana ne bılım ben olsam affedemezdım aklıma gelırdı heralde bu sekılde en azından ıyı kotu devam ederler ogrenınce affetselerde ıclerınde kalır hep o yalan
@Disiaslanımben aynen daha mantıklı. hem biz haksız değilizki sanalda binbir türlü insan var
Oyle tabı yoksa boyle olcagını kımse bılemezdı karsısına hıc ıyı ınsan cıkmamıs kısılerıde yargılamamak gerekır
olmadı, olamazda. çünkü seviyorum diyenler sadece yatak için geldi bana ve bu durum erkekler tarafından çok güzel görünsede göründüğü kadar güzel değil..
Yok daha neler kim neden beni bu kadar sevsin ben de kimseyi sevmem bu derece.
Hiç bir zaman
2021-2022 yıllarında vardı biri
Olmadı olacağını da sanmıyorum herkesin işi gücü var kim uğraşacak
Oldu maalesef
Ya zaman yanlış olur ya insan
@Biturkiyemvar yanlış zamanda yanlış kişiyi sevmek mutsuzluk ve pişmanlık sağlar
@Hoplatır biz ancak züğürt tesellisi yaparız
Doğru zamanda yanlış kişiyi sevmek yerine yanlış zamanda doğru kişiyi sevmek lazım
Hiç olmadi
Olsa keşke
Olmadı
Hiç olmadı
hiç olmadı sevgilim