Neden karşıma böyle evli biri çıktı da ven aşık oldum ya da neden aşık olduğum kişi kaderimde evli birine rastladım
Ben de istemezdim evli birine aşık olmamayı neden aklımda o var şu an
Neden karşıma böyle evli biri çıktı da ven aşık oldum ya da neden aşık olduğum kişi kaderimde evli birine rastladım
Ben de istemezdim evli birine aşık olmamayı neden aklımda o var şu an
Şimdi çok farklı bir konu aslında sorduğun şey onuçta bu bir aşk aşk olduğunu zannediyorsun Ama bir elektriklenme alıyor İnsan ilk duygular elektriklenme oluyor aşk zamanla gelişen ve duygu bir sürecin geçmesi gerekiyor evli kadına veya evli erkeğe aşık olmak maalesef bazen olabiliyor ve de insanı bayağı yıpratıyor zor bir durum ama şöyle düşün kendine de şu soruyu sor her zaman niye ben evli bir kişiye aşık oldum veya niye böyle bir kişi benim karşıma çıktı bu sorgulamayı bir yapabiliyorsan içinde ve buna cevap verebiliyorsan aslında kendinin kendini tedavi etmesi gibi bir durum oluyor bu yani Bu duygu halinden de kurtulmak gerekiyor çünkü sonuçta evli birisine aşık olmak onaylarsa ve onaylamazsa o senin kendi seçim Ama bunun sonu nereye varacak şöyle düşün sen o kişiyi istiyorsun ama o kişi evli peki o adam evliliğinde mutlu mu eşinden ayrılacak mı veyahut da seninle yakınlaşması evliliğin bozulmasına neden oluyor bu konuyu çok kapsamli ve derin olarak düşünmen gerekiyor
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için
Çok düşündüm eşini Cook seviyor uzun yıllardır evli üstelik çocukları olucak ve çok mutlu hâlâ ilk günkü gibi eşine değer veriyor
Amacım asla o insanı ayartmak değil yanlış yola sokmak değil insanların hem kul hakkına hemde mutluluğuna bozmak değil
Bu kişi benim varlığından haberi yok
Amacım neden bu duygudan kurtulamıyorum
bu kişiye takıldım neden böyle biri karşıma çıktı neden duygularımı kontrol edemiyorum neden aşk denen bu illet benim elimde değil kontrolünde değil neden aşık olduğumuz kişileri seçemiyoruz neden neden ve dahası neden
Ben de size ayrıca çok teşekkür ediyorum nazik görüşleriniz için aslında Siz kendinize çok üzüntü ekliyorsunuz farkında olmadan neden diye sorarsanız çünkü sonuçta sevgi ve aşk karşılıklı yaşanan bir duygu ve de siz tek taraflı aşıksınız ve karşı tarafın bundan haberi yok aslında olmaması da çok daha iyi bir ailesi var çocuğu olacak diyorsunuz bunlar tabii ki çok özel durumlar o nedenle şöyle düşünün yaşadığımız hayatı tamamıyla seçebiliyor muyuz veya karşımıza çıkan insanları seçme şansımız olabiliyor mu bazı zaman bazı şeylerin Kader olduğunu işte burada insan daha iyi anlıyor ama şöyle bir şey öğrenmiş oluyorsunuz Aşkın ne kadar güzel bir kavram olduğunu sizin platonik olarak sevdiğiniz kişi de bunu gözlemlemiş oluyorsunuz Bu da size ne öğretiyor sizi gerçekten sevecek bir insanın karşısına çıkması ve onunla bir mutlu bir hayat sürmesine neden olacaktır asla kendinize suçlamayın maalesef herkes herkese tutulabilir aşık olabilir sevgidir bu sonuçta veya insan belki de o kişi de kendini daha mutlu hisseder Ama tabii ki attığımız adamın her şeyin bir adım ötesini düşünmemiz gerekiyor
En azından farkındasın yanlış dişündüğün ama hisler öyle düşüncelerle olmaz onlar başına buyruk😅bırak kendini biraz üzül biraz acı çek ama emin ol bitecek kötü değilsin olmuş birkere yavaş yavaş çıkacak ruhundan
Cevap
2Cevap
Dünyanın en çok seven kişisi olarak seçilmiş olsaydım evli olduğunu öğrendiğim an o sevgim tamamen biterdi, sizinki sevgi değil saplantı
Belki geçmiş ilişkilerinizin etkisi belkide onunla tanıklık ettiğiniz andan itibaren hayatınız daha olumlu ve pozitif hale gelmesidir, muhtemelen ömrü hayatınız boyunca tek mutlu olduğunuz an ve kişi olması bu saplantiyı tetikleyen etkenlerdir, daha iyisine tanıklık etmediğiniz sürece en kötüsü bile size iyi gelebilir
Gelecek vaat etmeyen bir birliktelik içerisindesiniz sürekli bunun bilincinde olun, zaten eşini sevmeyen kişi sizi hiçbir koşulda sevemez, sizinle olması size gelecek vaat etmesi değil belliki farklı amaçlar içerisindeymiş, unutmak faslına gelicek olursak size onu hatırlatan tüm nedenlerden kurtulun bu eşya olur fotoğraf olur mesajlar olur, ya da gün içerisinde bir araya geldiğiniz ortamlar, ve aynı zamanda kendinizi aktiviteler üzerinde meşgul edin aksi halde yanlız kaldığınız anlarda zihniniz onu düşünmeye odaklı olucaktır
Benden bukadar iyi geceler diliyorum sağlıcakla kalın
Adı üstünde yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?