• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Eski sevgilinizle ayrılma nedeninizi samimiyetle yazabilir misiniz?

Suuuuuuuuuuuuuu
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
Guru Yaş: 46
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
İçinizi boşaltmak gibi düşünün.
Eski sevgilinizle ayrılma nedeninizi samimiyetle yazabilir misiniz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• afdafasfafa
    afdafasfafa Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Uzak mesafe oldu ikiside keenks, Öncelikle şu an 20 yaşındayım; İlkimin kısmı bayaa uzun olacak fakat içimde de kalmıştı ilkime tam anlatamamak, ikisine karşı da asla bir sevgi falan beslemiyorum, bunu belirteyim;

19 yaşına yeni girmişim falan oldu, daha ilkimdi. Ben psikolojik olarak değişim çağındaydım, sorunlarımı kabullenmeye yeni yeni başlamış, çözüme yönelik kendimi geliştirmeye çalıştığım bir dönemdeydim. O da zaten psikoloji ile ilgileniyordu, bana 2 senelik uzaktan arkadaşlık dönemimizde de çok destek olmuştu ve cidden saçının teline zarar gelsin, kim olursa olsun zarar veren kişiye yapabileceklerimin sınırı yoktu, bu kadar büyük bir saygı ve sevgiden bahsediyorum. Arkadaşken de hani çok çok arada "yazsam mı" dediğim oluyordu fakat o zamanlar, özgüven sıfır, sosyallik sıfır, öz saygı yok, hayat tecrübe falan yok, fizik falan yok, kendimi ona layık görmüyordum. Kafamda da bitirmiştim sevgilisi falan olunca, tamamen arkadaş olarak görüyordum. Aradan baya zaman geçti, o "yok" dediklerimin çoğu gitti. Kızla da neredeyse her gün konuşuyoruz, çoğu zaman akşamdan sabaha kadar falan yani, o kadar yakındık. Neyse işte sonra sevgilsinden ayrıldı falan aradan geçti biraz zaman, dedim "Neden olmasın?" yazdım, zaten birbirimizi çok iyi tanıdığımız için flört falan olmadı, ilişkideki saygı, sevgi, güven konularını detaylıca konuştuk, akşamına sevgili olduk. Ama işte ben daha henüz ilişki konularını hiç tecrübe etmemiştim, yok dediklerime bunu da eklemem lazımdı, "ilişki tecrübem yok" :d İlk ilişkim oldu ve benim geçmiş zamanlardaki çok dikkat etmediğim, zamanla geçer dediğim bir psikolojik sorunum fazla bir şekilde belirginleşti, "sevgi duygumdan emin olamamam".

Annem tarafından pek sevgi görmedim, hiç kimseye muhtaç etmedi, asla inkar edemem ama sürekli bir "başarılı ol" dürtüsü ve disiplini ile büyüdüm.

Bunu ona anlattım, hiçbir şeyimi saklamak istemiyordum. O da zaten psikoloji ile ilgilendiği için anlıyordu beni az çok, beraber çözeceğiz diyordu hep. Onu sevdiğimi söylüyordum hep söyledim de, fakat içim sürekli bir şeyleri yalanlıyordu. Sonra bu durumun, çocukluğuma kadar indiğini, psikolojik bir sorun olduğunu öğrendim. Haliyle "görmediğim" ve çocukken tanımlayamadığım bir duyguyu bünyem reddediyordu sanırsam. Kalbim seviyorum diyordu beynim reddediyordu. Daha sonra çok araştırmalar yaptım, çözümünü araştırdım, bu durumun geçmeme ihtimalinin fazla olduğunu da gördükten sonra falan kendimden emin olamadığım için ve yine bu durumun ilişkimize zarar vermesinden çok korktuğum için (ki her gün korkuyordum, istisnasız hergün, onu kaybetmek, üzmek hayatımda isteyeceğim en son şeydi) bir akşam yine dürtüler, olumsuzluklar, ve panik atak benzeri bir koruma mekanizması mı desem ne, bir anda bastırdı, karşı koyamadım, (çünkü mantığıma uyuyordu her ne kadar kalbime uymasada) ve onu yormak istemediğim, üzmek istemediğim için ayrılık mesajımı yazdım. O günde ayrıldık. Ertesi günü, o panik anı geçtiğindendir sanırsam pişman oldum, yazdım. Sabah ona normal bir mesaj yazdım ve soğuk bir mesaj alınca, resmen "ben ne yaptım böyle" tarzında uyandım. O anda farkettim aslında ayrılığın ne demek olduğunu, o mesajdan sonra olacakları bile düşünmemiştim.

Neyse sonra konuştuk falan 1 hafta düşüneceğim dedi, sonrasında da kabul etmedi pek tabii. Çocuk oyuncağı değildi bu ilişkiler, onun tecrübesi vardı pek tabii ama benim yoktu, ona da hem o an hem sonrasında hak vermiştim zaten.

Neyse birkaç ay peşinden koştum, konuşmaya çalıştım, sevmiyorum istemiyorum dedi, en son konuşmamızda işte Değiştim eski ben değilim dedim (gerçekten komple değişmiştim, hem mental hem fiziksel), dinlemedi, kabul et artık bitti falana getirdi, sonra işte "aldatmadım, kötü söz söylemedim, başka bir kadına bakmayı aklımdam bile geçirmedim" dedim, çünkü baya koymuştu. Hani ilişki ayıplarını falan işlemedim, sadece sevdim ve kendimden korumaya çalıştım bir nevi, arkadaş olduğumuz dönemde bile hiç sorun yaşamadık. İletişim kopukluğu oldu falan fakat o da ondan kaynaklıydı, o da zor dönemlerden geçiyordu o zamanlarda, hani işin özü, bir ayıbım olmadı hiç.. Buna rağmen ikinci bir şans vermemesi baya baya koymuştu. sevmiştim çünkü, o ne kadar inanmasada hayattaki gerçekten her ama her şeyden daha fazla sevmiştim. Neyse kabul ettikten sonra işler daha hızlı ilerledi. Psikolojiyle ilgilenmeye başladım, ilişkileri denetledim, sürekli arkadaşlarım bu sefer ben hiç ilişki yaşamamama rağmen bana gelmeye başladılar çünkü insanları analiz yeteneğim iyiydi; Daha sonra, maskülenlik, eril enerji, ilişki yönetimi, kadınları anlamak gibi konuları da böyle irdeleyince, araştırınca, benimseyince, durumu anladım;

Benim tahminim o zamanki eski beni ilişki sürdürmeye layık bir erkek olarak görmedi, çünkü hem ona karşı hem hayata karşı fazla duygusaldım, baskın değildim, maskülen birisi değildim, eril enerjiden çok dişil enerjim var gibiydi ve gelecek planlarım hep ihtimallere dayalıydı. Onunsa hayatı yerindeydi, yurt dışındaydı ve başka ülkede gelecek kurma planları vardı, maddi durumu iyiydi. Tabii o maddiyatı falan sorun edecek birisi asla değildi, yurt dışında olmasını falan üstten bakarak asla ama asla bakmazdı yani o tarz kibirli birisi de değildi fakat bence diğer eski özelliklerim çok etkili oldu.

Neyse kabul ettik, arkadaş kaldık. Numaralarımız falan duruyor hala birbirimizde. Dünya ahiret bacımdır. Hatta aslında hani çok abes kaçmasa, yazıp teşekkür bile etmek istedim bi ara, Eğer o beni ilk ayrıldığımızda kabul etmiş olsaydı ben asla şu an olduğum, Eril enerjisi yüksek, kadınları anlayan, insanlara saygı duyan, sevgisinden emin, baskın, maskülenite durumu tam kararında odun olmayan ve gelecek planları için emin adımlarla ilerleyen birisi olmazdım. Teenks ex :d

---------------------------------------------------------------------------------------------

Diğeriyle ise buradan tanıştım, bu öncekinden birkaç ay sonra oldu, sitede bayadır görüyordum. Zaten sitede de onu da hani bence hani o zamanda görmeyen bir kişi bile yoktur, diye düşünüyorum. Duruşu, görüşleri, güzelliği baya ilgimi çekiyordu. Sonra dedim "neden olmasın" , utanma durumum falan yok pek, hoşlanıyorsam gidiyorum tak diye söylüyorum. O kaybetme korkusunu atalı çok oldu. Neyse yazdım, kendimi anlattım, işte görüşlerde flörtleşmeler, benim yürümelerim falan 😂
    Diğer ilişkimden sonra kendimi baya geliştirmiştim, ve ciddi manada geliştiğimi bu ilişkimde anladım. Mükemmel ilerliyordu her şey, tanışma evremiz çok güzel ilerledi, baya iyi yönettim, afferin bana öncelikle aşlikjfkşldsgfşlks
    Sonra sevgili olduk, numaralar alındı falan. Ama pek iyi şeyler yaşamıyormuş kendisi, işte herkes istede gözüktüğü gibi değil. Ailesel sorunları vardı, ben hallederiz dedim fakat 2 ay boyunca denesemde ikna edemedim, bir oldu sonra benim o zamanında geçirdiğim panik atak tarzı krizi yönetememe olayını o da yaşıyordu ve bana ayrılalım yazıyordu, olmayacak yazıyordu. En son ikimiz içinde en iyisinin bu olacağına karar vererek, ortak karar ile ayrıldık.. Öyle güzeldi ki benim için, tam hayallerimin kadını gibiydi, ilki psikoloji okumasına rağmen beni tam çözememişken bu kişi onun yapamadığını yaptı, anladı, ve bu sevmeme durumumu içtenlikle "bana güvenerek" kabul etti. Ve sonra ne oldu? Sevgimden şüphe etmemeye başladım. Çünkü gelen olumsuz düşünceleri onun bana olan yakınlığı benim ona olan sıcaklığım kafamdan silip götürüyordu. Neyse, ayrıldıktan sonra numaraları, resimleri, mesajları, birbirimize ait her şeyi sildik. KS hesapları da dahil. Sonra da ulaşamadık zaten birbirimize, tüm gidiş yollarımızı kapatmıştık zaten. Daha sonra da ben eski ben olmadığım için, bu kriz anını diğer ilişkimde dibine kadar yaşadığım, için tecrübelerimi kendime anlattım, hatırladım, ve bir daha eski ben olmamaya yemin ettiğim için de bunları kullanarak ayrıldıktan 1-2 hafta sonra, olayı sorunu hızlıca kavrayıp, değişmeyeceğini kabul edip, onu %70 oranında unuttum. 1-2 ay sonra da %99'a yakın unuttum. Kalan %1 de işte güzel anılar ve güzel bir kişilik olarak hafızamda kalan anılar bütünü oldu.

İkisine de sevgi falan beslemiyorum, bu kadar uzun yazmamı hala içimde kalan bir şeylere bağlayanlar olacaktır elbet fakat klavyede zaten hızlı yazıyorum da onun dışında içimde kalmıştı tam anlatmak, anlatmış oldum bitti gitti çok da kafanızda kurmayın, hele benim üzerime ihtimaller kurmayı denemeyin bile, neyi ne için yaptığımı falan tanrı bile kestiremiyor kendinizi yormayın 😂

Errkek olun awq basın lan KLJSHHFDKSJLDGLJKSHD

1
    4 Yorumla
    • afdafasfafa
      afdafasfafa
      +1 yıl

Aha böyle: https://www.youtube.com/shorts/w20mNon20ic

Yorumla
    • Suuuuuuuuuuuuuu
      Suuuuuuuuuuuuuu
      +1 yıl

:))))

Yorumla
    • afdafasfafa
      afdafasfafa
      +1 yıl

:) İyi geceler keenks

Yorumla
    • afdafasfafa
      afdafasfafa
      +1 yıl

Teenks, Mutlu yıllar :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Beniyidegilimki
    Beniyidegilimki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Sevmedim

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

15

Cevap

• Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

İçime dert değil ki içimi boşaltayım 😂😂😂 ayrıldım geçtim bazen sebebe bile gerek olmaz

0
    0 Yorumla
  • etafile
    etafile Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.

severek ayrıldık. ayrılmak zorunda idik. ikimizin de çocukları ve eşimiz vardı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İstemediğim halde beni taciz etmeye çalıştı. Yaptı da.

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Bazı şeyler her yerde konuşulmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ona iylik yaramadı sevmek yaramadı kendi kendine ayrıldı anlamadım başkasıyla oldu benim için geldiği şehirde hala zoruma gidiyor ben ona bir şey yapmamıştım : )

0
    0 Yorumla
  • magicalbetüş
    magicalbetüş Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Saygısızlık, yalan yüzünden

1
    0 Yorumla
  • Pipetpipet
    Pipetpipet Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Çok kalınmış diye

0
    0 Yorumla
  • GeceFısıltısı
    GeceFısıltısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç sevgilim olmadı. Ben bir tek kişiden sıkılırım

0
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle biri yok ki ayrılık sebebini yazayım

0
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

ben ayrılmadım terk edildim

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.

Eski sevgilim yok ki hiç sevgilim olmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kırdığımız yerden kırıldık diyelim

0
    0 Yorumla
  • Mkocbas
    Mkocbas Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Kahplik

0
    0 Yorumla
  • Bilinmeyen563
    Bilinmeyen563 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 87%
    +1 yıl

Hiç olmadı :(

0
    0 Yorumla
  • salakmisinncemile
    salakmisinncemile Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

hiç sevgilim olmadı desem

0
    0 Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bunaltmıştım.

0
    0 Yorumla
  • fireman034
    fireman034 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Aldatıldım

0
    0 Yorumla
  • NoirKafamınGüzelliği
    NoirKafamınGüzelliği Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

İhanet

0
    0 Yorumla
  • alfa__erkek
    alfa__erkek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102
    +1 yıl

bana ihanet etti

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilinizle ayrılma nedeninizi samimiyetle yazabilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En son sevgilinizden, ayrılma sebebiniz nedir? 11 cevap verildi
Eski sevgilinizle ayrılma sebebiniz neydi? 7 cevap verildi
Eski sevgilinizle ayrılma sebebiniz neydi? 12 cevap verildi
Eski sevgilinizle ayrılma sebebiniz neydi? 50 cevap verildi
Eski sevgilinizle ayrılma sebebiniz neydi? 26 cevap verildi
Son sevgilinizden ayrılma sebebibiniz neydi? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨