Biz bu çocukla konuşurken konuşmamızın başında iki yıllık sevgilisi olduğunu ondan ayrılalı bayağı olduğunu hayatında biri olmadığını söyledi. Aradan birkaç ay geçti ben kütüphanedeydim ders çalışıyordum dedim. Ben de kütüphaneye giderdim bir zamanlar dedi. Orada bir kızla tanışmıştım falan dedi. Kütüphanede tek kişilik çalışma odaları vardı orada tanıştık dedi anlamadığım bir şekilde. Sonra aradan birkaç ay geçti bana lisede hoşlandığı kızı rüyasında gördüğünü söyledi. Ben de ergenlikte yaşanan aşklar unutulmuyor tabi dedim. O da evet ya bir daha yaşayamayacağım o duyguları dedi. Bu dediklerinin arasında biraz zaman var, hepsini arka arkaya söylemedi de. Bu çocuğun amacı ne ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence devam et
Niye
Ya senin tepkini ölçüyo ne diyeceksin diye ya da kıskandırıyor ya da başka bir şey seni sinir edip ne diyecegini merak ediyo vs vs saçmalamış yanlış davrandığını söyleyip bidaha yapmaması adına uyar hâlâ devam ederse uzaklaş direk uzaklasmak çözüm değil
Yok ya erkeklerin aklı bu kadar çalışmaz bence hani kıskandırsam ne yapacak gibi düşünceler düşünmeye erkeklerin akılları yetmez bence
Niye yetmesin kıskandırma çalışmaları her yaşta vardır ergen tayfasinda bile var bilmiyorum sohbeti böylece ilişki Bakış açını ya da senin birini sevip sevmedigini öğrenmeye çalışıyor olbalir hemen uzaklasma diyede direk yerine böyle oyun da olablir ama bilemiyorum belkide sinir bozucu biridir çok madde var
Vay be demek erkeklerin de kıskandırma istekleri var ya bir de şey üniversiteden 6 yıl önce mezun olmuş gidip bana anlatıyor kütüphanede tek kişilik çalışma odası vardı orada çalıştık diye. Ne alaka ya ben kütüphane konusunu açmıştım o da böyle dedi. Yok o kız onu çağırmış da tek kişilik çalışma odasına benimki de demişti ee burada bir sandalye var. O da demiş bir sandalye daha çekeriz beraber çalışmışlar. Hani bunu nasıl hatırlayıp da anlatıyor
Ne alaka kızın bölümünü falan da söyledi anlayamadım
Haa şöyle bu kız konusundan girip ben işte secilen biriyim kız benimle ders çalışıp yakınlaşmak istedi gibi intiba verip belkide senin aklına düşurmeye çalışıyor bizde ders çalışma maksatlı işte tek odaya gidiriz bel altı gibi geldi bana ama emin değilim günahını almim
Ben de böyle düşündüm biliyor musun içime öyle doğdu
Yani bel altı sana teklif ediyo diye mi
Yani bir kızla tanışıp bir sandalye çekip çalışmalarını bana anlatmasına anlam veremedim üstünden en az 6 7 yıl geçen bir olayı böyle hatırlaması ve bana anlatması saçma geldi
Bir insan böyle bir detayı neden karşı cinsine anlatır ki de mi ne alaka bir düşünsene
Evet işte bi bit yenigi var
Ee de mi bence de. Yani sen mezun olalı 6 yıl olmuş. Sen git böyle böyle oldu de saçma ya. Amacını anlayamadım beni mi kıskandırmaya çalışıyor aklında başka bir şey mi var anlayamadım
Acaba sırf beni kıskandırabilmek için sırf karşı cinsle bir bir münasebeti olduğunu gösterebilmek için yalandan hikaye uydurmuş olabilir mi
Yalan değildir belkide bilemiyorum belki kıskandırma belki bel altı zamanla anlarsın bence şimdi aklını okuyamayiz
Ya ben bir de bundan hoşlanıyorum ya biz uzak mesafedeyiz henüz görüşmedik internetten tanıştık benim duygularım oluştu onun da oluştuğunu hissediyorum çünkü 12 aydır konuşuyoruz fakat aklıma onun üniversitedeki iki yıllık sevgilisi olduğu onunla kim bilir neler yaşadığı aklıma geliyor ve soğumaya başlıyorum ondan. Benden önce bir başka kızın elini tuttu, ona sarıldı, o kızın gözlerinin içine baktı, onu sevdiğini söyledi, ona bitanem, aşkım dedi, onunla vakitlerini saatlerini aylarını yollarını geçirdi. Belki de biz bunları yaşayamadan iletişimiz kesilecek ki ben de kesmeyi düşünüyorum artık. Çünkü bu düşünceler beni mahvediyor.
Düşüncelere değilde eski olan şeyler filan aslına bakarsan sana olan yaklaşımına odaklanmalisin onlar eskide kaldı ve senden önceydi bitti şimdi sen onunla nasıl bir konuşma düzeyi istoysan bunu belirtmen ya da belli etmen önemli olbalir eğer hoslanti oluştuysa belkide sen soylemelisin ya da bu kişinin kişilik özelliğini sana yakın mi onu anlamlaisin ilk başta bende senin gibi düşünüyordum sevgilisi neler yaptılar kim bilir diye kıskançlık krizine girip agliyodum sonra bu şekilde olaymayacak cok uzun süre sonra açıldım ama benim ki hüsran oldu rededildim
Bu kıskançlığını ona hissettirdin mi peki. Erkekleri ürkütmemek gerekiyor sonra arkalarına bakmadan kaçıyorlar
Urkutmemek derken ne demek istedin evet hissetti
Yok ben açılmayacam en son konuşmak istemediğimi söyledim artık. O da başta konulamyı bitirmek istemedi arayıp konuşmak istedi ben geç oldu artık dedim aradan iki gün geçti arıyım iki dakika konuşuruz dedi ben yine de istemedim o günden beridir yaklaşık 5 gündür konuşmuyoruzNe o bana yazıyor ne ben ona.
Sen bilirsin bilemiyorum yaşlar kaç
Bazı ger***kalı insanlar ilgiden bunalıyor da o yüzden ben de konuştuğum kişiyle doğru düzgün ilgilenmiyorum azıcık kıskandığımı hissettiriyorum ama elimden gelen bir şey yokmuş havası veriyorum ona. Sırf o vicdan azabı çeksin diye. Yani dozunda göstereceksin kıskançlığı abartmadan. Sonra kaçıyorlar
Evet basbaya kaçtı gibi oldu ama benden hoslanmiyodu bariz ben çok hoslaniyodim sonra senin dediğin gibi biriyle yakinlastim dedi bende sürekli sordum sıkıldı ciddi istemiyomus sence hâlâ konusmali mıyım
Konuşma salla gitsin sana değer verecek olsaydı şimdiye verirdi sen de bunu hissedersin. Erkekler bizim gibi değil duygularını daha çabuk belli ediyorlar. Hiçbir erkeğe kendinden daha fazla değer vermeyeceksin, onu çok ihtiyacın varmış onsuz yaşayamaz hissini erkeğe hissettirmeyeceksin.
Geçmişin size yolda yürürken çelme takmasına izin veremezsiniz. Geceleri uyuyamıyor musun? Uyuyacaksın. Acın göğsünü mü dağladı? İzi mi kaldı? Öyle bir unutacaksın ki, tenine kazınan iz sana çocukken kolundan yapılan aşının bıraktığı iz kadar normal gelecek. Gözün değmeyecek. Umurundan geçmeyecek.
Gerçekten şiir gibi konusmussun muazzam teşekkür ederim ama işte gönlüm dinlemiyo ve acı çekiyorum işte istemiyorum gibi bir şey dedi ilk önce zamanla demişti sonra biriyle bu tarz biseyini anlattı sonra da ciddi istemiyorum dedi bende baya takıldım tabi
Sen onu bir sal bakalım ne yapacak. At gibi giden it gibi döner cano sen yine rahat ol ama ona asla mesaj atma o atana kadar sakın atma
Tamam canım sağol sende kendine iyi bak
Sen de kardeşşş. Hayat acımasız ama şapkadan başka hiçbir şey takma kafana.
Teşekkür ederim cevabın için sende öyle kardeş
Geçmiş olsun seni kullanıyor.. üstüne bir bardak soğuk su iç.
Saçmalamış uzaklaş taviz verme
Her erkek böyle eski ilişkisini anlatıyor mu eskiden hoşlandığı kişiyi anlatıyor mu anlamadım ne bu rahatlık gerçekten ya kafayı yedirtti
Saçmalamış niye anlatır ki insan anlamış değilim
O kadar sinir oldum ki
Söyle ona
En son lisede hoşlandığı kızı gördüğünü söyledikten sonra soğuk davrandım zaten. Mesajlarına dönmedim işim var dedim. O da anladı bir şeyler olduğunu. Sesin çıkmıyor. Olabilir her gün konuşacak halimiz yok yazdım. O da “yok sende birşeyler var” yazdı. Ne gibi dedim. Uzaklaştın gibi dedi. Yoo nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri olur mu dedim. Hislerimde yanılmam yazdı. Aslına bakarsan evet uzaklaşmaya çalışıyorum yazdım.
Ne dedi?
Anladım dedi aptal o****unun evladı
Sonra beni yumuşatmak için sohbet açmaya çalıştı elinde tutmaya çalışıyor canım
Canım ne ya ger**kalı yazdım
Harbi odun ha senin ki de.
Yok arkadaş yok bu çocuk benim ahımı ala ala iki yakası bir araya gelmeyecek. Benden çok beddua aldı. Umarım belasını bulur.5 günden beri konuşmuyoruz
Sen neyi değiştireceksin ya olan olmuş
Derdine ortak olmak istedim biseyi değiştirmek istediğimden değil
Yaaa sen nersedikn
Yatağa atar
Ne diyorsun ya
Amacı o
Bu sonuca nereden ulaştın
Sence bir erkek neden kızın umurunda olur
Anlamadım erkek mi kızın umrunda oluyor kız mı erkeğin umurunda oluyor
Erkeğin umurunda değil normalde kızlar seks yapmak için görür erkekleir
Bunu söylediğin iyi oldu
Neden
Erkeklere güvenmemek gerektiğini bütün erkeklerin rezil herifler olduğunu bir kez daha hatırladım. Teşekkür ederim.
Ne oldu bir tık ezildin sanki lafımın altında
Ne oldu zorrrruna mı gitti cano