Benim hoşlandığım bir çocuk vardı bana ümit verip gitti… bende onu unutmak için bununla mesajlaşmaya başladım iyi birine benziyor ama yaşı çok büyük ben 20 o 29? Doğru mu yapıyorum yanlış mı çok tedirginim bu çocuğa da ümit vermek istemiyorum bana yapılanı ona mi yapıyorum acaba? Şu yaş sorunu olmasa içim rahat edecekti
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hadi evlendiniz diyelim maksimum seni cinsel acidan 10 sene doyurabilirim en atesli oldugun yıllarda sana yetersiz gelecek
Yatakta seni çok zorlayabilir. Umarım küçük penis vardır
Terbiyeli konuşun.
Sana sarkıntılık etmedim. Gerçeği söyledim. Herşeyi düşünmelisiniz
Ne yapcam peki mesajlaşmaya başladık sürekli soru soruyor bu duruma noktayı nasıl koyacağım
Şu şekilde kendini bir paragraf ile açıkla. Boşlukta olduğunu ve bu boşlukta seninle konuşmaya başladım diyebilirsin. şu an psikolojim bozuk ne yaptığımı bilmiyorum. Ama seninle konuşurken daha çok kendimi kötü hissediyorum çünkü senden hoşlanmıyorum ve seni oyaliyormusum gibi hissediyorum. Bana değer veriyorsan konuşmayalım. Seni kırmak istemiyorum
Hımm teşekkür ederim. Bunun dışında başka bir sorum daha var. Hoşlandığım çocuk bana ümit verip gitti neredeyse 3 yıldır sürekli instagramdan takip edip takipten çıkarıyordu mesajlaşmıştık sonra bir anda yazmamaya başladı ardından takipten çıktı. Biraz geçtikten sonra öğrendim ki yakın bir akrabamın kızından hoşlanıyor kızla eskiden samimiydik aileler kavga edince haliyle bizde uzak kaldık. Bu çocuk aynı anda hem beni hem onu takip ediyordu şüpheleniyordum ama neyse diyordum… bunu öğrendiğimde wp den mesaj attım kafayı mi yedin diye o da engeli bastı. Bu olay üzerinden 7 8 ay geçti Bende ümidi kesmiştim iki gün önce tiktoktan bildirim geldi “x kişisi videonuzu görüntüledi” diye. Videoda şarkı söylüyordum sözlerinde “seni yok bir tane adamdan sayan iki lafından birisi yalan” diyordu… bu bağlantıyı instagrama ekledim acaba instadan linke tıkladığı için mi bildirim geldi çünkü normalde bildirim gelmez biri izleyince. Her neyse izledikten sonra hem Instagram hem de tiktoktan engelledi… ben pişman olmasımı beklerken o daha da kötüsünü yapıyor sence neden engelledi
Engellemesi iyi bir şey. Sana hiç ışık verip umut vermiyor. Belkide hayatında birisi var garantiye alıyor. Bildirimin link ile alakası yok ben bilgisayar mühendisiyim. 25 yaşındayım. 6 yıldır buradayım. Sana verebileceğim tavsiye "kendini o erkeğe veye hiç bir erkeğe takılı bırakma evet seviyorsun ve vazgeçmek zor olabiliyor bunun yerine farklı erkekler ile konuşup dikkatini dağıtabilir ve zamanla sevgin de biter. Hatta farklı kişiler ile ilişkiye baslayabilirsin. Söyle düşünmelisin. Senin bir hatan yok ama mağdur edilende üzülen tarafta sensin haksızlık bu. Böyle adalet olmaz. Senden ayrıldı mı uzulecegine seviniyormus gibi dur. Her zaman güçlü ol. Bak senin duygularını kimse önemsemiyor. Sende başkalarının duygularını önemseme. O zaman hayattan keyif almaya başlarsın. Daha 20 yaşındasın 40 yaşına kadar yaşayacağın dolu dolu bir hayat var. düne bakıp yarınından olma
10 yaşa kadar sorun olmaz ama 20-29 sıkıntı. 27-36 olsa olurdu mesela. Hem bunu geçtim kimseyi yara bandı olarak kullanma.
Ne yapmam gerekiyor şu an konuşmaya nasıl son verebilirim
Seni yara bandı olarak kullanmak istemiyorum psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum eski sevgilimi hala unutmakta zorlanıyorum ve bunu sana yaşatmak istemiyorum falan de
Takip isteğini atan benim
Bi anda böyle demem abes
yok fazla ya bence
Napsam ki şimdi noktayı nasıl koyacam arkadaşımın kuzeni beni bu çocuğa anlatmışlar iyi biri diye arkadaşımda bana diyor tanışmak istersen tanış bunlar bynsiz mi benim yaşımı bilmiyorlar mi bana 29 yaşındaki birini layık görüyorlar bende olmaz demiştim şimdi istek attım mesajlaşmaya başladık sorular soruyor ne yapacağımı şaşırdım
Ya şöyle tek kriter yaş değil. biraz senin beklentinde önemli hayattan. Bizim burada söylediklerimiz ihtimal dahilinde. Ama benim fikrim fazla olduğu yönünde. Kpnuşmak istemiyorsan da soğuk yap cevap verme ya da akşam cevap ver vs vs anlar yani